Spring over navigation

Versioner:

3D - dansk tale, 2D - dansk tale, 3D - eng. tale (u/undertekster), 2D - eng. tale (u/undertekster)

Frost

5.123322
4.248
Din bedømmelse: Ingen (1258 stemmer)
Premiere: 
25.12.2013
Instruktør: 
Spilletid: 
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Originaltitel: 
Frozen
Resume:

Animationsfilmen 'Frost' handler om prinsesserne Anna og Elsa vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna.

Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene.

Nu må den altid optimistiske Anna danne par med is-eksperten Kristoffer, hans trofaste rensdyr Sven og den levende snemand Olaf for at bryde den isnende forbandelse.

Disneys nye animationsfilm er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr 'Snedronningen’ om en ond dronning, der får små børn til at glemme barnetroen. Handlingen i ’Frost’ er mildest sagt markant anderledes, men genbruger Andersen-karakterens kolde evner som udgangspunkt for fortællingen.

'Frost' modtog 2 Oscars, for Bedste animationsfilm og Bedste originale sang.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  4.998

  "Et sjovt og rørende eventyr af den gamle skole, fortalt i fejende flot 3D." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  4.998

  "Ikke siden ’Løvernes konge’ har Disney således formået at inkorporere det eksistentielle i en tilsyneladende florlet historie for både børn og voksne." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  4.002

  "'Frost' [...] er en eventyrligt smuk og ganske humoristisk animationsfilm, som fornøjer med sine elskelige personer og fornemt animerede landskaber." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  3

  "Vel er der drama og sjove situationer i den ny historie, og Anna er et gævt nyt skud på Disneys prinsessestamtræ. Men HCA ville nu ikke finde mere levnet af sit kannibaliserede eventyr end den berømte kolde skulder." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Især søstre vil synes om filmen. Drenge vil nok kede sig, medmindre de har hang til romantik og kan sætte sig i pigernes sted. Man bliver ikke rørt sådan helt ind i hjertet. Til gengæld griner man stort og godt [...]" (Bo Green Jensen)

Skriv anmeldelse Brugeranmeldelser 299

Elsa!!!

17.07.2014 - 00:42
6

Ja, vores datter på 4 år ELSKER FROST så meget at hun leger hun er ELSA! Hun går til og med rundt med en 3 meter lang velour-dug, som et sleb på Elsas kjole.
Sød film og meget meget fængende på små piger ;-)

Synes godt om
Stem op!
0
lollipop picture
lollipop
15 indlæg

Elsker den

16.07.2014 - 22:43

Elsker bare denne film og kunne i en alder af 31 år igen mine drømmen om at være en prinsesse. Mine drenge på 9 og 10 år elsket også filmen og kunne se den igen og igen vi elsker den bare. En ægte disney film som fra da jeg var barn

Synes godt om
Stem op!
0
Elsker mimions ❤ picture
Elsker mimions ❤
100 indlæg

Do you wanna build a snowman

08.07.2014 - 16:17
1.02

Det eneste som jeg holder af denne film var primær sagen DO you wanna build a snowman!!!
Desværre forekom der flere spørgsmål så mere man så filmen.
Kunne ikke forstå hvorfor Annas mor og far pludseligt skulle ud og rejse?.
Hvorfor åbnede de ikke op for slotet længe før? Jeg mener storsøsteren boede inde på sit værelse hun ville ikke ane en klap om hvad der foregik udenfor hendes lille værelse.
Var Hans ikke i familie med de mennesker i starten af filmen som hentede isblokke?
Hvordan er Hans blevet i familie med skovtroldene?
Hvorfor kan skovtroldene ikke huske Anna, det var jo dem som fik hende til at glemt alt vedr. hendes søster magiske krafter mv.?
Og jeg kunne blive ved og ved.. Denne film er mere beregnet til små børn som vil sidde tilbage med WOOOOWWW effekten uden af tænke over selve handlingen.
Jeg må indrømme at jeg blev mere små irriteret over at Disney, har brugt for mange penge på animationen men ikke lige har brugt 30 minutter på filmen at få de løse ender på plads.
Det er en skam. Men til slutvis vil jeg bare sige

DO YOU WANNA BUILD A SNOWMAN!!!!!

Synes godt om
Stem op!
0
Tevfik picture
Tevfik
18 indlæg

Kan ikke beskrives med ord !!

06.07.2014 - 00:27
6

Frost er ikke en almindelig Disney-film, hvor prinsessen finder prinsen.
Frost har en rigtig god morale, god humor og den bedste fortælling. Jeg ELSKER den, og at man hurtig lære sangene ad, gør den endnu sjovere at se.
Synes den er meget mere gennemført og anderledes end de helt klassiske Disney-film - og da jeg er en MEGET stor fan af at fra Disney-World af, kender jeg meget til deres træk, film og alt andet de finder på. :)

HELT KLART SE, hvis du ville have et godt grin, en sød historie og bare have en god morale med i spillet.
Den er rørende, fantastisk og egentlig findes der ingen ord for den.

Synes godt om
Stem op!
0
Laura picture
Laura
4 indlæg

Venskaber og blodesbånd

05.07.2014 - 13:25
5.04

Frost en en super sjov film med en god morale kærlighed og venskaber, som findes i alle mulige former for skabninger. Om det mennesker, dyr eller fabel figurer.

Synes godt om
Stem op!
0
Vinnie Linda picture
Vinnie Linda
1 indlæg

frost

01.07.2014 - 09:36
5.04

klassisk disney.
rigtig fin historie og superflot lavet
rigtig god

Synes godt om
Stem op!
0
Mark picture
Mark
4 indlæg

Sød og simpel

27.06.2014 - 19:18
6

En let og sød, men gennemført Disney-film. Jeg kan godt se hvorfor den er blevet så stor en succes. Der er ikke for mange forskellige handlinger at tage stilling til, og den tager den klassiske god/ond-fortolkning op til kraftig genovervejelse. Hvis jeg havde helt små børn, ville jeg nok lige lade dem vente til en 7-8 års alderen, men sådan synes jeg ofte det er med Disney, da der tit bliver taget alvorlige emner op, som små børn ikke kan forholde sig til.

Synes godt om
Stem op!
0
Auna picture
Auna
6 indlæg

Disney og Pixar smelter sammen

20.06.2014 - 19:05
4.02

Jeg har altid krummet en smule tærer over når folk bryder ud i sang uden nogen indlysende grund, men Disney har efterhånden overlevet længe på den opskrift. Animationen er der ikke en finger at sætte på, og selv om vores kære H.C. Andersen næppe vil kunne genkende sit eget eventyr så rummer den mindeværdige øjeblikke, som den elskelige snemand Olaf. Desværre forsvinder den hårfine grænse mellem Disney Animation og Pixar yderlig.

Synes godt om
Stem op!
0
Anonym picture
Jacob
1138 indlæg

Frozen

17.06.2014 - 19:41
6

Jeg så den på engelsk. Jeg syntes det var en rigtig god film med nogle rigtig gode Disney sange, især "Let It Go" og så kunne jeg faktisk også rigtig godt lide "Do You Wanna Build A Snowman"

Jeg kan også rigtig godt lide at det er søskende kærlighed der redder hende og at det ikke altid nødvendigvis skal være en prins på en hvid hest som kommer og giver hende et "true loves kiss"

Helt klart en af de bedre Disney film og er en film jeg sagtens kan se flere gange.

Synes godt om
Stem op!
0
Malle picture
Malle
18 indlæg

En man bare skal se!

17.06.2014 - 14:27
6

Frozen er absolut bare et must at skulle se, i sær hvis man er stor fan af Disney. Endelig en film, som handler om sand kærlighed. Men ikke som i forelskelses kærlighed, men som i søskendekærlighed. Handlingen i sig selv er rigtig god, og sangene i den er bare nogle ørehængere. Animationen er rigtig godt lavet, og der er masser af god underholdning. Elsker i sær snemanden Olaf.

Synes godt om
Stem op!
0
Panda-chan picture
Panda-chan
20 indlæg

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Connect
Sign in using Facebook
Har du ikke en profil?
Opret Profil
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Her vises filmen

Buzz-o-meter

 

Buzz me

Brugernes top 10