Lion

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har i lange passager en trøstesløs og forladt stemning. Der er mange scener som beskriver et lille barns kamp for at overleve i fattigdom - længe også på egen hånd. I en lang sekvens følger vi et fortvivlet barn, som er spærret inde i et tog, der kører bort fra familien, som han derfor bliver væk fra. Vi ser det lille barn blive kørt ned af en motorcykel. I forskellige scener ser vi både et barn og en voksen, der gør skade på sig selv. I en kort scene bæres liget af et barn bort i et optog. Både børn og voksne ses græde. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
09.02.2017
Originaltitel: 
Lion
Genre: 
Spilletid: 
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)

Billetter

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

Dramaet 'Lion' er baseret på den sande historie om en femårig indisk dreng, der bliver væk fra sine forældre i Calcutta, efter at være faldet i søvn på et tog.

Han er kommet tusindvis af kilometer hjemmefra, og ender med at blive adopteret af en australsk familie. 25 år senere, beslutter han sig for at finde sine biologiske forældre ved hjælp af vage barndomsminder og Google Earth.

Dev Patel spiller den adopterede dreng, mens Nicole Kidman har rollen som adoptivmoren Sue.

Mere omtale af 'Lion' følger...

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film