La La Land

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk stemning, og indeholder ingen scener der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.02.2017
Originaltitel: 
La La Land
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Seniorbio, Strikkebio, Babybio

Billetter
4.6
5.2
Din bedømmelse: Ingen (1198 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

Musicalen ‘La La Land’ følger den drømmende jazzpianist, Sebastian, og den aspirerende skuespillerinde, Mia, i Los Angeles.

Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver afvist til alle auditions i håbet om at blive en stor stjerne.

Deres veje krydses, og den voksende kærlighed, de har til hinanden, udfordres af hver deres mål i livet, og beslutningerne de må tage for at opnå drømmen.

’La La Land’ er en hyldest til Hollywood-musicals som ‘Singin’ in the Rain’, hvor sang og dans har sin egen rolle.

Filmen er instrueret af manden bag den Oscar-belønnede Whiplash, og modtog seks Oscars, ud af 14 mulige, bl.a. for Bedste kvindelige hovedrolle og Bedste instruktør. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "'La La Land' er [...] lige så intelligent, refleksiv og tankevækkende, som den er sød, smuk og forførende." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  BT

  5

  "Komikken og kemien imellem Emma Stone og Ryan Gosling minder om det tidløse samspil imellem Cary Grant og Katharine Hepburn." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  5

  "Chazelles kærlighed til [musical] formen og beherskelse af filmmediet er altså decideret smittende." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  5

  "Der er mange vidunderlige øjeblikke i 'La La Land', med Emma Stone og Ryan Gosling, der synger henført foran smukke scenarier i det blå lys – altid blå lys – i minutterne efter solnedgang." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  5

  "Danser man ikke tindrende glad ud af biografen efter at have set Damien Chazelles hyldest til kærligheden og filmmediet, så skal man fluks søge hjertelægehjælp." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  6

  "Damien Chazelles genistreg er at forene det moderne blik med en uforblommet hyldest til fortiden. 'La La Land' hylder musicalens guldalder med en romantisk boblende veloplagt musical." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Måske er Chazelle hverken Vincente Minnelli eller Bob Fosse, men han har genrejst en genre med stor kærlighed og givet det gamle stof en ny følsomhed." (Bo Green Jensen)

Vibeke picture
Vibeke 1 dag siden

Lige i skabet

5

Havde glædet mig utroligt meget til at se den og den levede op til forventningerne. Sangene passede godt ind og det er en af de få musicals jeg kan lide.

Ejal picture
Ejal 1 uge siden

kejseren er nøgen, kejseren er nøgen , kejseren er nøgen

2

Ser mange film. ja, måske for mange men denne film fik 2 chancer og undskyld mange gange men det er altså ikke en god film. Selv for en musical er den ikke god, selv for en romantiske film er den ikke god.

Jeg kan godt anerkende en film der er lavet af godt håndværk men kan ikke undgå at sidde tilbage som den lille dreng der fortæller resten af verden af kejseren er nøgen

Sigrid picture
Sigrid 2 uger siden

Elskede hver scene-sang-minut af den

6

'La la land' er anderledes. Den er hverken en ordinær romantisk film eller musical. Det er en hyldest til de gamle musicals, samt en anderledes kærlighedshistorie der tager alle mulige forskellige drejninger man sikkert ikke havde set komme. Og så er "Another day of sun" så dejligt catchy at jeg har købt den, hørt den flere gange og hører den endda mens jeg skriver dette. Mesterværk og fyldt med stærke præstationer!
Tillykke med oscaren Emma og Damien!

ninne picture
ninne 2 uger siden

En moderne udgave af " En amerikaner i Paris"

5

Dejligt musik og sang, en god og lidt sørgelig kærlighedshistorie. Handlingen springer frem og tilbage i tiden. Kan godt anbefales for alle aldre.

Christian picture
Christian 2 uger siden

R**kedelig og højst forglemmelig musik

2

Jeg er altid interesseret, når en musical dukker op, og jeg er KÆMPE-fan af Grease og Moulin Rouge, men denne her - trods al opreklameringen og alle priserne - var dødkedelig. Musikken er bestemt ikke noget at råbe hurra for, og ingen kan med ærlighed i stemmen sige, at de kan nynne eneste af sangene dagen efter. Emma Stone er en udmærket skuespiller men mangler fuldstændig udstråling og historien er rodet og usammenhængende. De to stjerne er for en aldeles fremragende cinematografi, men ellers har jeg ikke noget positivt at sige om denne her.

Marianne picture
Marianne   →   Christian 2 uger siden

City of stars

are you shining just for me

Men bortset fra det, så er jeg enig med dig i din vurdering af filmen.

Silja picture
Silja 2 uger siden

God.

4

Ja... jeg så filmen, jeg var underholdt. Vil jeg se den igen, ja måske en gang om nogle år når jeg har glemt hvad den handler om.
Skuespillerne gjorde et virkelig flot arbejde, de var virkelige dygtige.
Selve filmen, ja. Den var god og spøjs, hende jeg så den med kaldte det magisk. Men jeg kunne ikke have den scene, hvor der ikke længere tyngdekraft og de begynder at flyve, danse afsted. Det var mærkeligt, og ikke så godt lavet, og jeg sad bare: 'Hvorfor?'. Hvorfor tage det med? Det var virkelig mærkeligt. Filmen forvirrede mig en lille smule indimellem. Men ja den var god, musikken er god. Smukke kostumer.

Som helhed, nød jeg da at se filmen. Den var bedre end jeg troede. Tænkte at den var ligesom andre kærligheds film, men der skete noget andet. Det både irriteret mig og gjorde filmen god.

Mads picture
Mads 3 uger siden

Charmere sig op på topkarakter

6

Den er ikke bare en glimrendefungerende anderledes music men også indenfor romantikken. En drejning i slutningen man umuligt havde set komme. Emma Stone og Ryan Godling er fantastiske og sangene er ligeså. Var normalt ikke meget for musicals, men vil fremover være meget mere optimistisk overfor genren

Blom picture
Blom 3 uger siden

Forfriskende pust på musical-genren

5

Synes filmen havde fortjent at vinde prisen for bedste film mindst lige så meget som Moonlight. Begge fremragende film der tager et dejligt anderledes spring fra hvad vi er vant til fra begge genre. La La Land byder både på fremragende catchy sange, fantastiske kulisser og mesterlige præstationer!

Bianca picture
Bianca 3 uger siden

En god moderne musical

5

Slet ikke tosset. Nogle gode sange, dog ikke så ørehængende. Dygtige skuespillere med god kemi og masser af personlighed, dog ikke fødte sangere. Den store gennemslagskraft var historien, plottet. Det var sjovt, trist, spændende og fornøjeligt at se på.
En god film!

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film