Syng

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder mild dramatik i form af biljagter, truende dyr, samt et hus der styrter sammen. Da ingen kommer til skade, og da dramatikken foregår indenfor en komisk ramme, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.12.2016
Originaltitel: 
Sing
Spilletid: 
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D - dansk tale

Billetter
4.6
3.8
Din bedømmelse: Ingen (316 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Animationsfilmen ’Syng’ handler om koalabjørnen Buster Moon, der ejer et engang verdensberømt teater. Men han er desværre ved at gå rabundus.

For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige koala på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage og vinde en stor sum penge. Han siger bare ikke til nogen, at præmien slet ikke eksisterer.

Da konkurrencen går i gang, står det hurtigt klart for alle, at der er fem tydelige favoritter: en crooner-mus, en udmattet grisemor, et punk-pindsvin, en teenage-elefant med slem sceneskræk og en gangster-gorilla.

Verdener kun befolket af dyr med menneskelige kvaliteter har længe været populært i animations- og tegnefilm som eksempelvis Robin Hood fra 1973. Det er senest blevet gjort med succes i Zootropolis.

Musicalen ’Syng’ er inspireret af de mange, populære talentshows, man kan finde på tv, og over 85 velkendte sange kan høres fremført af diverse dyr i filmen. De danske stemmer leveres bl.a. af Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen og Stig Rossen. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "Den største gevinst er [...] de mange pudsige indfald og skægge scener som børnene vil elske i en historie, der kan indfange både fans af talentshows og karaokeentusiaster." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  3

  "Filmen ender [...] godt, men den virker med sine knap to timer alt for lang til målgruppen." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  4

  "Animationen er tilmed glimrende uden at være decideret prangende, så der er ikke så meget at betænke sig på, hvis man har lyst til at invitere ungerne en tur i biffen i juleferien." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  4

  "... primært er ’Syng’ et charmerende bekendtskab fordi det er en film hvor sjove dyr synger dine yndlingssange i et talentshow." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "'Syng' vækker mindelser om 'Halløj i klosteret', men har sin helt egen animerede varme og charme." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  " ... med sin kvikke dialog og al sin fingerfærdige professionalisme fik 'Syng' mig til at grine mange steder ..." (Søren Vinterberg)

FARUTI picture
FARUTI 6 dage siden

Knægten hyggede sig

Så den med min musikglade 11-årige knægt. Han sad og rockede med til sangene og musikken og klappede når der skulle klappes. Vi har set mange animerede film i biffen men denne greb ham godt nok. Så kan ikke give den anden end 6 stjerner (og jeg syntes også den var god)

Henriette69 picture
Henriette69 6 dage siden

Sød og fin film

4

med nogle fede sange/hits. Historien er måske lidt flad, men har nogle fine pointer,- tro på dig selv og forfølg dine drømme.
Så den sammen med 3 nevøer på 6, 11 og 14 år. De syntes allesammen den var god og sjov

Anne-Marie picture
Anne-Marie 1 uge siden

SYNG

6

Den er så god og sjov at jeg glemte at spise mine popcorn.

kærlig hilsen Rebecca 9 år

Peter picture
Peter 1 uge siden

Genial

5

Kan ses af alle og godt skruet sammen.
Kan anbefales.

Pernille picture
Pernille 2 uger siden

Medrivende animationsfilm for både børn og barnlige sjæle

5

Både min 6-årige datter og jeg var underholdt fra start til slut. Rigtig skøn og medrivende animationsfilm

René Elias picture
René Elias 2 uger siden

Fantastisk Film

5

Syng er en fantastisk og dejlig film. Jeg frygtede lidt at de sange der var med i filmen ville være på dansk. Men heldigvis var de originale. En del varm historie og god musik. Helt klart pengene værd.

Karina picture
Karina 3 uger siden

Medrivende sange...

4

Mine børn på 8 og 9 år, og jeg selv, var vældig godt underholdt - en sød film, med gode sange - dog savnede jeg en lidt bedre 'historie'. Ellers en udmærket film

Qman_dk picture
Qman_dk 3 uger siden

Hvorfor kun dansk tale?

Hvorfor er der kun dansk tale i Aalborg, hvorfor skal man til København for at kunne se den med originalsproget (Engelsk tale) ? :(

Sebastian picture
Sebastian   →   Qman_dk 2 uger siden

Sebastian

Samme problem i Randers. Er ved at være godt træt af at alle animations-film kun er på dansk.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film