Cookie- og Privatlivspolitik

Guardians of the Galaxy Vol. 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk grundstemning, og den indeholder mange voldsomme kampscener og scener med uhyggelige eventyrvæsener. I én scene ser man en mand, som dræbes og forstener, da han skubbes ud i rummet, hvor mange andre døde mennesker svæver vægtløse rundt. I en anden scene ser man to hovedpersoner, som undergår uhyggelige forvandlinger, mens de kæmper mod hinanden. I en tredje langvarig, voldsom og katastrofepræget scene er alle hovedpersoner ved at omkomme. Da hovedfigurerne trods alt er stærke, og da filmen foregår i et urealistisk eventyrunivers og fortællingen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
27.04.2017
Originaltitel: 
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Spilletid: 
2 timer 16 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, IMAX 3D, Babybio 2D, Level 7 2D, Seniorbio 2D
Billetter

Resumé

'Guardians of the Galaxy Vol. 2' begynder to-tre måneder efter, at Star-Lord og hans medsammensvorne vogtere reddede utallige liv fra den onde Ronan.

Nu har gruppen opnået en slags stjernestatus rundt om i universet, og Star-Lord (med det borgerlige navn Peter Quill) er ved at vænne sig til rollen som leder af en karismatisk samling umage udskud.

Men der går naturligvis ikke længe, før en ny fjende lurer i kulissen og truer hele galaksen med total ødelæggelse. Samtidig kommer Quill tættere på sandheden om sit fædrene ophav. 

'Guardians of the Galaxy Vol 2' følger efter hittet fra 2014, der indspillede 773 mio. dollars på verdensplan, og skildrer igen den uhøjtidelige gruppe superhelte. Veteranerne Sylvester Stallone og Kurt Russell (der spillede sammen i Tango & Cash fra 1989) er blandt nye navne i det kulørte univers.

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... det er gjort flot med det helt store udtræk af special effects og flere gamle pop- og rocksange." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... den har [...] både charme og varme, og så er den krydret med masser af humor, selvironi og smækre 80er-hit." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  "... [de] tekniske og kreative kræfter på henholdsvis lyd- og billedside [har] i den grad lagt sig i selen for at levere en spektakulær oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "Eventyrlig action, ironisk humor og kraftfulde følelser." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Gunn trækker på alle superheltekoder og er fuldkommen hjemmevant i genren som helhed og i Marvel-afdelingen specifikt." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... hele det overordnede glimt i øjet og den teknologiske legesyge, [...] gør fortsat galaksevogternes gøgl til en omgange ret charmerende sweet nothin'." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Allerbedst er måske, at 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' ikke indgår i Marvel Cinematic Universe, som bliver stadig mere indviklet og overbefolket. Her er der bare en brusende frihed og et godt bånd." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Hozan

Den er ikke bedre end Logan, men den er god.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Reneuser/923867

Elsker det, når man ikke tager sig selv alvorligt. Og det Guardians II overhovedet ikke. Jeg grinte fra første sekund og resten af filmen. Masser af skøre og vanvittige indfald, som gør filmen meget værd at se. Personerne for mere kant og især Rocket og Groot står stærk. Musikken er helt noget for sig og supplerer billederne flot - jeg elsker filmsoundtracket. Glæder mig allerede til næste film i serien

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Mikeuser/608289

Rigtig sjov.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Christianuser/233641

Jeg vil sige, at jeg var godt underholdt meget af tiden, men synes den havde lidt problemer med, hvad den ville. Den gik utrolig meget ned i tempo omkring midten, vi havde et "faderlig" bånd der skulle bindes (overdrevet længe) og først til sidst kom der en slags "rød tråd"-pay off.
Lidt rodet, meget af det samme fra den første og en rutsjetur med et par tunge stop.
Men jeg var underholdt og det var vigtigst.
I am Groot (the teenager haha)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Heidi

... men på den fede måde. Især fordi jeg knus-elsker den første film, men jeg må indrømme, at den her er altså lige et hak bedre... og hvor tit siger man det lige om en sequel?!

Jeg kan dog ikke snige mig helt op på 6 stjerner, er nok mere på 5½-ish, da noget af humoren er lidt for påtaget. Til gengæld scorer den point hos mig for at få mig til at tude i biografmørket (OK, indrømmet, jeg er en tudemarie) og for at tage et twist jeg overhovedet ikke havde regnet med. Og hallo (SPOILERS)... Hasselhoff! ;)

Soundtracket er igen helt i top, jeg har nok Mr. Blue Sky i hovedet de næste 14 dage.

P.s. Jeg vil have en baby Groot ;)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Marcus Worm

En voldsomt underholdene film, som formår at føre varmen og kemien mellem skuespillerne videre fra den første film. Udover den fantastiske underholdning formår filmen også berøre nogle dybere og følelsesmæssige emner på en måde, som jeg sjældent har set i denne slags film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
ZeleD

Som tilhænger af både humor og scifi, var forventningerne relativ høje til Guadians of the galaxy vol 2.

Jeg så også den første film i rækken, så forventningerne var relativ høje, og blev ganske vist indfriet.

Der er mange gode finurligheder og jeg synes de følger godt op på den første film hvor der bliver lukket et par af de åbne ender.

Det er ikke en film til fordybelse i historien, men en ganske god og underholdende film.

Jeg se frem til når nr 3 kommer :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
maiauser/505959

Hvordan har jeg dog missed 1eren. Jeg vidste faktisk slet ikke hvad jeg kunne vente mig, havde ok forventninger,men havde ikke regnet med at blive fuldstændig blown away.
Det er den bedste film og mest oplivende og underholdende,jeg har set i meget lang tid.
Kan faktisk slet ikke finde noget at kritisere.Glæder mig helt vildt til 1 eren

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Stefan

Den her film var fed at se, og man fik en god filmhistorie ud af det, og Marvel bragte en film på banen som adskilte sig fra de andre. Den her havde noget helt nyt i sig, og den skabte difference i forhold til resten af universet.

Filmen begynder med meget humor og jeg føler lidt at selv de seriøse scener har spor af noget useriøst. Man får derfor det problem at alt det seriøse der kommer med at Peter Quill skal møde sin far nemt drukner i jokes og misforståelser fra Drax's side.

Henne mod slutningen virker stemningen mere seriøs, og man får mere indblik i hvad filmens egentlige mening er. Først tror man ikke at Sovereignfolket har nogen særlig betydning, men ved den ene Mid-credit-scene hvor man ser Ayeesha som er ved at færdiggøre Adam Warlock, kan man se at der er noget at se frem til i Guardians-universet. Jeg ved ikke om vi kommer til at se mere til ham i Avengers Infinity War, men han spiller helt sikkert en stor rolle i fremtidige film.

Vi forventede et vendepunkt i enten den her film, eller Thor: Ragnarok, og efter vi har fået traileren til Ragnarok virker det til at det bliver filmen med den fortsatte handling for MCU.
For at stave til navnet Thanos mangler vi kun bogstavet H, så den sidste infinity stone kunne måske godt dukke op? Vi har både en hammer og Hela...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
christos

Jeg prøvede at sove under filmen. Wow det var en trist oplevelse

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.