Logan

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en spændingsmættet og brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelig og blodige scener, hvori folk dræbes eller lemlæstes med skydevåben, pile og våben med klinger. I ekstremt grafiske fremstillinger af volden, får folk gennemboret hoveder og kropsdele med klinger eller pile. I flere scener jagtes børn og udsættes for vold af brutale soldater, og I en scene findes et barn dræbt af sin ene forælder. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.03.2017
Originaltitel: 
Logan
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 17 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio

Billetter
5.1
3.7
Din bedømmelse: Ingen (1788 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I filmen 'Logan' er året 2029, og mutanterne er meget tæt på at være væk.

Logan, også kendt som Wolverine, er blevet gråhåret, isoleret og modløs, imens han arbejder som limousine-chauffør ved den mexicanske grænse og drikker dagene væk.

Caliban og Professor X er hans eneste allierede, men sidstnævnte er alvorligt syg, og Logans forsøg på at skjule sig fra omverdenen får en brat ende, da en mystisk kvinde dukker op med et presserende ønske. Logan skal bringe en ung pige med ekstraordinære kræfter i sikkerhed.

'Logan' er Hugh Jackmans tredje solofilm som superhelten med de effektive metalkløer efter X-Men: Origins: Wolverine og The Wolverine. Sidstnævnte blev også instrueret af James Mangold.

Filmen er blevet rost for at være mere mørk og anderledes end de mange tidligere film i X-Men-serien.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "'Logan' vil være en helt fantastisk finale for de X-Men-fans, der interesserer sig så meget for universet, som Trekkies gør for 'Star Trek' [...] For alle os andre er det bare en af de virkeligt solide film under Marvel-banneret ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  4

  "Den er meget blodig og barsk. Alligevel værdsætter instruktør James Mangold det rene i historien og rammer en rigtig god – næsten ’Mad Max’-agtig – tone (og ørkenomgivelser) ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  5

  "'Logan' er [...] stærkt underholdende og medrivende i samtlige 135 minutter." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  5

  "... for en gangs skyld i superheltefilmland, er man som tilskuer faktisk bekymret for, hvordan det hele skal gå. Her er ingen nem superkraftslutning i horisonten." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  1

  "Instruktøren James Mangold synes ret ustabil. For 12 år siden lavede han den fremragende 'Walk the Line' [...] 'Logan' må anses for hans definitive bundskraber." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "Det er Marvel-mytologi konverteret til en eksistentiel road movie-western, men Logan har ikke nok menneskeligt skrot i bagagen til at bære så tålmodig og forsagt en superheltefilm." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Jackman spiller figuren med fuld gråsprængt styrke, og Mangold instruerer hver scene, som var den skrevet af Shakespeare." (Bo Green Jensen)

Marc Kvist picture
Marc Kvist 1 uge siden

Fed afslutning

6

En fed film med gode twist samt afslutninger på ting som har været undervejs længe.

***Spoiler slettet af redaktionen***

Filmelskeren picture
Filmelskeren 1 uge siden

Den allerbedste "Wolvervine"-film!!!

5

Af de tre selvstændige film, som der er lavet om Wolvervine, så er denne helt klart den bedste - hvis ikke den kan siges at være med i top 3 over samtlige X-Men film, der er lavet!

Den bidrager til noget helt nyt i denne genre: Vi ser en træt og slidt forhenværende superhelt med trang til de alkoholiske drikke, som bare prøver at tjene til dagen og vejen som chauffør i en limousine, men hvor denne hverdag afbrydes af, at en kvinde med en pige ved sin side kontakter ham... mere skal selvfølgelig ikke siges.

Men blot på baggrund af filmens stemning, skuespillet og selve handlingen, er den helt klart anbefalelsesværdig - og vær forberedte på, at du KAN få fat i nogle følelser, som du måske ikke regnede med at få under en film som denne!

GRAD picture
GRAD 2 uger siden

Super

4

Rigtig god, en smule forudsigelig.

Jakob P. picture
Jakob P. 2 uger siden

Episk afslutning!!!

4

Logan får 4 stjerner af Anmelderen ****

Plottet er rimelig simpelt og ligetil, og man går bestemt ikke galt i byen, når man runder det store lærred i Palads for at se filmen "Logan". Man må sige karakteren efterhånden har været meget igennem, og man kan godt forstå at bagmændene har valgt denne afslutning til karakteren, som de har gjort. Dog vil jeg sige at mit superheltehjerte bløder for karakteren, og jeg ville dog allerhelst have fortrukket en anden slutning, men dette betyder ikke at filmen er dårlig. Snarere tværtimod.

Året er 2029 og mutanterne er så godt som forsvundet, men de som er tilbage lever i skjul, og gør hvad de kan for at tjene til dagen og livet. Logan aka Wolverine arbejder som limousinechauffør på grænsen til Mexico, og drikker ellers dagene væk, mens han lever på må og få en dag ad gangen. En spansktalende kvinde opsøger ham med et brændende ønske, og beder ham om at transportere en pige med specielle kræfter i sikkerhed, modvilligt tager han mod opgaven men indser efterhånden at denne beslutning sætter gang i en kædereaktion af begivenheder.

Der er faktisk ikke så meget andet at sige om denne film, end at den er faktisk rigtig fed, det er helt klart en actionfilm og man får underholdning for alle pengene. Uden at afsløre for meget, så er dette jo afslutningen for karakteren Logan/Wolverine, og man må sige at det er en episk afslutning. Skuespillet bliver leveret stilsikkert og overbevisende af Hugh Jackman, og Patrick Stewart, og de øvrige skuespillere gør det også godt. Tempomæssigt ligger filmen i den høje ende, for der er rigtig mange scener som foregår i et højt tempo, og det er jo også en actionfilm. Rytmen er stabil og sikker, og sikrer et konstant flow hele vejen igennem filmen, som både gør den er interessant at følge med i og man ikke keder sig under filmen. God film, fed afslutning.

jan picture
jan 2 uger siden

Jan

4

God og en prøvelse med den nye stil...
God underholdning for valutaen

Morten picture
Morten 3 uger siden

En anderledes film

6

Fedt at den bryder med nogle af de almindelige gængse clichér

Jonas picture
Jonas 3 uger siden

Den bedste X-men film nogensine

5

Og så alligevel ikke 6 stjern. Synes ikke den er på nivou med mcu filmene og den er måske lidt despirat i dens prøve på at være sørgelig men bortset fra det var den ret god!

Rottekongen Rolf picture
Rottekongen Rolf 3 uger siden

Virkelig dårlig

6

Alt for meget hurlumhej. Jeg hadede hele filmen. Den er DÅRLIG. Rotterne kunne dog godt lide den.

GuruPitka picture
GuruPitka 3 uger siden

Super fed film

6

Filmen er super fed, der bliver ikke vist for meget i trailer contra selve filmen. På ikke noget tidspunkt en skuffelse, men den er ikke for børn.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film