Klokkeblomst og piratfeen

Tilladt for alle
Filmen rummer enkelte lettere dramatiske scener med feer, som kæmper mod pirater. Disse scener forløses dog hurtigt, positivt og på komisk vis, hvorfor filmen alligevel ikke vurderes at ville kunne virke skræmmende på de mindste børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
13.02.2014
Originaltitel: 
Tinker Bell and the Pirate Fairy
Spilletid: 
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Billetter
4.5
2.8
Din bedømmelse: Ingen (100 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Filmen 'Klokkeblomst og piratfeen' handler om den nysgerrige støv-fe Zarina, der bliver påvirket af det sjældne blå tryllestøv, hvilket får hende til at opføre sig underligt og slå sig sammen med en bande skumle pirater.

Klokkeblomst og hendes fe-venner må derfor kaste sig ud i et sværdkæmpende eventyr for at gøre Zarina normal igen. Opgaven er ikke nem, og snart er de små feer blevet forbandet. Og som om det ikke var nok, møder de også modstand i den unge skibsdreng James, der senere vil blive kendt som selveste Kaptajn Klo.

Familiefilmen om Peter Pan-karakteren, Klokkeblomst, er den sjette i rækken af Disney-film, hvor den seneste var ’Klokkeblomst og feernes hemmelighed’ fra 2012. Det er første gang, at Klokkeblomsts nye eventyr involverer en anden af J.M. Barries famøse karakterer, nemlig den legendariske Kaptajn Klo som ganske ung.

Den næste film i Klokkeblomst-serien har allerede fået titlen ’Legend of the Neverbeast’ og handler om en lille dyre-fe, der bliver venner med et sagnomspundet monster.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "[...] med hjem i hukommelsen vil de små børn få både sange, pirathurlumhej og en nuttet krokodille, men de velkendte elementer vil kun blive husket indtil mødet med næste metervare." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  3

  "[...] sød, sjov og charmerende." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  1

  "Det er nærmest ufatteligt ringe og selv målgruppen [...] vil kede sig bravt undervejs og gennemskue, at der absolut intet er at komme efter her." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "[...] et hæderligt bud på vinterunderholdning til de mindste [...]." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "Alfeuniverset er så småt tilbage på sporet med kurs mod Ønskeøen!" (Søren Vinterberg)

Brugernes kommentarer (33)

Brugernes kommentarer (33)

PaLasse picture
PaLasse 26 uger siden

God film til de små prinsesser

4

Visuelt meget, meget flot. God og simpel historie, som alle kan følge med i. Målgruppen er nok primært små piger.

Cylia picture
Cylia 34 uger siden

Sød og underholdende for de mindre

4

Desværre er mange børne film i denne genre begyndt at minde ufattelig meget om hinanden.

Dog følte de yngre der var med i biografen, at den var sjov, sød, underholdende hele vejen igennem, at "skuespillerne" var meget flotte samt at de ikke havde forventet de ting der skete. OG det er vel det en børnefilm skal :)

Iris picture
Iris 35 uger siden

Dejlig med lidt magik

5

Sjov og overraskende underholdende film, selv drengene vil synes om den.

S. Rico picture
S. Rico 40 uger siden

The Young Hook

3

Klokkeblomst filmene er generelt ret så pusse-nussede og mest for børn. Piratfeen er dog et ok frisk pust, og det er i hvert fald sjovt for voksne at se en slags forhistorie til Peter Pan med en ung Hook og en endnu yngre og nuttet krokodille.

Det er i øvrigt ikke korrekt, at Klokkeblomst of Feernes Hemmelighed er den seneste film og fra 2012. Filmen fra 2012 er Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed.
Den med Feernes Hemmelighed er fra 2010 og kom slet ikke i de danske biografer. Og det selv om det faktisk er den bedste film i rækken.

Panda-chan picture
Panda-chan 44 uger siden

Den er okay, og dog..

4

Filmen er okay. Kunne godt lide, at man nu fik forklaret mere omkring dette tryllestøv. Den var god og underholdende, men alligevel fik jeg bare den tanke, at nu kan de ikke lave flere film omkring disse feer. Tror snart at dette er den sidste, for ellers føler jeg at det bliver for kedeligt til sidst.

Jesper picture
Jesper 1 år siden

OK fortsættelse for de mindste

4

Filmen var en af de bedre fortsættelser i serien, spændende for de mindste, OK for de lidt større, og til at se for en voksen.

Peter picture
Peter 1 år siden

Sjov film

5

Mine børn syntes det var en rigtig god film :)

Peter picture
Peter 1 år siden

Sjov film

Mine børn syntes det var en rigtig god film :)

Mie picture
Mie 1 år siden

God film

Rigtig dejlig Disney eventyr film. Jeg havde min 5 årige dreng og 8 årige pige med inde og se den. Vi var alle meget begejstret for filmen. Min søn syntes at det var sjovt at se kaptajn klo som ung og se hvordan krokodillen blev til den vi kender fra Peter pan. Børnene morede sig over feerne, da de fik byttet evner. Alt i alt en god oplevelse

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film