The Handmaiden

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
12.04.2017
Originaltitel: 
Ah-ga-ssi
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Billetter
4.9
5.3
Din bedømmelse: Ingen (66 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

Den koreanske film 'The Handmaiden' handler om Sookee, der bliver ansat som en tjenestepige hos rigmandsdatteren Hideko.

Pigen er i virkeligheden en tyv og arbejder for en svindler, der håber på at forføre Hideko og få en del af familieformuen. Situationen ændrer sig dog, da de to unge kvinder får uventede følelser for hinanden...

'The Handmaiden' er instrueret af sydkoreanske Chan-wook Park, der slog igennem i Vesten med den brutale og originale hævnfortælling Oldboy i 2003. Siden har den stilsikre instruktør bl.a. stået bag den engelsksprogede thriller Stoker.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "... filmen [...] er så smukt fanget af Park Chan-Wooks faste fotograf Chung-Hoon Chung, hvis flydende kamera glider fascineret og fascinerende rundt i rummene, på jagt efter skjulte blikke." (Louise Kidde Sauntved)

 • Filmland P1

  6

  "['The Handmaiden'] er først og fremmest en sjældent overdådig filmoplevelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  5

  "Man kan ikke undgå at tænke på Hitchcocks 'Rebecca' (1940), 'Notorius' (1946) eller Cukors 'Gaslight'(1944), noir-film, der dyrker paranoiaen og manipulationen som tema." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  5

  "'The Handmaiden' er malerisk mesterhåndværk med erotisk suspense." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "[Filmen] er febrilsk og lidt hysterisk, kunstig som kandiserede blomster. Men [...] en frisk, moderne henvendthed i kvindernes udtryk og stemmer." (Bo Green Jensen)

jeanette picture
jeanette 3 dage siden

Lange scener

3

Der er erotiske scener der blir unødvendig længere efter vi har set den 1. gang...det syntes jeg ikke var smagfuldt - men bare for meget og for kedeligt....
De to kvinder i filmen virker også meget unge/den ene kun et barn og især det gør at jeg syntes det virker for voldsomt i de erotiske scener.
Skuespiller præstationerne vakler også, men det gør egentlig bare at der er et humoristisk islæt. Da den blir voldsom i slutning virker det først, men så blir det for splatte, mærkeligt og alligevel lidt sjovt....
Filmen har en god point...den kloge narrer den mindre kloge...og hvem narrer hvem......

Jan picture
Jan 1 uge siden

Besættelse

En Holbergsk intrige med stærkt reduceret humor, tilsat stærk Sake og bløde klistrede ris om en lyserød fugtig laksefilet. Krydret med vold "a la Korea krig". Omhyldet af stramme og løse tekstiler. Flot og smagfuld.

gogowoot picture
gogowoot 1 uge siden

Unik film der SKAL ses i biografen

6

Er netop kommet hjem efter at have set The Handmaiden i biografen og hvilken film! Kandiderer virkelig til at være en af de bedste biografoplevelser jeg har haft. Fantastisk visuel side, godt skuespil, spændende karakterer og et plot der hele filmen igennem formår at holdet et underholdningsniveau i særklasse!

seks store stjerne fra mig!

Christian S. R. picture
Christian S. R. 2 uger siden

Oldboy go home!

6

Ej, syntes The Handmaiden er mindste lige så god som den fantastiske Oldboy. Men helt seriøst, jeg var solgt! Alt er vildt godt udført og man keder sig ikke et sekund

Twister picture
Twister 2 uger siden

Fantastisk!

6

Var så heldig at se filmen til forpremiere i Empire Bio!

En vild oplevelse! Vil ikke afsløre for meget af plottet, da man skal opleve det på egen hånd, men det er en super underholdende historie med mange uforudsigelige twist-and-turns. Og så er filmen bare overlækker på både musik- og billedfronten.

Jeg havde høje forventninger på grund af den fede trailer og instruktørens tidligere bedrifter ('Oldboy'), men forventningerne blev i den grad indfriet :) skal se filmen igen på fredag med min lillebror i Øst for Paradis, og jeg glæder mig!

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film