Pingvinmarchen 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig grundstemning, og historien er langsomt fortalt. Den indeholder flere lange melankolske sekvenser, hvor man ser pingviner, som kæmper sig alene frem på isen. Hertil kommer enkelte let farefulde scener, som da en rovfugl overfalder nogle pingvinunger, og som da en pingvinunge er ved at drukne. Endelig ser man flere gange en pingvinunge, som bliver forladt af sine forældre. Da filmen ellers er rolig og positiv, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de alleryngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.03.2017
Originaltitel: 
L'empereur
Genre: 
Spilletid: 
1 time 22 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Babybio
4.2
3.3
Din bedømmelse: Ingen (10 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Stemmer

Resumé

Dokumentarfilmen 'Pingvinmarchen 2' er fortsættelsen til den Oscar-vindende film fra 2006, om de smokingklædte fugles rejse henover Antarktis.

Pingvinerne modtager et mystisk og uforklarligt kald, som starter marchen, så snart vinteren kommer. Natureventyret følger en ung hanpingvin, der skal begynde sin første færd over den frosne tundra. 

'Pingvinmarchen 2' er fortalt på dansk af skuespilleren Sofie Gråbøl, og dokumentaren gør bl.a. brug af droneoptagelser for at filme dyrenes vandring på rad og række.

Kejserpingvinen har ikke kun optrådt i dokumentarfilm, men også været en del af flere animationsfilm, som f.eks. i den dansende familiefilm Happy Feet. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "Alt i alt er der ikke meget kejserligt over pingvinturen denne gang, medmindre man da ikke så originalen i sin tid." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  4

  "Visuelt er filmen fantastisk. Ved hjælp af droner og unikke undervandsoptagelser er det lykkedes at komme tæt på de fascinerende pingviner." (Birgitte Lorentzen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "Det er uafviseligt en smuk film, men at strække den til knap halvanden time er alt for meget." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "Dokumentaristen vil ikke bare oplyse, men forføre, om så han skal antropomorfisere et dyreliv, der er fascinerende nok i sig selv. Især for den, der ikke har set forgængeren." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "I den nye film taler fortælleren så meget og så grådkvalt, at du ikke selv har fred til at bearbejde billederne." (Bo Green Jensen)

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film