Logan

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet og brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelig og blodige scener, hvori folk dræbes eller lemlæstes med skydevåben, pile og våben med klinger. I ekstremt grafiske fremstillinger af volden, får folk gennemboret hoveder og kropsdele med klinger eller pile. I flere scener jagtes børn og udsættes for vold af brutale soldater, og I en scene findes et barn dræbt af sin ene forælder. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.03.2017
Originaltitel: 
Logan
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio
5.1
3.7
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2570 votes)

Resumé

I filmen 'Logan' er året 2029, og mutanterne er meget tæt på at være væk.

Logan, også kendt som Wolverine, er blevet gråhåret, isoleret og modløs, imens han arbejder som limousine-chauffør ved den mexicanske grænse og drikker dagene væk.

Caliban og Professor X er hans eneste allierede, men sidstnævnte er alvorligt syg, og Logans forsøg på at skjule sig fra omverdenen får en brat ende, da en mystisk kvinde dukker op med et presserende ønske. Logan skal bringe en ung pige med ekstraordinære kræfter i sikkerhed.

'Logan' er Hugh Jackmans tredje solofilm som superhelten med de effektive metalkløer efter X-Men: Origins: Wolverine og The Wolverine. Sidstnævnte blev også instrueret af James Mangold.

Filmen er blevet rost for at være mere mørk og anderledes end de mange tidligere film i X-Men-serien.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Logan' vil være en helt fantastisk finale for de X-Men-fans, der interesserer sig så meget for universet, som Trekkies gør for 'Star Trek' [...] For alle os andre er det bare en af de virkeligt solide film under Marvel-banneret ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "Den er meget blodig og barsk. Alligevel værdsætter instruktør James Mangold det rene i historien og rammer en rigtig god – næsten ’Mad Max’-agtig – tone (og ørkenomgivelser) ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "'Logan' er [...] stærkt underholdende og medrivende i samtlige 135 minutter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... for en gangs skyld i superheltefilmland, er man som tilskuer faktisk bekymret for, hvordan det hele skal gå. Her er ingen nem superkraftslutning i horisonten." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Instruktøren James Mangold synes ret ustabil. For 12 år siden lavede han den fremragende 'Walk the Line' [...] 'Logan' må anses for hans definitive bundskraber." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Det er Marvel-mytologi konverteret til en eksistentiel road movie-western, men Logan har ikke nok menneskeligt skrot i bagagen til at bære så tålmodig og forsagt en superheltefilm." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Jackman spiller figuren med fuld gråsprængt styrke, og Mangold instruerer hver scene, som var den skrevet af Shakespeare." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Tine B.

Jeg havde ikke forventet det store af denne film.
Da jeg er X-men fan, var jeg bange for den ikke helt ville kunne leve på til og derfor holdte jeg mine forventninger nede.
Men jeg synes sgu den klarede det godt. Fedt plot og afslutning!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mallica

Virkelig en god afslutning på Logan, og en utrolig god film i alt almindelighed.
Den skal ihvertfald ses igen.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Melissa Amalie

Lovende film med hud på historien. Jeg var fuldt ud investerede, men det varede desværre kun til de sidste 30min. hvor det virker som klimaksen til en helt anden, mindre god film - da jeg ikke bryd mig om filmens underlige tone skift fra at være kedeligt roligt og larmende aktiv, uden at vælge én tone at stå ved. Men klart én af de bedre Wolverine film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Cecilieuser/139639

.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Anja

Logan skuffede absolut ikke...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Adrian

Jyllandsposten foretrækker Far til Fire xD men ja, kan godt forstå at nogle ikke lige er til den her film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Nikolaj

Hvis man har set alle wolverine og xman filmene skal man helt sikkert tage ind og se den her!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Stine

Meget spændende

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Frederik

Fin nok

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
adam

Godt den er rated r fed film

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter