Cookie- og Privatlivspolitik

The Mummy

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
08.06.2017
Originaltitel: 
The Mummy
Spilletid: 
1 time 47 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D
Billetter

Resumé

Adventurefilmen 'The Mummy' er et reboot af filmen The Mummy (1932), der også blev genindspillet i 1999.

Den moderne fortolkning af den velkendte historie, har denne gang Tom Cruise i hovedrollen som Nick Morton. Han er taget til den irakiske ørken, sammen med sin deling, for at finde en gruppe terrorister.

Da de ankommer til bunkeren viser det sig, at de formodede terrorister er simple gravrøvere, der alle er døde af mystiske årsager.

Soldaterne opdager hurtigt, at bunkeren i virkeligheden er et gammelt gravkammer, og Nick bevæger sig alene dybt ind i de lange gange. Her finder han en sort jern-sarkofag, som man måske aldrig skulle have fjernet fra graven.

Mere omtale af 'The Mummy' følger... 

Relaterede nyheder

Kommentarer

Patrick

Hvorfor?
Jeg forstår ikke at man laver en genindspilning af en ellers ganske fin film.

Det lugter mere at at nogen vil tjene penge på en halvhjertet indsats frem for at det er nogen der prøver at gøre den endnu bedre.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
kim

Hvorfor skulle man ikke lave en genindspilning af en ganske fin film, når man nu ejer rettighederne og det er et franchise der alligevel er totalt dødt.

Desuden er den første af de originale The Mummy film jo ikke lige frem et mesterværk og jeg tror det er fair at antage at denne reboot, får en noget anderledes tone.

Den første Scarface eller The Fly var da også fine film, men det stoppede dem ikke for at lave langt bedre reboots.

Så spørgsmålet er om det her bliver et hurtigt "cash grab" eller om de faktisk har planer om at lave en god film.

Tom Cruise gør ikke noget halvhjertet, så jeg er overbevist om at Universal vil gøre sit bedste for at få deres monster univers sparket igang med en flyvende start. Ellers tror jeg ikke Tom Cruise havde sagt ja tak.

Mit gæt (her 3 måneder før filmen kommer ude) er at Tom Cruise spiller Van Helsing og det bliver ham der skal binde alle Universals monsterfilm sammen, i deres upcoming "shared monster universe" med Dracula, Frankenstien, Werewolf man, The Invisible man osv.

Ok, det bliver nok ikke en ny Scareface, men kan da godt smide en biograf billet efter den :)

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Selvom jeg ikke helt lige har fanget hvorfor Dr. Jekyll/Mr. Hyde historien skal blandes sammen med denne. Det lugter lidt af The League of Extraordinary Gentlemen - og ikke på den positive måde.

Men forhåbentligt er der en mening med galskaben.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.