Peter Plys - Nye eventyr i Hundredemeterskoven

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
13.10.2011
Originaltitel: 
Winnie the Pooh
Spilletid: 
1 time 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Billetter
4.4
4
Din bedømmelse: Ingen (97 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

'Peter Plys' er Disneys nye tegnefilm om den elskede bjørn, der vender tilbage til Hundredmeterskoven i hans første biografeventyr i mere end 35 år.

Historien, der er gennemsyret af al den originale histories underfundige charme og uforudsigelighed, byder på et kærligt gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn, Peter Plys. Hans mange venner, Jacob, Tigerdyret, Ninka Ninus, Ugle, Kængu, Kængubarnet og selvfølgelig Æsel, der har det med at miste sin hale, er ligeledes tilbage.

Jacob bliver kidnappet af en indbildt skurk, og Ugle sender hele banden ud på en dramatisk jagt for at redde ham. Peter Plys er dog mere interesseret i at lede efter lidt honning.

'Peter Plys' er baseret af A.A. Milnes udødelige eventyrbøger og kommer i Disneys klassiske håndtegninger.

Filmen vises med dansk tale.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "... en sød historie til både små, større og voksne. Den er fortalt med stor respekt for, og kærlighed til, både stregen, stilen og tonen i de originale historier..." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  5

  "... [karaktererne] besidder den sjældne kvalitet, at de kan fange, charmere og glæde mennesker på ethvert alderstrin." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "... værdsætter småbørn den? Tempoet er i hvert fald stadig for heftigt til at rumme bøgernes charmerende enfold..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Det er sødt som i gamle dage... Alt er meget gennemført. Børn under ti år vil more sig godt." (Bo Green Jensen)

Mette picture
Mette 4 år siden

Så sød

4

Den er så sød og man blir barebså glad når man ser Peter plys

The Other Account picture
The Other Account 4 år siden

Bamsebjørnen kan Stadigt!

4

Lige så sød og charmerende som Peter Plys, hans venner, miljøet og filmenes handling altid har været. Derfor er der ikke det helt store at komme efter, i 'Peter Plys og Nye Eventyr i Hundredmeterskoven'. Filmen er vellykket som comeback, og har man stadigt indre følelser for Plys og miljøet og/eller har man børn der skal underholdes igennem film der ikke har de samme melankolske rytmer som andre af nutidens amerikanske animationsfilm, så er dette et lovende bud! Filmens målgruppe er nok børn mellem 3-9år, men det er en rigtig sød og historiemæssigt ren film, med en god morale, der (heldigvis) stadigt har sin finurlige og varme potentiale, forudsigeligt hyggelige handling, og alle de andre elementer der gør Plys-filmene til noget særligt! Så alle kan være med og få noget ud af at se den honingglade bamsebjørn på nye (dog ikke store) eventyr i den mindeværdige hundredmeterskov!

Jimmy picture
Jimmy 4 år siden

Tyssede på ungerne

5

Var inde og se den med min veninde, og vi lå flade af grin, især hvor Ugle flyver op af hullet for at flyve ned igen fordi de ikke kan komme op hihihih.... plus Grislingens reb hahahaha... PRICELESS! Desværre sad der nogle unger bagved os som blev ved med at snakke - Respektløs! men bortset fra det er den et bevis på at Disney stadig kan deres kram, hvis de får lov til det..

Rikke picture
Rikke 4 år siden

Sød film.

4

Jeg er vokset op med Peter Plys, og følte derfor jeg blev nødt til at se den nye film. Og åh altså, følte mig som et lille barn igen. Folk der som mig er vokset op med filmene, vil nok være enige med mig i, at det er hyggeligt at se dem igen.
Dog vil jeg sige, at denne ikke er den bedste af Plys filmene. Om det er fordi jeg er vokset op, kan jeg ikke sige, men de gamle var nu sødere.
Men for gamle Plys elskere, er det er hyggeligt kig tilbage i barndommen.

Rasmus picture
Rasmus 5 år siden

Juhuuu

Jeg eeeeeeeeeeeeeeeelsker bare Peter plys :) :)

Lulu picture
Lulu 5 år siden

En smule uhyggelig

Min datter synes det var en smule uhyggelig- men ellers sjov og hyggelig- en del af det sjove var nok bare møntet lidt mere på voksne- hvilket gjorde det lidt svært at forklare det sjove dyrene sagde...

Jeanette picture
Jeanette 5 år siden

Søde Peter Plys

4

Søde og hyggelig familiefilm med den altid dejlige og ikke så kloge lille bjørn og hans kære venner! :)

Cary Grant picture
Cary Grant 5 år siden

Dejlig honningsød film.

4

Sådan, ikke ændre ved konceptet. Den virker.

Nicolai picture
Nicolai 5 år siden

ja plys

jeg håber den er god

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film