Cookie- og Privatlivspolitik

Filmen om Kaptajn Underhyler

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.06.2017
Originaltitel: 
Captain Underpants
Spilletid: 
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio
Billetter

Resumé

I animationsfilmen 'Filmen om Kaptajn Underhyler' hypnotiserer to spilopmagere den ondsindede skoleinspektør, og forvandler ham til deres tegneseriehelt Kaptajn Underhyler.

Filmen er baseret på tegneserien af Dav Pilkey, der følger den hjertevarme helt i underbukser.

Instruktøren står tidligere bag familiefilmen Turbo.

Mere omtale af 'Filmen om Kaptajn Underhyler' følger...

Kommentarer

Lukasuser/526558

Der er kommet en trailer nu! https://www.youtube.com/watch?v=zs2SrqLum1M

Jeg kan slet ikke vente! Jeg håber, at oversætterne ikke laver ged i det. De skal læse bøgerne igennem på dansk, og få det til at passe! Det var nogle børnebøger, som jeg dog læste efter, at jeg var blevet ældre end målgruppen. Men jeg fandt dem skidemorsomme. De var virkelige gode til at lave satire om superhelte og børn, der ønsker at være kreative, måske fordi de vil slippe ud af en verden af voksne, som virker som control-freaks. Men uden at være for dybe. De var underholdende. Og det ser ud til, at filmen også vil være det. Dog, selv om jeg elsker de fleste skuespillere, der er med på det engelske spor, synes jeg godt, at de kunne have fået nogle rigtige børn, til at lægge stemme til de to hovedpersoner. Selv om, jeg elsker Kevin Hart! Kan vi få nogle (talentfulde) børn på dansk?

En anden ting, som jeg glæder mig til, men som intet har med Captain Underpants/Kaptajn Underhyler, er den nye sæson af Mystery Science Theater 3000. Ville ønske, at vi kunne få det på den nordiske Netflix! Lige meget hvor obskurt det er. Den har også en trailer. Se den her! https://www.youtube.com/watch?v=5ct0Z2bQndM

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.