T2 Trainspotting

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en overvejende konfliktfyldt og truende grundstemning, og hovedpersonerne portrætteres generelt som vrede mennesker i et trøstesløst miljø præget af ensomhed og misbrug. Flere scener indeholder vold, og enkelte scener indeholder afvigende seksuelle aktiviteter, fx ses en mand som har samleje med en prostitueret kvinde, som har en påspændingsdildo på. I én scene ser man en mand, der er ved at begå selvmord med en plastikpose over hovedet, og i en anden ubehagelig scene er en hovedperson ved at kvæles, da han hænger længe med et reb om halsen. Selvom filmen også momentvis indeholder varme og positiv forløsning, vurderes den pga de nævnte scener at kunne virke grænseoverskridende eller skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.03.2017
Originaltitel: 
T2 Trainspotting
Genre: 
Spilletid: 
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio

Billetter

Buzz-o-meter

Resumé

I ’T2: Trainspotting’ vender Mark Renton tilbage til Edinburgh efter at have tilbragt de sidste 20 år i Amsterdam.

Hjemme venter de venner han i sin tid stjal 20.000 pund fra. Spud kæmper fortsat med et heroinmisbrug, og Sick Boy har arvet sin tantes pub og kører sideløbende et afpresningsnummer med den smukke Veronika.

Francis Begbie sidder i fængsel og har på ingen måde tilgivet Renton for hans bedrag. Så, da muligheden byder sig, stikker han af med et eneste mål. Hævn.

’T2: Trainspotting’ er efterfølgeren til den ikoniske film Trainspotting, der formåede at samle en hel generations tidsånd i én film om det værste af Edinburghs ungdom. 20 år senere vender de tidligere kammerater tilbage med Danny Boyle bag roret, og reflekterer over deres skæbner. (copyright: kino.dk)

Wayne picture
Wayne 1 uge siden

Kan næsten kun skuffe.

Trainspotting er en fantastisk film - at lave en fortsættelse +20 år senere lyder som noget af en opgave. Men Boyle har altid noget på hjertet, så håbet lever.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film