It (2017)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
07.09.2017
Originaltitel: 
It
Genre: 
Skal du se It (2017)?
(686 stemmer)

Resumé

Filmen 'It' er baseret på Stephen Kings roman af samme navn, der bliver opdelt i to film.

Første del foregår i 1980erne i den lille by Derry i Maine og følger en gruppe børn, der må konfrontere deres værste frygt i form af klovnen Pennywise. 

Den morderiske klovn bliver portrætteret af Bill Skarsgård, som bl.a. medvirker i de to sidste Divergent-film, Allegiant og Ascendant. Gyserfilmen er ikke kun kendt fra forfatterens litterære værk, men også fra mini-serien af samme navn fra 1990 (dansk titel 'Det onde').

Mere omtale af 'It' følger...

Kommentarer

Mikkel Poulsen

Skulle meget gerne udkomme her senere på dagen. Hvis ikke før imorgen først. Men jeg er dog rigtig spændt / skeptisk.:-O

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Christian

Ved i om det holder stik, Kino? Det håber jeg så inderligt!! Det betyder nemlig vi får den samme dag som i USA, og det er forholdsvist sjældent, at DK får gyser-film på samme tid som dem. Nogle gange går der flere måneder inden vi ser dem her i landet, og i IT's tilfælde håber jeg satme datoen holder. Ville simpelthen have så nedtur på, hvis jeg skulle vente en måned eller mere end dem i staterne på netop denne film! Det er min nr.1 must see i år, den overgår oven i købet STAR WARS for mit vedkommende, så det siger jævnt meget. Og hvis IT skulle ende med og sucke røv, hvilket jeg virkelig håber ikke er tilfældet (har ventet 10 år på den) men HVIS den sucker røv, så vil jeg dog stadig have lov og erfare dette selv, i biffen, og ikke høre det gennem tusindvis af spoilers og BÆH på nettet, blot fordi Danmark var en krig og en hjern-alder om at få den til landet :-( Så here's hoping den danske dato holder :-)

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)
amalieuser/33258

Jeg så It med Tim Curry allerede som 10 årig og er den dag i dag en 20 årig pige med den største frygt for klovne takket været ham og lovede mig selv jeg aldrig skulle se It igen.

Dog må jeg tage det i mig igen. Bill Skarsgård i hovedrollen som Pennywise er simpelthen noget jeg bliver nødt til at opleve. Til enhver som har set serien Hemlock Grove ved at Bill er mageløs som intens og skræmmende i rollen som Roman Godfrey, dog med en charme der gør at man ikke kan lade være med at holde af ham. Det kan simpelthen ikke blive andet en spændende at opleve ham i rollen som Pennywise som helt sikkert kræver et intenst, skræmmende og charmerende skuespil i en og samme karakter - noget Bill til ug lever op til.

Glæder mig, glæder mig, glæder mig

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.