Madagascar

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.09.2005
Originaltitel: 
Madagascar
Spilletid: 
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.1
0
Din bedømmelse: Ingen (38 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Løven Alex er storbyjunglens konge. Han er hovedattraktionen i New Yorks zoologiske have. Ligesom sine venner, zebraen Marty, giraffen Melman og flodhesten Gloria, har han levet hele sit liv i lykkelig fangenskab. Maden bliver serveret på klokkeslæt og publikum kommer og kigger beundrende på dem.

Selvom Marty faktisk har det meget godt, hvor han er, løber nysgerrigheden af med ham. Han har altid gerne ville udforske verdenen uden for den zoologiske haves mure og med hjælp fra nogle pingviner, lykkes det ham at stikke af. Alex, Melman og Gloria følger med ham, men før de når at slippe løs i byens gader, bliver de fanget og sendt med skib til Afrika...

Men pingvinerne har andre planer og de saboterer skibet med det resultat, at Alex, Marty, Melman og Gloria strander på den eksotiske ø Madagascar. De fire indfødte storbyboer må nu forsøge at overleve i den vilde natur og udtrykket, at den stærkeste overlever, får pludselig en helt ny betydning.

lars picture
lars 11 uger siden

Jeg elsker den

5

Det her er en af de bedre tegnefilm, jeg er vild med den .

S. Rico picture
S. Rico 1 år siden

Escape from New York

3

En vældig hyggelig og sjov familiefilm. Ben Stiller giver den virklig gas som New Yorker løven Alex. Faktisk i en sådan grad, at man godt kan blive lidt træt i ørene, for der er ikke mange rolige øjeblikke, når han er på. Det bedste er de geniale pingviner, som bare er ultra seje. Man kan godt forstå, at de efterfølgende har fået deres egen tv-serie og film.

Jacob picture
Jacob 2 år siden

Grinte fra start til slut

4

Skæv familiefilm om fire meget forskellige dyrevenner, der ønsker at opleve den store verden udenfor zoo i NYC. De bedste elementer er faktisk bipersonerne som lemurerne, og pingvinerne der får selv den mest hårdkogte jægersoldat til at ligne en simpel spejder.

Signe picture
Signe 4 år siden

love it!!!

6

elsker den film!! mega sjov!!
kong julian 4-ever!!;)

Wayne picture
Wayne 5 år siden

Hvad sker der i Zoo, når de slukker lyset?

4

Om løven der kedede sig og bare ville ud og se byen og endte et helt andet sted, sammen med vennerne. Sød og opfindsom familiehygge.

Mini-Muzz<'3 picture
Mini-Muzz<'3 5 år siden

god familiefilm :)

den var mega god! skal snart købe den.!

Tribute picture
Tribute 6 år siden

I Like To Move It Move It

Virkelig god film om en Løve som har et problem med kød, En Zebra der elsker det fri, Flodhest der er lidt overvægtig, Syge karate pingviner og en Giraf der hurtigt for blå mærker.

Jeg elskede seriøst den film da jeg så den i biografen. Der var masser af fedt Action, søgelig komedie og noget der bare for dyr elsker til at kunne lide Madagascar.
Og jeg kunne rigtig godt lide da sangen "I Like To Move It Move It" blev spilet i filmen det gør den nemlig mere speciel.

Mugga picture
Mugga 6 år siden

Er set før..

2

Synes den er kedelig og ikke specielt underholdende. Er en af de Disneyfilm, som jeg ikke bryder mig om.

Signe picture
Signe   →   Mugga 4 år siden

disney film??

det er ikke en disney film!!!!!!

josimar1234 picture
josimar1234 6 år siden

MEGA GOD

4

DEN ER SÅ SJOV OG MEGET GOD OG SLUTTER GODT

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film