Jackass Presents: Bad Grandpa

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en stemning præget af sort humor. Den indeholder talrige scener med mennesker i pinlige og ekstreme situationer. I en række scener ses en ældre mand, med testiklerne hængende udenfor bukserne, penis i klemme i en automat osv. Andre scener viser hvordan hans barnebarn efterlades alene på et hotelværelse, drikkes fuld og klædes ud som stripper. Da filmen ikke indeholder udpenslet vold, og da det hele foregår indenfor en komisk ramme, vurderes det at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.10.2013
Originaltitel: 
Jackass Presents: Bad Grandpa
Genre: 
Spilletid: 
1 time 32 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.6
1.8
Din bedømmelse: Ingen (143 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

86-årige Irving Zisman er på et klassisk road trip tværs over USA med sit 8-årige barnebarn Billy. Desværre mangler Irving fuldstændig evnerne til at være et ansvarsfuldt forbillede for den lille dreng, og Billy er ligeledes med på den absolut værste.

Turen kommer til at indeholde flere absurde og grænseoverskridende scenarier fanget på skjult kamera foran almindelige mennesker, der ikke aner, at de medvirker i god gammeldags skjult kamera.

'Jackass Presents: Bad Grandpa' er et spin-off på MTV-fænomenet ’Jackass’, der i bund og grund drejer sig om at bryde grænser og dokumentere det på kamera. Johnny Knoxville er maskeret til ugenkendelighed som den gamle mand, mens barnebarnet spilles af Jackson Nicoll.

Doku-komedien går hånd i hånd med film som ’Borat’ (2006) og er instrueret af Jackass-kollegaen Jeff Tremaine, der også stod bag de tre Jackass-film (2002-10).

'Jackass Presents: Bad Grandpa' har den faste medskribent Spike Jonze (Being John Malkovich) som medforfatter.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  2

  "[...] overordnet set er 'Jackass Presents: Bad Grandpa' én lang vittighed, der er trukket meget længere ud, end den kan bære." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "'Jackass Presents: Bad Grandpa' er næppe stor filmkunst, men er samtidig en så komplet idiotisk og syret størrelse, at den er svær ikke at holde af." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  1

  "[...] usmageligt, at Knoxville og co. i den grad lefler for den mest billige vits." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  1

  "[...] et manuskript, der ligner et forkølet forsøg på at gå 'Borat' i bedene." (Kim Skotte)

Wayne picture
Wayne 2 år siden

Knoxville som gammel.

3

Ideen med Johnny Knoxville som 86 årig, holder skam udemærket - det er lidt et spin på Borat, hvor almindelige mennesker også blev sat overfor skjult kamera og en helt utrolig person. Eneste minus - vi har set det hele før, bedre udført.

JB007 picture
JB007 2 år siden

Underholdning for alle pengene

5

Bad Grandpa er en fantastisk, hylende morsom film. Det er lige præcis humor som dette, jeg finder fascinerende. Jeg var underholdt hele filmen - grinte min røv i laser.

Kristine picture
Kristine 3 år siden

super sjov

3

Grinte fra start til slut.. Så sjov og morsomt .

- men Jack ass The movie 3D er helt klart bedst!!

Sthefanie picture
Sthefanie 3 år siden

Fortrækker ældre Jackass film

3

Don't get me wrong! det var en god film, og jackass-elskerere burde helt klart se den.

Men personligt syntes jeg at der bliver alt for meget skuespil og plot i forhold til hvad man virkelig (eller kun mig..?) vil se når man ser en jackass film: folk der kommer til skade, almenlige menneskers reaktioner, og den føleses af "de er jo sindsyge"

Jeg havde ikke rigtig den følelse, da det faktisk føltes mere som om jeg så en standard film fra usa. Plottet fik er større betydningen for dem end selve deres stunts.

Jeg må indrømme at jeg blev lidt skuffet da jeg gik ud af biografen, i forhold til hvor spændt jeg var på at se den film.

Hvis du gerne vil se filmen, så følg mit råd og gå ind med lave forventninger. Så kan det være du kommer til at nyde den mere end jeg gjorde :]

katrine picture
katrine 3 år siden

SKAL SES..!

6

Denne film skal bare ses af personer der elsker et godt grin.
Det er den sjoveste film jeg længe har set.
Selvom det er en film af Jackass har den en fin handling, kan kun anbefalde den :)

Marilyn picture
Marilyn 3 år siden

Single and ready to…

6

Det her er en af de film(ligesom så mange andre) hvor man virkelig ikke skal kigge på anmeldelserne fra medierne, sad og grinede gennem hele filmen. Filmen er ualmindelig god, hvis det er den her genre man er til. Måden den er optaget på fungere faktisk! Noget jeg ikke rigtig havde regnet med. Skjult cam og jokes gennem det hele og alligevel formår de, at skrue det sammen til en film med handling og historie, om jeg fatter det. Og så gør Knoxville det helt fantastisk, som gammelt, surt, perverst svin!

Seb picture
Seb 3 år siden

Super sjov - men mediernes anmeldelser ?

6

Filem er herre sjov og man er underholdt HELE filmen igennem. Den er det hele værd, kan kun anbefale den.

Forstår dog ikke mediernes anmeldelser... De er åbenbart ikke til sjove ting?

anes picture
anes 3 år siden

Så sjov

6

Den er en fantastisk film som skal ses...

Louie picture
Louie 3 år siden

Ekstremt spild af penge !

1

Jeg havde forventet meget mere af den her film, og jeg blev meget skuffet. De havde allerede vist det sjove i trailerne, desværre, og der var ikke sjove øjeblikke.

jesper picture
jesper 3 år siden

Bedre end forventet!

4

En noget rodet film og ikke den store historie, men hold kæft hvor er den sjov! Så den med min søn på 22 og vi morede os begge fint.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film