Kung Fu Panda 3

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder en række dramatiske scener med kampe, ødelæggelser, truende figurer og farefulde situationer. Da dramatikken imidlertid afløses af komiske situationer og da det hele foregår i et urealistisk animationsunivers, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
17.03.2016
Originaltitel: 
Kung Fu Panda 3
Spilletid: 
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio - 2D

Billetter
4.7
3.8
Din bedømmelse: Ingen (359 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Animationsfilmen 'Kung Fu Panda 3' handler om pandaen Po, der bliver overrasket, da hans forsvundne far pludselig dukker op. Sammen drager den genforenede familie mod et hemmeligt pandaparadis, hvor Po for første gang kan møde sine artsfæller i et uforstyrret habitat.

Men freden trues, da den overnaturlige kampsportsmester Kai begynder sin færd gennem Kina for at besejre alle kung-fu-mestre i landet. Po står over for en nærmest umulig opgave, og for at redde pandaerne, må han træne de legesyge, klodsede venner til at blive en hær af superseje kung-fu-udøvere.

'Kung Fu Panda 3' er det nyeste kapitel i den populære, animerede serie om den klodsede Po, der går fra at være lidt af en landsbytosse til at blive vaskeægte kung-fu-mester. Jack Black lægger igen stemme til pandaen i den engelsksprogede version. I den nye film møder han sin far, hvis stemme leveres af Bryan Cranston, og en grum fjende i form af Kai med stemme af Oscar-vinderen J.K. Simmons.

'Kung Fu Panda 3' har danske stemmer af Rune Klan, Vicki Berlin, Søren Hauch-Fausbøll og Lars Thiesgaard.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "... god energi og flotte billeder, der blander moderne tegneserie-ramasjang med klassisk kinesisk poesi." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  BT

  4

  "... kombinationen af en solid, men også modig historie og en opfindsom billedside, der aldrig hopper over, hvor gærdet er lavest, fører til en dybt tilfredsstillende biografoplevelse for både børn og voksne." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "Man skal [...] ikke tænke for meget over sagerne, hvis man skal have det optimale udbytte ud af 'Kung Fu Panda 3', der først og fremmest er et hæsblæsende overbud af larmende kampscener, der godt nok er flot animeret, men også ret trættende i længden." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  5

  "Der er i det hele taget en fornemmelse af virkelig velskrevet og gennemarbejdet håndværk, en atmosfære af at nogen har gjort sig umage med hver en replik, hvert af Pos måbende ansigtsudtryk og hver en kunstpause i filmenes komiske univers." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "Animationen er levende, og den tydelige kinesiske inspiration træder flot igennem, og så lærer filmen os den gamle lektie, at selv om man er en panda, der er opvokset med en gås i en nudelbutik, så kan man godt blive kung fu-kriger." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "Skal man spise kinesisk, skal det være frisklavet, men Dreamworks' 'pandanimation' begynder at smage af gentagelse." (Søren Vinterberg)

René Elias picture
René Elias 2 uger siden

Rigtig flot film

5

Kung Fu Panda 3 er en rigtig flot og skøn film.

Frederikke Josephine picture
Frederikke Josephine 14 uger siden

En film der har det hele

6

En film med masser af god humor og masser af action. Det er lige en film alle kan se, fra både barn til voksen.

Carsten picture
Carsten 14 uger siden

Filmen har det hele.

6

Fantasktisk flot film som har lidt af det hele, måske et lidt vovet sats med en 3´er oven på de 2 andre som var vildt gode - men den holder altså hele vejen hjem og familien var i den grad underholdt. Jeg var afsted med mine 3 børn i alderen 8,15 og 19 år - alle var enige om det var en god film. Så vi kan vist roligt kalde dette en vaskeægte familiefilm!

Rémi picture
Rémi 15 uger siden

God animationsfilm

4

Den forbinder fint med de tidligere film og har humor både for børn og voksne. Godt lavet og markant bedre end 2'eren i serien af film.

Sara picture
Sara 15 uger siden

Super

6

Masser af action - en rigtig fin nr. 3 !!

FARUTI picture
FARUTI 15 uger siden

Knægten hyggede sig

5

Så den med knægten på 10 år.
Fangede ikke rigtig mig, men jeg er vel heller ikke målgruppen.
Knægten hyggede sig dog stort, og det var det vigtigste, og kunne se han syntes den var rigtig god, så 5 stjerner for hans gode oplevelse

Claus picture
Claus 15 uger siden

Dreamworks kan stadigvæk

4

Den første kung fu panda var en god film tilbage i 2008 men den holder oppe selv i vores tidsalder. Kung fu panda 2 var ikke særlig god det hele fødtes som rust. historen var skrivet dårlig humoren tog mere og mere over samt Character uvirkelig sig ikke gemmen filmen alt i alt så var det et rod.

så da jeg var på vej ned til bio for at se 3ér var det med blandet følers men jeg bliv overraske det er ud til at Dreamworks har fundet opskriften igen. (dejlig)

det går sådan, po får svar på hans lange spørsmål hvem er hans far? og er der flere af han art. ikke nok med at møder hans far men en hel landsby af fuld med panda, men da den onde Kai truer med at udslette panda byen må po træde i mester skoene og lære dem kung fu. filmen har rigtig god balance mellem humor og sende et budskab ikke kun til børn men også voksende om sammenhold plus filmen har gode animation. Dog vil jeg sige at historien godt kunne bruge lidt mere arbejdes tid
derfor får Kung fu panda 4/6 en underhold film.

Segoy picture
Segoy 16 uger siden

ohh fik grinet:-))

4

Den var meget god, god dynamik, når nu du har et talent er der ikke andet at erkende det og bruge det selv om du måske lige skal gå ad omveje...
Synes den var bedre end den forrige, det må være op til hver enkelt at vælge, gik glad ud af biffen.

Jakob P. picture
Jakob P. 17 uger siden

Fed animationsfilm!!!

4

Jeg har set Kung Fu Panda 1, og noget af 2'eren, så jeg vidste godt at det var noget af en satsning at gå ind og se 3'eren. Men jeg synes bare at den så god ud, og den havde efterhånden gjort mig nysgerrig, så jeg tænkte at den skulle jeg da helt sikkert ind og se. Jeg synes ikke den skuffede på nogen måde, i Kung Fu Panda-serien synes jeg de har været gode til at udvikle historien, og tage tingene skridtet videre i hver ny film som der er kommet, og derfor synes jeg helt klart at 3'eren skulle ses i biografen. Og da jeg har en forkærlighed for animationsfilm og gode historier på det store lærred, så gik jeg bestemt ikke galt i byen, da jeg var inde og se Kung Fu Panda 3.

Denne gang er den klodsede Kung Fu Panda Po virkelig i vanskeligheder. Uventet møder han sin forsvundne far, som pludselig dukker op ud af det blå, sammen drager de til et hemmeligt sted i bjergene som er et slags paradis for pandaer. Men da den overnaturlige Kung Fu mester Kai tager sin tur ned igennem Kina for at udfordre alle Kung Fu mestrene, og for at erhverve sig deres livskraft, så er Po nød til at træne sin egen hær op af pandaer som kan hjælpe ham med at forsvare pandabyen. Men Kai er stærkere end forventet, og Po er nød til at tage helt andre og nye metoder i brug i kampen mod Kai for at slå ham.

Ja, jeg kan starte med at understrege at historien er god og virkelig underholdende, for det er den virkelig. Pandaen Po er stadig klodsede, men han formår stadig at gøre de rigtige ting på det helt rigtige tidspunkt, og beviser endnu en gang at han er den sande Dragekriger. Jeg havde fornøjelsen af at se den på engelsk, og det var altså fedt, for det er Jack Black, Angeline Jolie og Seth Rogen som lægger stemmer til 3 af karaktererne i Kung Fu Panda 3. Filmen som sådan har et godt tempo, den er hæsblæsende i kampscenerne, stille og rolig i de stille scener, og det er alt sammen godt i filmens helhed. Sammensætningen af de forskellige scener i filmen er god og afbalanceret, og dette sikrer at rytmen i filmen er rigtig god, man er underholdt, man kan følge med uden at man keder sig. Skuespillet bliver leveret sikkert og overbevisende, og jeg synes skuespillerne gør det godt når de lægger stemme til de enkelte karakterer i filmen. At se filmen var generelt en god oplevelse.

Carina picture
Carina 17 uger siden

Ok

3

Ok, men skulle nok have set 1'eren & 2'eren,

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film