Monsters University 2D - dansk tale

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.08.2013
Originaltitel: 
Monsters University
Spilletid: 
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.5
0
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (275 votes)

Resumé

Animationsfilmen 'Monsters University' handler om monsteret Mike Wazowski der hele livet har drømt om at blive en "skræmmer", og nu har han chancen for at uddanne sig til én af slagsen på selveste Monsters University.

Allerede i løbet af sit første semester på universitet kommer Mike dog i problemer, da han ser sig sur på den populære James P. Sullivan, også kaldet "Sulley". Deres rivalisering udvikler sig, og som konsekvens bliver de begge bortvist fra den eftertragtede skole. For at gøre ondt værre bliver de nødt til at samarbejde, og sammen med en flok udstødte forsøger de at gøre tingene gode igen.

'Monsters University' fortæller historien om, hvordan de populære Pixar-karakterer Mike og Sulley mødtes, og om hvordan deres forskelligheder, og modstand udefra, får dem til at knytte bånd og blive bedste venner.

Forhistorien starter flere år før handlingen i Monsters, Inc. fra 2001, hvor parret arbejder for et firma, der omdanner skræmte børns skrig til elektricitet i byen Monstropolis. Forgængeren blev en stor kommerciel succes og indspillede hele 562,8 mio. dollars på verdensplan.

'Monsters University' er Pixars første prequel og instrueret af Dan Scanlon, der også har været med til at udvikle filmens historie og manuskript. I versionen med original tale er det atter Billy Crystal og John Goodman, der lægger stemmer til Mike og Sulley.


Filmen kan også ses i 3D med dansk tale, i 3D med engelsk tale og i 2D med engelsk tale.

Kommentarer

Quilstor

Kort sagt syntes jeg den er bedre end den første film, der sker så meget i denne fantastiske efterfølger, hvorimod jeg syntes at den første godt kan blive lidt kedelig og ensformig. Det er en fantastisk fortælling om hvordan Mike og James bliver venner, og hvad de måtte gå igennem sammen for at blive skræmmere. Animationerne er virkelig flotte, og filmen er enormt sjov.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Men en udmærket fortælling om hvordan det hele startet.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Spartacus

De små eskede den :)
Og det gjorde jeg også..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Det er altid svært at gå tilbage til en succes - man kan næsten kun skuffe.

Men det gør Pixar langtfra - det er et genialt træk at starte fra scratch, og fortælle hvorfor Mike og Sulley blev venner.

Monsters University er lige så veloplagt, som Monsters Inc., og det er en stor præstation i sig selv.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
FilmReview.dk

Opfølgeren til "Monsters, Inc." (2001) kommer alt i alt flot i mål. Ligesom dens forgænger har "Monsters University" noget på hjerte, er sjov og en sand humørspreder - egnet for hele familien. De skønne karakterer især, kombineret med en masse grin og en god historie, udgør en ganske seværdig film. Det ville dog have klædt den, hvis en anelse mere alvor havde præget handlingen.

www.filmreview.dk - Korte og præcise filmanmeldelser

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Susanne

Dejlig familiefilm

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Martin

Ganske god film, og som flere skriver er det lige noget for ungerne.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Frkbrokuser/935539

Fantastisk sød film, som lever op til Pixars navn. Der har været mange Pixar-bud, men denne gør det godt. Mike og Sully er lige så gode som i den første, men et dejligt tvist er deres had til hinanden, som et langt stykke virker uforsonligt. Ellers følger filmen den forventede følelseskurve fra enhver anden tegnefilm, men med en anderledes og knap så sukkersød slutning, løfter den sig selv op blandt Shrek og Fidning Nemo.
Kan helt klart anbefale den til både barnlige sjæle, Pixar/Dreamworks/Disney fans og børn.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Annas far

Synd at de ikke lavede denne her først, det havde givet mere mening. Det virker en smule som om "øh nu er det længe siden der er kommet noget nyt", vi koger lige suppe på etteren.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Hina

var inde at se den med min lillesis. Den var fin og underholdende..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.