Far til fire - på toppen

Tilladt for alle
Filmen har gennemgående en lun og humoristisk grundstemning. Den indeholder en række spændingsmomenter, hvor hovedfigurerne kommer ud for forskellige lettere faretruende situationer og uheld. Nogle gange ser vi personer bange for højder. I flere scener falder folk, dog uden at komme alvorligt til skade. Da de dramatiske scener hurtigt forløses positivt eller komisk, da hovedfigurerne er velkendte og handlekraftige, og da fortællingen grundlæggende er rolig og varm, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
09.02.2017
Originaltitel: 
Far til fire - på toppen
Genre: 
Spilletid: 
1 time 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio

Billetter
4.3
3.2
Din bedømmelse: Ingen (269 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I 'Far til fire - på toppen' går turen til Norge. Far lider nemlig af højdeskræk, og han har lige fået arbejde på 27. etage.

Højdeskrækken kan måske kureres med en tur til de norske fjelde, så familien ikke behøver flytte fra hus og hjem, men det bliver ikke familiens eneste udfordring.

'Far til fire - på toppen' er den 18. film om den populære familie og starten på en ny omgang film i serien. Denne gang finder man Martin Brygmann i rollen som Far.

Karakteren er tidligere blevet spillet af Jesper Asholt, Niels Olsen, Helge Kjærulff-Schmidt, Karl Stegger og Ib Schønberg.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "Ikke nogen rasende god historie, men ordentligt fortalt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  4

  "Faktisk er de nye ansigter ret gode, skuespil og historie meget bedre end forventet ..." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "... den nye ombæring - instrueret og skrevet af Martine Miehe-Renard, [...] udgør en beskeden forbedring." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "På trods af, at den er skåret over forgængernes læst, så viser denne film paradoksalt nok, [...] at den danske familiefilm kan blive vækket fra den slumrende romertalssøvn og blive original." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "'Far til fire' får en forfriskende rusketur, men den er også så fjollet og actionmættet, at seriens stokkonservative charme er i fare." (Kim Skotte)

Mathias picture
Mathias 8 uger siden

FAR TIL FIRE PÅ TOPPEN

6

den nye far til fire på toppen er en meget god og overraskende gode nye skuespiller som er med i den nye far til fire film på toppen den er meget bedre end de tidligere far til fire film glæder mig til den næste far til fire film mvh Mathias Peter Slyngborg

susanne picture
susanne 8 uger siden

Far til fire på toppen

6

Dejlig familie film meget sjov og lidt uhyggelig for de små

Brian picture
Brian 9 uger siden

Positiv skeptiker..

6

Er ikke meget for det der med at tage gamle danske film om lave en ny film med nye skuespillere.. Men da chancen var der for at min datter kunne møde skuespillerne så valgte vi den film samtidig. Hvis det ikke var for det havde vi ikke taget ind og set filmen, og jeg vil sige at jeg er blevet positivt overrasket, god film, massere af humor. Man keder sig ikke og børnene kan sagtens følge med i filmen. Min datter er 5 og var helt vild med den.

Den skal klart have 6 Stjerner.. Synes den burde have haft en lidt bedre trailer da jeg synes at jeg ud fra traileren ikke havde lyst til at se den, men nu klart vil anbefale den til børnefamilier :)

Vh Brian

Camilla picture
Camilla 9 uger siden

Farveløs

2

Vi er normalt rigtig glade for "Far til fire", men denne film kikser både på karakterer, plot, for close-up filmning og en flad fornemmelse af fjolle-film :(

FARUTI picture
FARUTI 9 uger siden

Fornyelse tak

3

Nu er far til fire vel snart malket nok og det lugter ligesom de sidste af dem der er lavet lidt af en pengemaskine da ungerne jo bare gerne vel se dem. Det ren metervare og manuskriptet kan ikke have taget meget mere end en hyggemiddag og lave. Satte den først kun til 2 stjerne for kedede mig den første lille time, og kunne ikke engang opmuntres af et par grin fra knægten, men der var da enkelt momenter til sidst så 3 "små" stjerner.

bent picture
bent 10 uger siden

Glad i låget familiefilm

5

Dejligt med en familiefilm, hvor både børn og voksne kan grine sammen

Peter picture
Peter 10 uger siden

Jævn film

2

"Far til fire" filmene stiger langsomt i kvalitet.
Skuespillet er jævnt og heldigvis har man fundet en "Lille Per" der er væsentlig mindre irriterende at høre på end de tidligere (i de "nye" film).
Desværre er instruktionen som altid dybt elendig når det er Martin Miehe-Renard der står for den og det trækker 1 stjerne ned.
Det er mig en gåde hvorfor han bliver ved med at få lov at instruere.
Men en fin film til en tur i biffen for familien i vinterferien.

H picture
H 10 uger siden

jubii

elsker alle Far Til Fire filmene de er både sjove og gode jeg skal os ind se den her og skal os ha den den dag den kommer på dvd da jeg så har alle der er lave på dvd i må gerne blive ved med lave fler

KK picture
KK 15 uger siden

åh nej

skammer mig over så ringe film bliver ved med at blive lavet! kom dog med noget nyt

Amalie Kristine picture
Amalie Kristine   →   KK 11 uger siden

Øv Øv

Skammer mig over mennesker som dig - det kan da godt være filmene måske ikke lige lever op til din mening om en god film, men vi er altså 5,7 milioner mennesker i danmark og der skal tages højde for alle - der er med garanti mange, som synes at Far Til Fire filmene er helt fantastiske. Selvfølgelig skal de blive ved. Keep going.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film