Perfect Mothers

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en romantisk og lettere melankolsk grundstemning. Den indeholder en række følelsesladede scener med skænderier, opgør, gråd og sex. Da opgørene ikke er af voldelig karakter og da sexscenerne ikke er detaljerede, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
10.10.2013
Originaltitel: 
Adore
Genre: 
Spilletid: 
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.6
2.6
Din bedømmelse: Ingen (19 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

'Perfect Mothers' handler om Lil og Roz, der er livslange veninder, som er vokset op som naboer i en idyllisk by nær havet. Som voksne er deres to store teenagesønner ligeledes blevet tætte venner.

Under den varme sol begynder uventede følelser at vokse, og de to mødre forelsker sig i hinandens sønner. Kvinderne kaster sig hovedkulds og hensynsløst ud i romancen, men de nye forhold må selvfølgelig holdes hemmelige for hverken at støde lokalsamfundet eller de resterende familiemedlemmer.

Naomi Watts (Diana) og Robin Wright (The Girl with the Dragon Tattoo) spiller de centrale titelroller, mens sønnerne, der flirter med Ødipuskomplekset, spilles af Xavier Samuel (The Twilight Saga: Eclipse) og James Frecheville (Animal Kingdom).

Det er kvinden bag Coco før Chanel (2009), Anne Fontaine, der har filmatiseret den Pulitzer-prisvindende Doris Lessings novellesamling 'The Grandmothers' fra 2003.

'Perfect Mothers' er skrevet af Christopher Hampton, som har god erfaring med uortodokse kærlighedsrelationer fra film som 'Dangerous Liaisons' (1988) og Atonement (2007).

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  2

  "[...] et kedeligt og ligegyldigt bekendtskab." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  2

  "[...] en noget fersk affære." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  2

  "Pirrende eller provokerende er i hvert fald det sidste, man kan kalde den." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "De mange spørgsmål, der rejser sig, er på en og samme tid filmens styrke og svaghed." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  " [...] damebladsnovelle, der leger Ødipus." (Sophie Engberg Sonne)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Helheden minder betænkeligt om en erotisk film fra 70erne, noget som Just Jaeckin eller David Hamilton kunne have signeret." (Bo Green Jensen)

Wayne picture
Wayne 2 år siden

Ødipus x 2.

2

Og temmelig usandsynlig, når man ser historien som helhed. Brudstykker af fortællingen fungerer - men det meste er vist frugten af nogle kvinders våde drøm.

Seraphine picture
Seraphine 3 år siden

Forbudt kærlighed...

4

Hmmm - Jeg synes faktisk det var en god film og var da ikke helt upåvirket af de lækre unge mænd. Forbudt og kontroversiel og ret sjovt at se, hvor mange af de anmeldende mænd der er negative i deres kommentarer :-)
Resumeet skrevet af Kino? halter nu også lidt, for de er jo IKKE på "solskinsferie sammen". De bor faktisk der ved havet, så lidt kikset at skrive i resumeet og afslører tydeligt at personen der har skrevet det, ikke har set filmen.
Alle der har haft en affære eller været forelsket i en uopnåelig mand/kvinde kan sætte sig ind i de følelser der er på spil her.
Selvfølgelig er visse ting usandsynlige og forenklede, men synes så absolut det er en se-værdig film.

Jan picture
Jan 3 år siden

Nja

3

Jeg var tilgengæld ikke en stor fan af den her... Det er vidst en ommer ;-)

Jeppe picture
Jeppe 3 år siden

Semi-incestiøst drama uden chok faktor.

3

'Perfect Mothers' er en overfladisk filmatisering, som ikke bruger nok tid på at grave i det chokerende tema der er lagt for dagen. Skuffende for det ikke hverdag man ser en film med netop dette tema.

læs filmanmeldelser på www.filmpuls.dk

Mathilde picture
Mathilde 3 år siden

piiiift

Fuck drengene er lækre....guuuf

Un flic picture
Un flic 3 år siden

Altmodisch.

Traileren giver et billede af en rædselsfuld banal, plat, vulgær, og utroværdig historie. Ligner noget man kunne have strikket sammen - og sluppet godt fra - i 70´erne; ikke i 2013. Kategori: "Waste Of Time".

Janni picture
Janni 3 år siden

Nysgerrig

Traileren har helt klart vækket min nysgerrighed - tror da helt sikkert at jeg skal se den...!

Jerry picture
Jerry   →   Mads Frederik 3 år siden

What A "Juicy" Trailer...

My God, Beautiful Mature Moms, I Love M.I.L.F`S...

Ania picture
Ania 3 år siden

Perfect Mothers?

Åh, hvor gør det ondt at se, at selv i sådanne film bliver titlen oversat - og denne her gang er det til en anden engelsk titel, hvilket i mine øjne ikke giver noget mening?

Anyway, jeg tror filmen kan gå begge veje, men traileren fik i hvert fald min opmærksomhed, og hvis der er arbejdet nok med historien og instruktøren er dygtig, så kan det sagtens blive en god film.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film