Cookie- og Privatlivspolitik

Grusomme mig 3

Tilladt for alle
Filmens handling udspiller sig indenfor rammerne af et humoristisk og urealistisk animeret univers. Den indeholder mild dramatik og karikeret animationsvold. I en scene befinder tre små piger sig på en afsats med risiko for at falde meget langt ned. Da alle scener forløses på humoristisk vis, vurderes filmen dog ikke til at virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
29.06.2017
Originaltitel: 
Despicable Me 3
Spilletid: 
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster), Babybio 2D
Billetter

Resumé

I animationsfilmen 'Grusomme mig 3' møder superskurken Gru sin hidtil sværeste modstander i form af den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt, som er besat af den karakter, han spillede i 1980erne.

Samtidig skal skurken også tackle sin ukendte tvillingebror Dru, der er en helt anden type end den grusomme Gru.

'Grusomme mig 3' har med sit farverige karaktergalleri, Gru, de tre adoptivdøtre og ikke mindst de små, gule håndlangere, opnået storartet popularitet over hele verden. Det, at gøre skurken til hovedrollen, har vist sig at være en genistreg, ikke mindst fordi han viser sig ikke at være helt så ond, som man skulle tro.

Familiefilmserien består ikke kun af de to direkte forgængere, men også et endnu mere indbringende spinoff med fokus på Grus ballademagere, Minions.

'Grusomme mig 3' vises både med dansk og engelsk tale.

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Kampen mellem Gru og Bratt er filmens dramatiske motor, men det er nu de kuriøse sidehistorier, som gør filmen værd at se. Ikke mindst dem, hvor Minions [...] er på spil." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "[Instruktørerne] ved stadig, hvordan halvanden times vellykket underholdning skal skrues sammen." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... mens det støjer og sine steder underholder, så understreger det også, at Coffins originale idé er slidt op." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "En menneske- og børnevenlig kerne af ømhed og eftertænksomhed adskiller 'Grusomme mig'-filmene fra de mange konkurrerende, hektisk højrøstede animationsfilm." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Du kan sagtens få en god dag i biografen. Men treeren er kun halvt så sjov som toeren ..." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

Jakob P.

Grusomme Mig 3 får 4 stjerner ****

Grusomme Mig 3 er både relevant i forhold til de to andre Grusomme Mig-film, og så er den opfindsom, men den taber pusten et stykke inde i filmen synes jeg. Når man betragter de tidligere Grusomme Mig-film, som efter min mening både har haft saft og kraft, og tilmed opfindsomhed og relevans, så synes jeg denne tredje film i serien var lidt af en mavepuster. Opfindsomheden fejler ikke noget, og den er da også relevant nok, men i nogle af påfundene og scenerne synes jeg man godt kan mærke, at holdet bag Grusomme Mig-filmene er ved at være løbet tør for ideer og indhold. Nogle steder virker filmen en anelse for overgearet og plat, hvis man spørger mig. Men den rummer stadig handling, og de farverige karakterer er fortsat intakte, og der bliver nok produceret flere film af slagsen som jeg jo som biografgænger er nysgerrig nok til at gå ind og se.

Gru er tophemmelig agent med hans kæreste, og sammen kæmper de mod superskurke og for verdensfreden. Men da Gru støder ind i superskurken Balthazar Bratt, som virker besat af en karakter som han selv spillede i 1980'erne, så får Gru sin hidtil sin største udfordring. Samtidig er han også nød til at tage sig af sin nyfundne tvillingbror Dru, som har en helt anden personlighed i.f.t. den onde Gru, men Gru kan ikke lade være med at beundre sin brors ressourcer og ildhu. Minions er også begyndt at blive træt af Grus forsøg at være god, de mener i øvrigt at Gru kan gå tilbage til at være skurk igen, men Gru har tilsyneladende andre planer. Gru får brug for al den hjælp han kan mønstre, for at tage kampen op mod den onde Balthazar Bratt, som tilsyneladende har planer om at gøre et afsnit med hans gamle karakter til virkelighed.

Misforstå mig ikke, denne tredje film i Grusomme Mig-serien er faktisk en god film, som på mange måder er underholdende nok. Man skal selvfølgelig også tænke på, at Grusomme Mig-filmene er primært produceret til børn, selvfølgelig til børn i alle aldre men primært til børn. Det skal man lige have med i mente. Jeg synes de danske skuespillere som lægger stemmer til karaktererne i Grusomme Mig 3, gør det rigtig godt, jeg var i hvert fald meget godt underholdt. Men originalsproget er helt sikkert at foretrække. Handlingen er stimulerende, spændende og opfindsom. Historien er relevant, interessant, og god. Filmen bærer selvfølgelig præg af, at det er en animationsfilm, hvor det kun er fantasien som sætter grænser. Det er klart. Tempomæssigt ligger vi i midten, der er mange scener som foregår i et up-beat-tempo i actionscenerne, og så er der også plads til rolige scener hvor der er plads til hygge og ro. Rytmen er god og flydende, og der er et godt flow mellem hver skift mellem hver scene i filmen, og dette gør at rytmen er balanceret. Hvis man kan lide de to andre Grusomme Mig-film, og de små gule ballademagere minions, så kan man også lide denne tredje film i serien.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
jeanette

Jubii minions.. se den før din nabo ... eller noget :p

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Wayne

Uden at ryste det mindste på hænderne fortsætter skaberne i lige linie fra de to foregående film.

Den store udvikling skete selvfølgelig da Gru gik fra skurk til blød familiefar, og fik børn i første del.

Anden del gav ham en kæreste, og en mor til børnene.

Og nu kunne man frygte i 3. epos at det hele ville drukne i kedelige gentagelser - som vi har set det så ofte, blandt andet i Shrek.

Men nej - istedet for at træde vande, med de gamle kendinge så tilføres yderligere til persongalleriet og lokationer. Genialt træk, for det tvinger vores hovedpersoner til at reagere på nye måder og det holder i den grad gang i gryden.

Masser af gode grin, og fine animationer - jeg var faktisk bedre underholdt end i den forrige. Stor anbefaling herfra.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Adamuser/19535

En produktionsmæssigt flot og tidssvarende film, men uden en ordentlig fortælling. Jeg fandt filmen fragmenteret, og mest af alt virkede den på mig som et forsøg på at kombinere forskellige typer elementer som man har set fungere i andre sammenhænge, blot uden hensyntagen til om de rent faktisk også gjorde det i denne sammenhæng.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jonas Nikolaj

Grusomme mig 3 er en sjov film, som godt kan anbefales.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Linde

Grusomme mig 3 holder flot stilen fra de 2 foregående og som forælder til 2 Minions tossede unger, så var det en fornøjelse at se denne film. Der er masser af "forældre humor" så den bliver ikke kedelig så mange andre film for børn. Vi var i hvert fald godt underholdt alle mand.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Yusuf

Super fed film

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Peter

Det er bare skide sjovt og ikke meget mere, hvilket det heller ikke behøve være.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Sissel user/1154547

Minions leverer som altid underholdning så tårene triller.
En sød men sjov film for store og små

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
René Munch Nielsen

Grusomme Mig 3 er en rigtig sjov film som film sagtens kan anbefales.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.