Deadpool

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelige og blodige scener. Flere scener viser tortur og mishandling på forskellig vis. Volden ledsages flere steder af en let, humoristisk dialog, der virker forstærkende på filmens generelle kynisme. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende og/eller forrående på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
11.02.2016
Originaltitel: 
Deadpool
Genre: 
Spilletid: 
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7 m. intro, First Class

Billetter
5.3
4.2
Din bedømmelse: Ingen (1618 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Deadpool er ikke en traditionel superhelt. Godt nok kan han hele sår og skader lige så hurtigt som Wolverine, og hans kampfærdigheder er på niveau med Batmans.

Men hvor andre helte forsøger at hjælpe de svage og fange forbryderne, er Deadpool mest af alt ude på at hævne sig på sin skaber - og i processen irritere flest mulige af sine omgivelser med perverse kommentarer og kvikke bemærkninger.

Bevæbnet til tænderne, i hvert fald når han husker sine skydevåben, og drevet af kærligheden til sin ekskæreste sætter Deadpool ud for at finde den skruppelløse, brutale skurk, Ajax.

'Deadpool' er baseret på Marvels tegneserie af samme navn, der har forbindelse til X-Men-universet, men skiller sig drastisk ud ved at være usammenligneligt meget mere voldelig og med selvironisk humor under bæltestedet.

Ryan Reynolds har i årevis forsøgt at få stablet en film om den grovkornede superhelt på benene. Samme skuespiller blev kritiseret for sin optræden som karakteren i den mislykkede X-Men Origins: Wolverine, men nu forsøger Reynolds igen.

Deadpools kæreste spilles af Morena Baccarin fra tv-serien 'Homeland', og Ed Skrein fra 'Game of Thrones' spiller skurken. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "'Deadpool' er en rablende sortsynet morsom og sprællevende anti-superhelt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  4

  "Ryan Reynolds ER 'Deadpool' og omvendt. Jeg var underholdt og ser med smil frem til efterfølgeren." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  4

  "... for det meste faktisk ret morsomt og ganske underholdende med en befriende selvironisk undertone." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  4

  "'Deadpool' er en hvirvelvind af en film, dyster, grum, hysterisk, hypervoldelig, morsom, grotesk, snottet, flabet, fræk og uhæmmet respektløs." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "Flødebollen Ryan Reynolds, der får gjort grin med sig selv, spiller forrygende, og Tim Millers instruktion er lige i øjet. Sådan kan superhelte også se ud." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "Man kunne argumentere for, at [det er] tegn på underholdningsindustriens kollaps, et forsøg på at pumpe energi tilbage i systemet ved at overgøre egne trick og samtidig grine ad dem. Men det fungerer også effektivt og underholdende som sådan." (Katrine Hornstrup Yde)

Ulrik picture
Ulrik 1 dag siden

Fed action komedie

5

En film udover det sædvanlige...

Elisabeth picture
Elisabeth 1 uge siden

Drengerøvsfilm

5

.. og det er kun positivt ment. Min teenagesøn lokkede sin gamle mor med i biffen og vi nød begge filmen i fulde drag. Super underholdende film med dygtige skuespillere, fantastiske effekter, skøn dialog og sød lovestory. Så fås det ikke bedre!

Line picture
Line 3 uger siden

Super god film

6

Den er absolut værd at se. Super god, sjov fra start til slut. Ryan Reynolds er meget god i rollen som Deadpool.

Donovan Comics picture
Donovan Comics 5 uger siden

En drengerøv i stramt, rødt oufit...

6

Som stor fan af både Marvel-tegneserier og film med både action, dialog og en god/sjov historie, så kan jeg vel nærmest ikke andet end elske denne film - og det gør jeg så! :)
Ryan Reynolds er bare fantastisk på så mange måder og jeg er glad for, at jeg lige præcis nåede den sidste forestilling i Aarhus inden filmen blev taget af programmet... tal om et hængende hår. Helt klart en af de få film jeg også skal have på hardcopy, når den en gang bliver sat til salg, der MÅ i den grad være en overflod af ekstra materiale, så underholdningen og det gode grin kan forlænges med flere timer, endnu en ting at glæde sig til!

GiwizZeni picture
GiwizZeni   →   Donovan Comics 4 uger siden

Stor fan af Marvel og actionfilm???

- og så har du først set 'Deadpool' nu, 2 en halv måned efter premieren... Nå, det var godt du nåede at se den i biffen, for der kommer jo snart en 2'er. Desuden er det blevet en milepæl i tegneseriefilmatiseringens historie.

Donovan Comics picture
Donovan Comics   →   GiwizZeni 4 uger siden

Mangel på tid og bio-buddies...

var den primære årsag, desværre. Enig mht. milepæl.

GiwizZeni picture
GiwizZeni   →   Donovan Comics 4 uger siden

Livet har lært mig mange ting.

En af dem er at det er helt fint at gå i biffen alene. Fordele: Ingen til at forstyrre, ingen at tage hensyn til mht. filmvalg og plads i salen, ingen du skal dele slik med og ingen du skal være bekymret for om vedkommende kan lide filmen.
Men jeg erkender dog at det alt sammen overgås af at tage ind i mørket med en rigtig "bio-buddy".
'Mangel på tid'??? Det er bare et spørgsmål om prioritering. Du kalder dig vel ikke Donovan Comics for ingenting...

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film