Spring over navigation

#kinotur #nordvest

5.04
0
Din bedømmelse: Ingen (1 stemme)
Genre: 
Resume:

Vi inviterer igen vores følgere på Twitter til en #kinotur.

Normalt opfordrer vi ikke biografgængerne til at sidde med tændte smartphones i hånden, imens de ser filmen. Vi vil gerne, at biografgængerne kan slukke deres telefoner og nyde den film, de ser.

Men en tur i biografen kan også være andet og mere end det at sidde stille i mørket og blive opslugt af en god historie. At gå i biografen kan også være en social oplevelse, som er værd at dele med andre. Derfor har vi valgt, at vi engang imellem inviterer vores brugere med i biografen. #kinotur er sådan et arrangement, og det er henvendt til dem, der følger os på Twitter.

#kinotur er en social tur i biografen, hvor vi giver billetten, bryder med reglerne, og deltagerne opfordres til at livetweete fra biografsalen. Og vi tweeter naturligvis også selv. kino.dk's twitternavn er @kinodk.

Næste #kinotur bliver filmen 'Nordvest', #nordvest. Vi ser filmen i Palads, Sal 13, mandag d. 8. april 2013, kl. 19:00.

Meld dig til ved at maile dit @twitternavn og emailadresse til line@kino.dk. Hvis du vil have en ledsager med, skal vedkommendes @twitternavn og emailadresse også skrives i mailen.

Bemærk, at vi efter filmen går vi i samlet flok over på caféen Din Nye Ven for at snakke om filmen og drikke en øl eller kaffe.

Skriv anmeldelse Brugeranmeldelser 1

Nærværende film

04.05.2013 - 17:58

God film med nærværende skuespil.

Synes godt om
Stem op!
0
Anonym picture
jeanne
1 indlæg

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Connect
Sign in using Facebook
Har du ikke en profil?
Opret Profil
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Buzz-o-meter

 

Brugernes top 10

Anmeldernes top 10