The Shape of Water

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har i begyndelsen en overvejende let og varm grundstemning, som imidlertid bliver tiltagende urovækkende eller lettere uhyggelig, som fortællingen skrider frem. Den indeholder flere blodige scener, og scener hvor hovedfigurer mishandles. I én urovækkende scene ser man en mand, som kommer vaklende med blod på kroppen, og i en anden meget blodig scene tortureres en mand, som netop er blevet skudt. I en tredje ubehagelig scene ser man en mand, som på brutal vis brækker to dysfunktionelle fingre af sin ene hånd. Selvom filmen indeholder elementer af eventyr og positiv forløsning, vurderes den på grund af realismen at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
22.02.2018
Originaltitel: 
The Shape of Water
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Skal du se The Shape of Water?
(204 stemmer)

Resumé

Filmen 'The Shape of Water' er et overnaturligt eventyr, der foregår op til Den Kolde Krig i USA i 1963.

I regeringens skjulte laboratorium arbejder den ensomme og stumme Elisa. Hendes liv ændres drastisk, da hun sammen med sin kollega Zelda opdaget et hemmeligt eksperiment.

Instruktøren Guillermo del Toro står bl.a. bag det mørke eventyr Pans labyrint, som også blander virkelighed med fantasi.

Mere omtale af 'The Shape of Water' følger...

Relaterede nyheder

Kommentarer

DJN

om den kommer op i DK?

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.