Cookie- og Privatlivspolitik

Grusomme mig 3

Tilladt for alle
Filmens handling udspiller sig indenfor rammerne af et humoristisk og urealistisk animeret univers. Den indeholder mild dramatik og karikeret animationsvold. I en scene befinder tre små piger sig på en afsats med risiko for at falde meget langt ned. Da alle scener forløses på humoristisk vis, vurderes filmen dog ikke til at virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
29.06.2017
Originaltitel: 
Despicable Me 3
Spilletid: 
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D
Billetter

Resumé

I animationsfilmen 'Grusomme mig 3' møder superskurken Gru sin hidtil sværeste modstander i form af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter, han spillede i 1980erne.

Samtidig skal skurken også tackle sin ukendte tvillingebror Dru, der er en komplet anderledes type end den grusomme Gru.

'Grusomme mig 3' har med sit farverige karaktergalleri, Gru, de tre adoptivdøtre og ikke mindst de små, gule håndlangere, opnået storartet popularitet over hele verden. Det, at gøre skurken til hovedrollen, har vist sig at være en genistreg, ikke mindst fordi han viser sig ikke at være helt så ond, som man skulle tro.

Familiefilmserien består ikke kun af de to direkte forgængere, men også et endnu mere indbringende spinoff med fokus på Grus ballademagere, Minions.

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.