Mother's Day

Tilladt for alle
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder scener med mild dramatik i form af komiske uheld og mennesker i affekt. Da filmen ikke indeholder nogle voldsomme scener, vurderes det at den ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
04.05.2016
Originaltitel: 
Mother's Day
Genre: 
Spilletid: 
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
4.3
2
Din bedømmelse: Ingen (256 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I den romantiske komedie 'Mother's Day' knyttes tre generationer sammen på Mors dag.

Sandy er alenemoren, der forsøger at få gang i karrieren hos en feteret tv-vært, mens hun pludseligt står overfor en spirrende romance med Bradley, der også opdrager sine døtre alene.

Jesse er karrierekvinden, der aldrig ser sine forældre - indtil de en dag dukker uanmeldt op i hendes lejlighed. Og sidst er der Kristin, der blev bortadopteret som barn og nu opsøger sin biologiske mor, tv-værtinden Miranda.

'Mother's Day' har samme koncept som Valentine's Day og New Year's Eve, hvor en række forskellige historier kobles sammen på en mærkedag. Jennifer AnistonJulia Roberts og Kate Hudson ses i de bærende roller overfor bl.a. Jason Sudeikis.

Garry Marshall, der er mest kendt for film som Pretty Woman (1990), 'Frankie & Johnny' (1991) og Runaway Bride (1999), instruerer. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "En pose lidt for blandede bolsjer, hvor kun halvdelen for alvor smager af noget, mens helheden bliver lidt for syntetisk sød." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  1

  "Den er i særklasse elendig, og trods det almengyldige emne om moderkærlighed handler den ikke om det fjerneste." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  2

  "... en meget dårlig film med en smerteligt fraværende evne til den hyggelige klaske lår-humor, den tilstræber." (Katrine Hornstrup Yde)

susanne picture
susanne 12 uger siden

Mothers day

6

Stille dejlig film ,sådan som mors dag også kan være hos nogen måske
Den er i stil med acturly love film og det er ok
Se den den er sød ,trist og lidt pinlig
,men sådan er livet jo også

Helle Harder picture
Helle Harder 43 uger siden

Cute feel-good

3

Og ret ligegyldig - og totalt forudsigelig ... Helt som er feel-good vel skal være.

Carsten picture
Carsten 45 uger siden

Skæg og hyggelig film

4

Jeg tog min mor ind på mors dag og så 'Mothers Day', og min mor kunne godt lide den. Filmen handler om forskellige menneskers skæbne på mors dag, og filmen var værd at tage fri fra arbejde for at se. Jeg ved ikke om nogle af skuespillerinderne selv var mødre, men deres portræt af forskellige typer mødre var meget overbevisende. 4 stjerner.

Spiderman picture
Spiderman 46 uger siden

Sikke noget crap

1

Måske jeg ikke lige er målgruppen til denne film som singlefyr men skuespillerne kan jeg godt lide og tog chancen.
Manus er plat, skuespillerne ikke i deres bedste performance og så var den noget for lang.

Heidi picture
Heidi 47 uger siden

Feel good film

6

Jeg kan godt følge de kritiske anmeldelser. Filmen er forudsigelig og karakterne er ikke særlig dybe, men det er kun dejligt i denne film. Den er sjov, den er rørende og der er så meget feel good i den. Jeg græd, jeg grinte og jeg krummede tæer. Jeg forudså de fleste af filmens "twists" og det føles nu skønt at få ret. Det er ikke meningen filmen skal være nyskabende eller overraskende. Så se den hvis du kan lide en hjertevarm, sjov og til tider rørende film :-)

steen picture
steen 49 uger siden

Dårligste film jeg har set længe

1

Var i biffen med konen, men efter få minutter kunne kan se hvor dette bar hen. Ingen gode jokes eller sjove scener, det meste var bare plat. Man kunne forudsige handlingen mange gange. Spar pengene og se noget andet. Min kone som havde glædet sig til at se filmen, faldt i søvn, siger vidst alt :)

Jesper picture
Jesper 50 uger siden

Moderat morsom

2

Denne film udmærker sig nok mest ved ikke rigtig at kunne finde ud af hvilket ben den skal stå på. Handlingen er rodet og der overspilles i næsten alle roller. Særlig morsom er den i hvert fald ikke, bare lidt lang. Der lægges lidt op til noget konflikt omkring et lesbisk og et "blandet" ægteskab. Men det fiser ud i ingenting.

Men mon ikke de 4 hovedrolleindehavere er blevet godt betalt? Som et plaster på såret.

Og mon ikke vi får den at se som en del af den uendelige båndsløjfe på TV om et års tid på mors dag?

Line FS picture
Line FS 51 uger siden

Elendigt

1

En film om mors dag - i sig selv en ret kedelig ide. Filmen lever meget godt op til, hvad man kan forvente. Intetsigende, uinspirerende, kedelig og nej, den er IKKE sjov.
Den her film er selve indbegrebet af hvorfor jeg ALTID siger jeg hader komedier.. fordi jeg forventer sådan en slags film her (ikke at den er sjov, som sagt). Shit det er et dårligt stykke arbejde det her...
Filmen bliver drevet af sted på et meget tyndt grundlag. Historierne er så små og tynde, at de aldrig vil kunne bære en film alene.

Skuespillet er kunstigt og lidt overdrevet, total uinspirerende.
Musikken er forfærdelig. Jeg var ved at kværke et eller anden i starten af filmen. Baggrundsmusikken er enormt skizofren. Der var en dialog på højest to minutter, hvor musikken ændrede sig FEM gange! Shit det er altså bare dårlig musikarbejde!! Lav dog ét stykke musik som passer til hele scenen. Shit.

Nej, du skal ikke tage din mor med ind og se den her film, selvom du tænker det er en sjov ide...

Segoy picture
Segoy 51 uger siden

okay film :-)

3

Det er en okay film, den var sådan lidt tjoo og jaa det kan godt ske, vil skrive overspillet nogen gange er den fornemmelse jeg har, ikke en film jeg vil gense, spørger du mig om 2 mdr. hvad den handler om kan jeg nok ikke huske det, udover det er famlie/mor...

GiwizZeni picture
GiwizZeni 51 uger siden

Hvis du hader din mor...

- og virkelig ønsker en grusom hævn over hende, så inviter hende ind at se denne film. Bind hende i biografsædet og skynd dig at forlade biografen inden filmen begynder. Så slipper du nemlig selv for at se den. Rigtig god 'Mors Dag'!

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film