Syng

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder mild dramatik i form af biljagter, truende dyr, samt et hus der styrter sammen. Da ingen kommer til skade, og da dramatikken foregår indenfor en komisk ramme, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.12.2016
Originaltitel: 
Sing
Spilletid: 
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale

Billetter
4.7
3.8
Din bedømmelse: Ingen (547 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Animationsfilmen ’Syng’ handler om koalabjørnen Buster Moon, der ejer et engang verdensberømt teater. Men han er desværre ved at gå rabundus.

For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige koala på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage og vinde en stor sum penge. Han siger bare ikke til nogen, at præmien slet ikke eksisterer.

Da konkurrencen går i gang, står det hurtigt klart for alle, at der er fem tydelige favoritter: en crooner-mus, en udmattet grisemor, et punk-pindsvin, en teenage-elefant med slem sceneskræk og en gangster-gorilla.

Verdener kun befolket af dyr med menneskelige kvaliteter har længe været populært i animations- og tegnefilm som eksempelvis Robin Hood fra 1973. Det er senest blevet gjort med succes i Zootropolis.

Musicalen ’Syng’ er inspireret af de mange, populære talentshows, man kan finde på tv, og over 85 velkendte sange kan høres fremført af diverse dyr i filmen. De danske stemmer leveres bl.a. af Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen og Stig Rossen. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "Den største gevinst er [...] de mange pudsige indfald og skægge scener som børnene vil elske i en historie, der kan indfange både fans af talentshows og karaokeentusiaster." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  3

  "Filmen ender [...] godt, men den virker med sine knap to timer alt for lang til målgruppen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  4

  "Animationen er tilmed glimrende uden at være decideret prangende, så der er ikke så meget at betænke sig på, hvis man har lyst til at invitere ungerne en tur i biffen i juleferien." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  4

  "... primært er ’Syng’ et charmerende bekendtskab fordi det er en film hvor sjove dyr synger dine yndlingssange i et talentshow." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "'Syng' vækker mindelser om 'Halløj i klosteret', men har sin helt egen animerede varme og charme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  " ... med sin kvikke dialog og al sin fingerfærdige professionalisme fik 'Syng' mig til at grine mange steder ..." (Søren Vinterberg)

S. Rico picture
S. Rico 1 uge siden

Er du trist og har du sorg i sindet?

4

...så sæt dig ned og se Sing. Denne animerede musical vil helt sikkert gøre dig i godt humør. Farverne er lyse og stærke, de animerede dyr er nuttede, og musikken er genkendelig og for det meste up-tempo. Læg hertil en sød og simpel historie med et positivt budskab om ikke at give op. Det er svært at finde på noget negativt at sige om Sing, så længe man ved, hvad man går ind til. For det er selvfølgelig ret beregnende at sætte nuttede animerede dyr til at synge og danse i bedste X Factor stil.

Når en musical hedder Sing og har en sangkonkurrence som omdrejningspunkt, så kunne jeg dog godt have forventet mere sang, end der rent faktisk er. Langt det meste af filmen får man nemlig kun meget korte brudstykker af sang. Først til sidst får vi lov til at høre (næsten) hele sange. På den måde er det ikke en ægte musical. For min skyld kunne man sagtens have sparet lidt på actionscenerne og ladet os høre de mange gode sange færdige.

Bemærk i øvrigt den aldeles glimrende nyfortolkning af Beatles’ Golden Slumbers/Carry that Weight. Dette nummer bliver ikke fremført af de kære animerede dyr, men kører som underlægningsmusik på et dramatisk tidspunkt i filmen. Super fin detalje der supplerer med lidt dybde oven på alt det øvrige lalle-glade musik.

Finn picture
Finn 5 uger siden

Skøn musikalsk oplvelse

Denne film kan varmt anbefalet -mest for al den fantastiske musik, afleveret med fart og humør - 5 stjerner.

Spiderman picture
Spiderman 6 uger siden

Syng og vær glad

4

Dejlig film i disse talent-tider :o)
God for hele familien

bent picture
bent 6 uger siden

Fed Børne musik film også for voksne

5

Sjov film med fede rytmer og super soundtrack

Maggie Smith picture
Maggie Smith 6 uger siden

IM STILL STANDING...

5

GENIAL film! Jeg var underholdt og musikken var fremragende.

Louise picture
Louise 6 uger siden

Fra en musical elsker

6

Det er der en fantastisk flot lavet film!
Den er utroligt medrivende, med en masse fantastiske stemmer i... (engelsk)
Jeg er så sikker på at filmen på dansk også nok skal blive god!

HeleneColor picture
HeleneColor 8 uger siden

Varm musical

4

"Hvis man har en drøm, så skal man leve den fuld ud", sådan fornemmede jeg i den kære animationsfilm "Syng", hvor vi mennesker, er skiftet ud med en masse dyrearter, som levere en kombination af talent-programmer som "X-Factor" og "Talent"
Kendte hits er der hellere ikke sparret på, men synes selv at den er ret så hyggelig, festlig og endda hjerteskærende, da vi godt kan få noget ud af filmen her, udover at blive underholdt

Jeg så "Syng" med dansk tale, som faktisk gik tilfredsstillende nok, men mig glæder alligevel til at opleve filmen med engelsk tale, da jeg vil så gerne høre Matthew McConaughey lægge stemme til vores hovedperson - koalabjørnen :)

Louise picture
Louise   →   HeleneColor 6 uger siden

Sing

Jeg vil gerne fortælle dig at filmen på engelsk er fantastisk ! Den er overdådig..!
Det er nogle lækre stemmer de har valgt og det gør filmen det tand bedre som danske stemmer bare ikke kan slå :D

Pernille picture
Pernille 8 uger siden

Syng

6

En super skøn film, som man bliver i et helt fantastisk humør af at se

FARUTI picture
FARUTI 10 uger siden

Knægten hyggede sig

Så den med min musikglade 11-årige knægt. Han sad og rockede med til sangene og musikken og klappede når der skulle klappes. Vi har set mange animerede film i biffen men denne greb ham godt nok. Så kan ikke give den anden end 6 stjerner (og jeg syntes også den var god)

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film