La La Land

Tilladt for alle
Filmen har en romantisk stemning, og indeholder ingen scener der vurderes at ville kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
23.02.2017
Originaltitel: 
La La Land
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 8 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Seniorbio, Strikkebio, IMAX 2D

Billetter

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

Filmen 'La La Land' handler om den unge pianist Sebastian, der drømmer om en fremtid som jazzmusiker, og Mia, en spirende skuespillerinde i Hollywood, som arbejder på en cafe.

De to mødes ved et tilfælde, og forelsker sig i hinanden, men kærligheden og karriereplaner sættes på en hård prøve i byen, som er kendt for at knuse hjerter og bryde drømme.

Filmen er instrueret af manden bag Whiplash.

Mere omtale af 'La La Land' følger...

Chris picture
Chris 2 dage siden

Lad være med at bruge penge på at se den

Efter min mening en meget dårlig film. Historien er en kærlighedshistorie, men ikke særlig realistisk - selvom man ikke har et job i Hollywood, så klarer man sig udmærket økonomisk. Desuden mener jeg, de to (Stone og Gosling) er simpelthen såååå dårlige til at synge. Og musikken som de kalder for jazz er bare så dårlig - prøv bare at lytte til de klassiske jazz spiler fra de 50'ere så skal de nok høre forskellen. John Legend er den eneste god ting med filmen - han er en god skuespiller (i denne film) og kan synge. Ellers er den film desværre en prøvelse til lavet af Hollywood som ikke rigtig har nogle originale ideer mere. Slutproduktet er en dårlig kopi af en stor musik-era i USA og også en dårlig kopi af de klassiske kærlighedshistorier (filmen prøver flere gange at kopiere klassiske film fra de 40-50'er era - jeg vil ikke give spoilers). Efter min mening den eneste god ved filmen er slutningen. Jeg vil ikke bruge penge på det. Desuden er den anden film jeg ser med Gosling (efter "The Notebook") hvor jeg mener, filmen underleverer.
Men god fornøjelse! :-)

Line picture
Line 4 dage siden

Glæder mig!

Glæder mig virkelig til denne film. Ærgerligt at vi skal vente til 23. februar, når den udkommer i fx Sverige allerede 27. januar. Måske man skulle smutte over og se den på den anden side af Sundet...

sabina picture
sabina 6 uger siden

ÅÅÅÅÅÅÅRRH

hele verden ser den i december. og vi skal vente til slut februar.... tarveligt!

HesitantSolace picture
HesitantSolace 18 uger siden

Hvorfor så sent?

Nøj, hvor kan jeg blive træt af at film kommer så sent til Danmark. :( Den er ude i USA nu, men her skal vi vente helt til slutningen af februar?! Den når jo at komme på DVD før det. Forstår det ikke...

FrancoTank picture
FrancoTank   →   HesitantSolace 17 uger siden

En skam

Nej, den er ikke ude i USA endnu. Den har været rundt på de største festivaler, og senest har den været i Venedig. Den offentlige amerikanske premiere er sat til december, men du har ret i, at den nok først kommer til Danmark senere. Helt vildt irreterende, da Damian Chazelle er en af de hotteste instruktøre lige nu!

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film