Fantasten

Tilladt for børn over 15 år
Filmen er roligt fortalt. Den har en fortættet og foruroligende grundstemning, der skildrer en mand, der mister grebet om sin tilværelse. Der er flere scener i filmen, som kan virke skræmmende og grænseoverskridende på børn. I en scene ses en fest, hvor deltagerne har seksuelt samkvem, hvilket skildres detaljeret. I flere andre scener ses voldsomme trusler, hvor en karakter trues med en hammer og modtager en afskåret finger. Og endelig ses en scene, hvor hovedkarakteren deltager i en art russisk roulette, og hvor en person skyder og dræber sig selv. På grund af filmens realistiske stil og de voldsomme scener, som vurderes at kunne virke skræmmende på de yngste børn, får filmen vurderingen tilladt for børn over 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.11.2017
Originaltitel: 
Fantasten
Genre: 
Spilletid: 
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter
Skal du se Fantasten?
(38 stemmer)

Resumé

Filmen 'Fantasten' handler om Claus, der lever et hemmeligt dobbeltliv.

Udadtil er han succesfuld bilsælger med store armbevægelser, en lækker lejlighed og ingen forpligtelser. Men bag facaden gemmer sig et menneske med hang til gambling. Et sted skal pengene til den ekstravagante livsstil jo findes...

Da Claus bliver opsøgt af sin voksne søn, Silas, der har brug for et sted at sove, tager den rutinerede spiller sin søn med til pokeraften. Deltagerne er bl.a. nogle ret så hårdkogte kriminelle, og snart kommer Silas i en massiv gæld til gangsterne.

Nu er det op til Claus at finde en måde at hjælpe sin søn ud af spillegælden, samtidig med at han selv skal have sit liv på rette spor.

'Fantasten' er et dansk drama med en allestedsnærværende hovedrolle til Dejan Cucic, der slog igennem i action-komedien I Kina spiser de hunde. Over for Cucic ses Oscar Dyekjær Giese, der havde den ene hovedrolle i Nordvest.

Filmen behandler både ludomani og de følger, den sygelige spilletrang har, men kaster også et kritisk blik på det danske samfund. (Copyright: kino.dk)

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.