The Handmaiden

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
12.04.2017
Originaltitel: 
Ah-ga-ssi
Spilletid: 
2 timer 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
5
5.3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (118 votes)

Resumé

Den koreanske film 'The Handmaiden' handler om Sookee, der bliver ansat som en tjenestepige hos rigmandsdatteren Hideko.

Pigen er i virkeligheden en tyv og arbejder for en svindler, der håber på at forføre Hideko og få en del af familieformuen. Situationen ændrer sig dog, da de to unge kvinder får uventede følelser for hinanden...

'The Handmaiden' er instrueret af sydkoreanske Chan-wook Park, der slog igennem i Vesten med den brutale og originale hævnfortælling Oldboy i 2003. Siden har den stilsikre instruktør bl.a. stået bag den engelsksprogede thriller Stoker.

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmen [...] er så smukt fanget af Park Chan-Wooks faste fotograf Chung-Hoon Chung, hvis flydende kamera glider fascineret og fascinerende rundt i rummene, på jagt efter skjulte blikke." (Louise Kidde Sauntved)

 • Filmland P1

  "['The Handmaiden'] er først og fremmest en sjældent overdådig filmoplevelse." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Man kan ikke undgå at tænke på Hitchcocks 'Rebecca' (1940), 'Notorius' (1946) eller Cukors 'Gaslight'(1944), noir-film, der dyrker paranoiaen og manipulationen som tema." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "'The Handmaiden' er malerisk mesterhåndværk med erotisk suspense." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "[Filmen] er febrilsk og lidt hysterisk, kunstig som kandiserede blomster. Men [...] en frisk, moderne henvendthed i kvindernes udtryk og stemmer." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Thaoism

Filmen var alt for langtrukken, men overraskende nok for selvom man gætter sig frem til slutningen bliver den ændret 2 gange i slutningen. Og det her mørke og fordrejet verden hos gamle rige mænd i gamle dage er bare sygt. Very good acting.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
jeanetteuser/739169

Der er erotiske scener der blir unødvendig længere efter vi har set den 1. gang...det syntes jeg ikke var smagfuldt - men bare for meget og for kedeligt....
De to kvinder i filmen virker også meget unge/den ene kun et barn og især det gør at jeg syntes det virker for voldsomt i de erotiske scener.
Skuespiller præstationerne vakler også, men det gør egentlig bare at der er et humoristisk islæt. Da den blir voldsom i slutning virker det først, men så blir det for splatte, mærkeligt og alligevel lidt sjovt....
Filmen har en god point...den kloge narrer den mindre kloge...og hvem narrer hvem......

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Januser/1439092

En Holbergsk intrige med stærkt reduceret humor, tilsat stærk Sake og bløde klistrede ris om en lyserød fugtig laksefilet. Krydret med vold "a la Korea krig". Omhyldet af stramme og løse tekstiler. Flot og smagfuld.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
gogowootuser/951635

Er netop kommet hjem efter at have set The Handmaiden i biografen og hvilken film! Kandiderer virkelig til at være en af de bedste biografoplevelser jeg har haft. Fantastisk visuel side, godt skuespil, spændende karakterer og et plot der hele filmen igennem formår at holdet et underholdningsniveau i særklasse!

seks store stjerne fra mig!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Christian S. R.

Ej, syntes The Handmaiden er mindste lige så god som den fantastiske Oldboy. Men helt seriøst, jeg var solgt! Alt er vildt godt udført og man keder sig ikke et sekund

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Twisteruser/608996

Var så heldig at se filmen til forpremiere i Empire Bio!

En vild oplevelse! Vil ikke afsløre for meget af plottet, da man skal opleve det på egen hånd, men det er en super underholdende historie med mange uforudsigelige twist-and-turns. Og så er filmen bare overlækker på både musik- og billedfronten.

Jeg havde høje forventninger på grund af den fede trailer og instruktørens tidligere bedrifter ('Oldboy'), men forventningerne blev i den grad indfriet :) skal se filmen igen på fredag med min lillebror i Øst for Paradis, og jeg glæder mig!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.