Spider-Man 2

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
07.07.2004
Originaltitel: 
Spider-Man 2
Spilletid: 
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.4
0
Din bedømmelse: Ingen (69 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

To år er gået og den venlige Peter Parker kæmper med sit dobbeltliv som superhelt og college-elev. Hans gave og forbandelse og hans hemmeligheder gør det svært at være sammen med dem, han holder af – især Mary Jane, som han har allermest lyst til at lette sit hjerte overfor.
Harry er stadig bitter over faderens død og hans hævntørst mod Spider-Man bliver stærkere og selv tante Mary, der er nedtrykt efter onkel Bens død, begynder at blive urolig for Peter.
Og som om Peter Parker ikke havde nok at se til, render han snart på en formidabel modstander: Dr. Otto Octavius.

Brugernes kommentarer (13)

Brugernes kommentarer (13)

Nikolaj picture
Nikolaj 31 uger siden

hmmmm

3

Er ikke helt begejstret for den, kedet mig i et stykke tid da jeg så den.

Nikolaj picture
Nikolaj 31 uger siden

Den bedste spiderman

5

Actionscenerne er virkelig gode i denne efterfølger til den første Spiderman-film. Spidermans nye fjende er denne gang dr. Octopus. Her har man gjort et fremragende stykke arbejde for at virkeliggøre hans mekaniske fangearme, og han er samtidig min personlige favorit blandt skurkene i filmserien.

Som sin forgænger er filmen ikke kun centreret omkring gode actionscener. Den har også lidt dybde. Denne gang handler det om Peter Parkers hemmelighed der langsomt bliver et problem for ham selv og personerne omkring ham.

Anonym picture
Jacob 1 år siden

Succesen fortsætter

6

Med samme imponerende selvsikkerhed fortsætter Sam Raimi fortællingen om Peter Parker, der i sin fritid er den netsvingende superhelt i rødt og blåt. Med Alfred Molina i rollen som Dr. Octupus er truslerne mod verdens sikkerhed om muligt endnu større.

Benjamin picture
Benjamin 1 år siden

En af de bedste

5

God film og lidt komisk efter min mening

Thor picture
Thor 2 år siden

Kan beder lide den nye spider-man, ikke at Tobey Maguire gjorde

Kan beder lide den nye spider-man, ikke at Tobey Maguire gjorde det dårligt!

Jeff picture
Jeff 3 år siden

Super!

4

An excellent follow up to a great start. Molina’s good guy gone bad performance is fantastic and along with some great action sequences, make the movie.

Tribute picture
Tribute 4 år siden

Spider-Man 2:The hard times of Spider-Man

Spider-Man 2 er en rigtig spændene fortsætelse til den første.
Den var redt lang og lidt kedelig, men den var også rimlig sej og sjov.

Det var længe siden jeg sidst så den røde og blå klædte super helt der gør sine fingre om til en røv for at skyde spind.
Spider-Man 2 gjorde det godt men den var ikke helt sjov i det men det gør ikke noget.

S. Rico picture
S. Rico 4 år siden

God underholdning men middelmådig historie

4

Første film i en superhelt serie er som regel altid vældig interessant, da man får baggrundshistorien for heltens kræfter, motiver, fjender etc. Men udfordringen kommer så i de efterfølgende film, da man her skal til at hitte på en ny god historie kombineret med interessante skurke og nyskabende effekter. Det slipper man nogenlunde afsted med her - men også kun lige.

Michael picture
Michael 4 år siden

Mere kage til mig :)

5

Bedre en den første, der havde en tvedelt historie, og bedre end den tredje, der havde en historie formet som en kage med meget små stykker. Denne her film har (stort set) kun et handlingsforløb den fokuserer på, og den er samtidig loyal for tegneserien og karakteren Spider-man. Sving-sekvenserne er stadigvæk en fryd at se på, da kameraføringen giver mig en større følelse af at flyve end i en hvilken som helst Superman-film. Tog-scenen med Doc Ock står også stadig, som en af mine yndlings i serien, og så må Danny Elfmans score (der også giver én flyvske tanker) heller ikke glemmes. Det eneste problem for mig er Doc Ock. Han er sejere end Green Goblin, og han er nemmere at relatere sig til. Problemet er, at han får sin egen lille del af filmen/kagen, der er isoleret fra hovedplottet. Det føles ikke rigtig som om, han har nogen som helst form for indflydelse på handlingen, men er udelukkende en undskyldning for action (dog den fede af slagsen). Dette har dog ikke indflydelse på filmen, der fokuserer næsten udelukkende på Spider-mans problemer. Det er bare synd, at Doc Ock aldrig rigtig får lov at deltage. Bortset fra det er det her på alle måder en film værdigt for dit åsyn.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film