Cookie- og Privatlivspolitik

God's Own Country

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en konfliktfyldt og anspændt grundstemning, og hovedpersonen er trist, forvirret og følelsesmæssigt ustabil. Flere scener indeholder eksplicitte seksuelle skildringer, hvor mænd har samleje; i én scene ser man fx en mand, som penetreres bagfra af en anden mand, og i en anden scene tumler to mænd halvnøgne rundt på jorden, og den ene giver den anden et blowjob. Selvom filmen generelt fortælles i et roligt tempo, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
14.09.2017
Originaltitel: 
God's Own Country
Genre: 
Spilletid: 
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter

Resumé

Det romantiske drama 'God's Own Country' handler om den unge fårefarmer Johnny, der kæmper for at få tilværelsen til at hænge sammen - både økonomisk og følelsesmæssigt.

Drengens far er delvist lammet efter et hjerteanfald, og sammen med sin bedstemor er de alene om at drive farmen. Så da den travle periode nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter den unge rumæner Gheorge.

Gheorges ankomst er starten på et intenst forhold mellem de to unge mænd, og det får den afstumpede og opgivende Johnny til at betragte sig selv og tilværelsen med et helt nyt perspektiv.

Dramaet ligger sig i strømmen af film, som udforsker mænd og seksualitet fra Brokeback Mountain til Oscar-vinderen Moonlight. I hovedrollen ses Josh O'Connor, som bl.a. har medvirket i danske Jeppe Røndes ungdomsdrama Bridgend. (copyright: kino.dk)

 

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Der er smukt håb at hente i ”God’s Own Country”, også selv om det er en rå film." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "Bonderøv er for en gangs skyld et mere præcist ord end landmand om netop den unge afstumpede hovedperson i dette imponerende livs- og menneskenære drama [...] Sjældent har nogen skildret den usikre unges fjendtlighed mod alle og mod sig selv så modigt selvudleverende som Josh O' Connor." (Søren Vinterberg)

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter