#kinotur #nordvest

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
Genre: 
5
0
Din bedømmelse: Ingen (1 stemme)

Buzz-o-meter

Navne

 

Resumé

Vi inviterer igen vores følgere på Twitter til en #kinotur.

Normalt opfordrer vi ikke biografgængerne til at sidde med tændte smartphones i hånden, imens de ser filmen. Vi vil gerne, at biografgængerne kan slukke deres telefoner og nyde den film, de ser.

Men en tur i biografen kan også være andet og mere end det at sidde stille i mørket og blive opslugt af en god historie. At gå i biografen kan også være en social oplevelse, som er værd at dele med andre. Derfor har vi valgt, at vi engang imellem inviterer vores brugere med i biografen. #kinotur er sådan et arrangement, og det er henvendt til dem, der følger os på Twitter.

#kinotur er en social tur i biografen, hvor vi giver billetten, bryder med reglerne, og deltagerne opfordres til at livetweete fra biografsalen. Og vi tweeter naturligvis også selv. kino.dk's twitternavn er @kinodk.

Næste #kinotur bliver filmen 'Nordvest', #nordvest. Vi ser filmen i Palads, Sal 13, mandag d. 8. april 2013, kl. 19:00.

Meld dig til ved at maile dit @twitternavn og emailadresse til line@kino.dk. Hvis du vil have en ledsager med, skal vedkommendes @twitternavn og emailadresse også skrives i mailen.

Bemærk, at vi efter filmen går vi i samlet flok over på caféen Din Nye Ven for at snakke om filmen og drikke en øl eller kaffe.

Brugernes kommentarer (1)

Brugernes kommentarer (1)

Anonym picture
jeanne 2 år siden

Nærværende film

God film med nærværende skuespil.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film