Souvenir

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og venlig grundstemning, men den indeholder enkelte let dramatiske scener. I én scene skændes to hovedpersoner højlydt, og den ene giver den anden en lussing. I en anden scene falder en hovedperson om på en scene, lige inden hun skal optræde, og hun køres væk i ambulance. Hertil kommer et par meget korte, ikke eksplicitte scener, hvor en mand og en kvinde har sex. Det vurderes på den baggrund, at filmen kun kan virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.08.2017
Originaltitel: 
Souvenir
Genre: 
Spilletid: 
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
Skal du se Souvenir?
(4 stemmer)

Resumé

Det romantiske drama 'Souvenir' følger Liliane, som kom på andenpladsen i Det Europæiske Melodi Grand Prix efter ABBA i 1974.

Langt fra fortidens triumfer er Liliane endt på den lokale patéfabrik, men en dag begynder den 21-årige bokser Jean på fabrikken, og der bliver vendt op og ned på hendes tilværelse.

De indleder et forhold, og Jean overtaler Liliane til at genoptage sin sangkarriere, men det er langt fra lige så let, som det lyder.

Den fransksprogede, musikalske film har Isabelle Huppert i hovedrollen, der senest har været aktuel i det kritikerroste franske drama Elle, som bl.a. indbragte hende en Golden Globe og en Oscar-nominering.

Melodi Grand Prix-drømme er tidligere blevet skildret på i bl.a. Susanne Biers svenske komedie Hånden på Hjertet.

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.