Logan

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet og brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelig og blodige scener, hvori folk dræbes eller lemlæstes med skydevåben, pile og våben med klinger. I ekstremt grafiske fremstillinger af volden, får folk gennemboret hoveder og kropsdele med klinger eller pile. I flere scener jagtes børn og udsættes for vold af brutale soldater, og I en scene findes et barn dræbt af sin ene forælder. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.03.2017
Originaltitel: 
Logan
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio
5.1
3.7
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2161 votes)

Resumé

I filmen 'Logan' er året 2029, og mutanterne er meget tæt på at være væk.

Logan, også kendt som Wolverine, er blevet gråhåret, isoleret og modløs, imens han arbejder som limousine-chauffør ved den mexicanske grænse og drikker dagene væk.

Caliban og Professor X er hans eneste allierede, men sidstnævnte er alvorligt syg, og Logans forsøg på at skjule sig fra omverdenen får en brat ende, da en mystisk kvinde dukker op med et presserende ønske. Logan skal bringe en ung pige med ekstraordinære kræfter i sikkerhed.

'Logan' er Hugh Jackmans tredje solofilm som superhelten med de effektive metalkløer efter X-Men: Origins: Wolverine og The Wolverine. Sidstnævnte blev også instrueret af James Mangold.

Filmen er blevet rost for at være mere mørk og anderledes end de mange tidligere film i X-Men-serien.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Logan' vil være en helt fantastisk finale for de X-Men-fans, der interesserer sig så meget for universet, som Trekkies gør for 'Star Trek' [...] For alle os andre er det bare en af de virkeligt solide film under Marvel-banneret ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Den er meget blodig og barsk. Alligevel værdsætter instruktør James Mangold det rene i historien og rammer en rigtig god – næsten ’Mad Max’-agtig – tone (og ørkenomgivelser) ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "'Logan' er [...] stærkt underholdende og medrivende i samtlige 135 minutter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... for en gangs skyld i superheltefilmland, er man som tilskuer faktisk bekymret for, hvordan det hele skal gå. Her er ingen nem superkraftslutning i horisonten." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktøren James Mangold synes ret ustabil. For 12 år siden lavede han den fremragende 'Walk the Line' [...] 'Logan' må anses for hans definitive bundskraber." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det er Marvel-mytologi konverteret til en eksistentiel road movie-western, men Logan har ikke nok menneskeligt skrot i bagagen til at bære så tålmodig og forsagt en superheltefilm." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Jackman spiller figuren med fuld gråsprængt styrke, og Mangold instruerer hver scene, som var den skrevet af Shakespeare." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Thomas

fuldstændig fantastisk, elskede filmen og syntes den er mega god

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Maggie Smith

Fed action - intet mesterværk eller andet, men en godspilende Hugh Jackman og fede scener og andet. Lidt for lang.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Wolverine har altid haft en skyggeside, sammen med hans pragtfulde ironi. Denne gang har det dystre langt overtaget i forhold til humoren.

Action er helt i top, og noget af det bedste Marvel har leveret. Der er dog et par uheldige valg hvor man må undre sig over at den værste "henchman" gang på gang får en chance mere - på trods af et gigantisk bodycount.

Men glimrende underholdning med en atypisk slutning, for en superheltefilm.

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)
Marcus

En betydelig mere dyster Logan sammenlignet med tidligere film og X-Men filmene. Det kunne jeg faktisk godt lide. Meget.

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)
Hozan

Wooow, en fantastisk film! Den bedste marvel film!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Fauzia

Det er den bedste Wolverine film. Der er blodfyldt action fra start til slut. Det er i bund og grund simpel historie og det er rart at der for en gangs skyld ikke er flashbacks til tidligere minder af Wolverine.

Skuespillerne gør det godt. Den lille pige som medvirker gør det super godt.

Det er hidtil årets bedste action film.

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)
Rasmus

!

Stem op!
1
Stem ned!
-2
(reset)
Omid

0/6

Stem op!
2
Stem ned!
-2
(reset)
william

der er meget at sige om hvor sindsyg god den her film er, men orker ikke at skrive en hel novelle. Kan bare sige i skal stole på mig, og se den ligemeget hvad, den var sindsyg god, hele biffen var helt mundlam i slutningen af filmen. God slutning for hugh jackman som wolverine. lad vær med at lytte til de danske kartofle pensionister fra B.T og POLITIKEN, de har ikke forstand på en skid derhenne.

Stem op!
0
Stem ned!
-1
(reset)
Lasse

Det mere gritty og ikke så stort opslåede univers i Logan klæder filmen og gør den nemt tilgængelig men uden at være skrappet. Det gør også at man kan sætte pris på skuespillernes skuespil, istedet for at det er 3D eller CGI der skal fange seerne.

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.