Deadpool

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en brutal grundstemning. Den indeholder en lang række meget voldelige og blodige scener. Flere scener viser tortur og mishandling på forskellig vis. Volden ledsages flere steder af en let, humoristisk dialog, der virker forstærkende på filmens generelle kynisme. Det vurderes derfor at filmen vil kunne virke skræmmende og/eller forrående på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
11.02.2016
Originaltitel: 
Deadpool
Genre: 
Spilletid: 
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, IMAX 2D, Babybio, Seniorbio, Level 7 m. intro, First Class
5.3
4.2
Din bedømmelse: Ingen (2015 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Deadpool er ikke en traditionel superhelt. Godt nok kan han hele sår og skader lige så hurtigt som Wolverine, og hans kampfærdigheder er på niveau med Batmans.

Men hvor andre helte forsøger at hjælpe de svage og fange forbryderne, er Deadpool mest af alt ude på at hævne sig på sin skaber - og i processen irritere flest mulige af sine omgivelser med perverse kommentarer og kvikke bemærkninger.

Bevæbnet til tænderne, i hvert fald når han husker sine skydevåben, og drevet af kærligheden til sin ekskæreste sætter Deadpool ud for at finde den skruppelløse, brutale skurk, Ajax.

'Deadpool' er baseret på Marvels tegneserie af samme navn, der har forbindelse til X-Men-universet, men skiller sig drastisk ud ved at være usammenligneligt meget mere voldelig og med selvironisk humor under bæltestedet.

Ryan Reynolds har i årevis forsøgt at få stablet en film om den grovkornede superhelt på benene. Samme skuespiller blev kritiseret for sin optræden som karakteren i den mislykkede X-Men Origins: Wolverine, men nu forsøger Reynolds igen.

Deadpools kæreste spilles af Morena Baccarin fra tv-serien 'Homeland', og Ed Skrein fra 'Game of Thrones' spiller skurken. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "'Deadpool' er en rablende sortsynet morsom og sprællevende anti-superhelt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  4

  "Ryan Reynolds ER 'Deadpool' og omvendt. Jeg var underholdt og ser med smil frem til efterfølgeren." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  4

  "... for det meste faktisk ret morsomt og ganske underholdende med en befriende selvironisk undertone." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  4

  "'Deadpool' er en hvirvelvind af en film, dyster, grum, hysterisk, hypervoldelig, morsom, grotesk, snottet, flabet, fræk og uhæmmet respektløs." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "Flødebollen Ryan Reynolds, der får gjort grin med sig selv, spiller forrygende, og Tim Millers instruktion er lige i øjet. Sådan kan superhelte også se ud." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "Man kunne argumentere for, at [det er] tegn på underholdningsindustriens kollaps, et forsøg på at pumpe energi tilbage i systemet ved at overgøre egne trick og samtidig grine ad dem. Men det fungerer også effektivt og underholdende som sådan." (Katrine Hornstrup Yde)

Poul picture
Poul 9 uger siden

To timer af mit liv spildt

1

Spildte to timer af mit liv, som jeg aldrig får igen. Nogen burde straffe folkene bag filmen.

Memo picture
Memo 14 uger siden

What a shitmovie

2

Mine drenge på 12 + 13 år elskede den! (jeg er pædagog)
- jeg kunne ikke fordrage den.

Nej, tak, alt alt for plat.

Emma picture
Emma 16 uger siden

God

6

Virkelig god

Ulrik picture
Ulrik 17 uger siden

Fed action komedie

5

En film udover det sædvanlige...

Elisabeth picture
Elisabeth 18 uger siden

Drengerøvsfilm

5

.. og det er kun positivt ment. Min teenagesøn lokkede sin gamle mor med i biffen og vi nød begge filmen i fulde drag. Super underholdende film med dygtige skuespillere, fantastiske effekter, skøn dialog og sød lovestory. Så fås det ikke bedre!

Mie picture
Mie 19 uger siden

Det er en film, som er værd at se.

6

Man er underholdt fra start til slut.

Tanja picture
Tanja 19 uger siden

Perfekt!

6

Intet mindre.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film