Flaskepost fra P

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
03.03.2016
Originaltitel: 
Flaskepost fra P
Genre: 
Spilletid: 
1 time 52 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Strikkebio, Babybio, Seniorbio

Billetter
4.9
3.7
Din bedømmelse: Ingen (1257 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I thrilleren 'Flaskepost fra P' mangler den berygtede Afdeling Q ikke bare en ny sag, men også vicekriminalkommissær Carl Mørck, der mere med end nogensinde kæmper med sine indre dæmoner.

Assad, hans dedikerede assistent, er dog fast besluttet på at få afdelingen op at køre, og da en otte år gammel flaskepost lander på hans bord, giver det god grund til at hive Carl ud af sin depressive tilstand og tilbage i felten. 

Den mystiske flaske indeholder et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Alle tegn tyder på, at han tilhørte Jehovas Vidner, og den gamle sag får hurtigt efterforskerne på sporet af en ny hændelse. Søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Udkantsdanmark, er blevet kidnappet af en mystisk mand, der trækker et spor af trosrelaterede mord efter sig.

’Flaskepost fra P’ følger efter Kvinden i buret og Fasandræberne, der er baseret på Jussi Adler-Olsens populære krimier. Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares spiller atter de centrale figurer, Carl Mørck og Assad. Denne gang spilles der i særlig grad på de to mænds modsætninger, da sagens religiøse natur for alvor bringer livets store spørgsmål på bane.

Filmseriens nyeste kapitel bringer flere nye navne til universet. Først og fremmest i form af instruktør Hans Petter Moland, der stod bag Kraftidioten, samt væsentlige roller til nordmændene, Jakob Oftebro og Pål Sverre Hagen. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "Man kan for så vidt ikke sætte en finger på skuespillernes indsats, men de er bundet til et koncept, hvor alt skal forstås af alle." (Kristian Lindberg)

 • BT

  BT

  5

  "'Flaskepost fra P' er dybere og mere essentiel end de to foregående film, og det - synes jeg - gør denne filmatisering mere interessant." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "... generelt er der ikke noget at udsætte på overflade og design. Men ikke på nogen måde, der får filmen til at hæve sig over enhver gennemsnitlig tv-krimi." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  5

  "... det er i det tænksomme samspil mellem Mørck og Assad og ikke mindst i den afsindigt velorkestrerede togjagt cirka midtvejs i filmen, at 'Flaskepost fra P' viser et større vingefang, en større lyst til at blive siddende i kroppen på sit publikum, ganske enkelt." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "Man kunne hævde, at en thriller ikke skal bedømmes på sin grad af realisme, men man skal som udgangspunkt tro på, at figurerne vil handle, som de gør. Det gør man ikke her." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "Hvis manuskriptet forfladiger dialogen, gør instruktionen og skuespillet til gengæld den religiøse konflikt påtrængende ..." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Filmen er underholdende og spændende på en elementær, adrenalinpumpende måde. [...] Men der er noget uspændende ved det manglende tænkearbejde, der er ikke meget opklaring." (Linea Maja Ernst)

karen picture
karen 2 uger siden

Noget langtrukken

3

Noget lang tid om at komme igang.
Men super tørre og morsomme replikker fra skuespillerne. Fin actionnår man tænker at det er en dansk film.

Annika picture
Annika 3 uger siden

God film

4

Ikke den bedste i serien, men var god. Selve historien er fed, men det var som om der manglede lidt mere.

Mette picture
Mette 3 uger siden

super skuespillere

5

fremragende film kan varmt anbefales

lars picture
lars 3 uger siden

En god film

6

En super god Film der holder hele vejen,
Der sker sku noget i filmen, om det er den beste i serien ja det synes jeg faktisk efter jeg har set den her film , nej hvor jeg ser frem til den næste film i serien.

Anne-Lin picture
Anne-Lin 4 uger siden

Ikke den bedste

4

Syns ikke det er den bedste, men er nu glad jeg fik den set

charlotte1319 picture
charlotte1319 5 uger siden

Spændende - når religion, relationer og kriminalhistorie blandes

5

Bogen bag er min favorit blandt Jussis mange, så der skulle meget til at hive den hjem. Men det lykkes meget godt og den er bestemt se-værdig. Et par tekniske detaljer skæmmer det indre billede (når man fx skal identificere stedet ud fra lyd, og når der så optages PÅ stedet, - så er der ingen lyd m fl). Men god film

Tanja picture
Tanja 5 uger siden

God film

5

Jeg synes det er en god og spændende film.

Oliver picture
Oliver 5 uger siden

Fantastisk film - Fantastisk skuespil - Nervepirrende handling

6

Trods nummer 3 i rækken, følte jeg mig underhold gennem hele filmen. Den skabte også mange forskellige følelser for både hovedpersonerne og den sindsforvirrede skurk, der her skabte en form for væmmelse.
Ville klart kunne anbefale denne film samt de to foregående, da de er helt igennem fantastiske og medrivende.

Vibeke picture
Vibeke 5 uger siden

Et pletskud

6

Fantastisk, spændende film!! Eminent godt spillet og Nicholai Lee Kaas slår som altid, benene væk under mig, med sin autentiske indlevelse/fusion i rollen! Bogen er godt gengivet!!
⭐️

Shhhhh picture
Shhhhh 6 uger siden

på det jævne

4

ikke den bedste i serien, men stadig en god action film på Dansk.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film