Robinson Crusoe

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dramatiske scener med truende væsner og farefulde situationer. Da det hele imidlertid foregår i et urealistisk animationsunivers, og dramatikken udspiller sig indenfor en komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.06.2016
Originaltitel: 
Robinson Crusoe
Spilletid: 
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio - 2D, Seniorbio - 2D
4.3
3
Din bedømmelse: Ingen (151 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I animationsfilmen 'Robinson Crusoe' bor papegøjen Tirsdag på en lille, eksotisk ø, hvor den drømmer om at udforske resten af verden. Efter en voldsom storm, dukker der et nyt og ukendt væsen op på øen: Mennesket Robinson Crusoe.

Tirsdag ser straks Robinson Crusoe som sin vej ud i verdenen, og nytilkommeren indser også hurtigt, at dyrene er hans eneste mulighed for at overleve. Et venskab opstår mellem Crusoe og hans nye dyrevenner, og alt er harmonisk på øen - lige indtil to katte prøver at overtage deres hjem.

Familiefilmen 'Robinson Crusoe' er løst baseret på den klassiske roman af Daniel Defoe. De danske stemmer leveres af bl.a. Thomas Mygind, Peter Frödin, Anette Heick og Lasse Rimmer.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  2

  "Denne 'Robinson Crusoe' med dyr burde man ikke spilde krudt på at sende i biograferne, når der i forvejen er så stor en trængsel af film." (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "Hvor manuskriptet halter en del, hvad angår fremdrift og opfindsomhed i forhold til kernen af enhver robinsonade-inspireret fortælling, så banker 'Robinson Crusoe' virkelig igennem på den visuelle side." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "... filmen [er] et bevis på, at det til tider kan være fordelagtigt for den kreative udfoldelse at lave animationer i 3D." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "... instruktør Kesteloot savner sans for konsekvens og begrænsning i fortællingen. Perfekt teknik lider narrativt skibbrud." (Søren Vinterberg)

linda picture
linda 42 uger siden

God film

5

Min søn på 6 var dybt optaget af filmen hele vejen igennem. Fantastisk animation og god underholdning.

Alexander picture
Alexander 42 uger siden

Great fun and brilliant animation

5

Nice movie to lаugh together with your family or if you are sick of action movies with no real value but just tons of violence.

Brilliant animation, lots of humor and cute characters. Nicely spent my 1.5 hours.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film