Cookie- og Privatlivspolitik
Glasslottet/Nordisk Film

Glasslottet

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående stemning af uforudsigelighed. Der er talrige scener med psykologisk drama, hvor børn skældes ud eller svigtes af deres voksne. Blandt scenerne med ydre drama kan nævnes: Børnenes far ligger bundet til en seng og skriger. En voksen trækker et barn ud af en bil. En mand slår en anden i ansigtet. En pige må sy et blødende sår sammen på sin far. Moderen hænger ud af et højtsiddende vindue og skriger. Tre gange ses faderen kaste sin datter i en svømmepøl, hvor hun oplever, at hun er ved at drukne. En pige skriger med ild i sin kjole. Da filmen imidlertid også er præget af mange kærlige scener, og da det voldsomme gennemgående ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
16.11.2017
Originaltitel: 
The Glass Castle
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 7 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
Billetter

Resumé

Filmen 'Glasslottet' handler om en ung piges opvækst i en dysfunktionel familie, med en excentrisk mor, som er kunstner, og en alkoholisk far.

Senere flytter datteren væk fra sin familie og bliver skribent, bosiddende i New York. En dag bliver hun konfronteret af forældrene og deres evige flugt fra gæld med FBI i hælene.

Manden bag dramaet har tidligere instrueret den kvindelige hovedrolleindehaver i dramaet Short Term 12.

Mere omtale af 'Glasslottet' følger...

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.