De satans chefer

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.08.2011
Originaltitel: 
Horrible Bosses
Genre: 
Spilletid: 
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.2
3.5
Din bedømmelse: Ingen (284 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I 'De satans chefer' beslutter tre venner at myrde deres chefer.

For Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) og Dale (Charlie Day) er den eneste ting, der vil gøre hverdagen bare en lille smule mere udholdelig, at jorde deres uudholdelige chefer godt og grundigt.

En opsigelse er ikke en mulighed, så ved hjælp af lidt for mange drinks og lidt tvivlsom rådgivning fra en små-kriminel hustler, lægger de tre venner en kompliceret og tilsyneladende idiotsikker plan, der skal skaffe dem af med deres arbejdsgivere... en gang for alle.

Der er bare ét problem: selv de bedste planer er kun så idiotsikre, som hjernerne der lagde dem.

'De satans chefer' har bl.a. Jennifer Aniston og Kevin Spacey på rollelisten.

Mediernes anmeldelser

 • Politiken

  Politiken

  3

  "... lunken og mellemvare, der selv i sine bedste øjeblikke kun er mildt morsom." (Sophie Engberg Sonne)

 • Berlingske

  Berlingske

  5

  "Kriteriet for en komedie må være, at man griner i biografen. Ud fra den målestok er 'De satans chefer' i top. Den er simpelthen blandt de tre film, jeg har grinet mest af de sidste fem år." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  3

  "... ikke nogen dårlig film. Men komikken er for anstrengt. Og det gode oplæg forbliver lidt uforløst." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "Der antydes et småbesk perspektiv, noget med at krisen kan betyde, at folk finder sig i langt større ydmygelser på deres arbejde, end de burde. Men så fuser historien ellers ud i en ubehjælpsom blanding af indforstået filmnørderi, småplat farce og magelig halvspænding." (Jakob Levinsen)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Det er godt tænkt, men bliver svært at udføre, efterhånden som filmens fællesmængde af billige grin tynder ud. ... Helt humørforladt er det ikke. Komedien er i familie med 'Hall Pass', 'Bridesmaids' og andre aktuelle, mildt infantile voksenfilm, men man skal nok være amerikansk lønslave for at more sig med overbevisning." (Bo Green Jensen)

S. Rico picture
S. Rico 4 år siden

Forceret

3

Keven Spacey er troværdig som modbydelig chef, mens de øvrige karakaterer er alt for tegneserieagtige til min smag. Især er Charlie Day nærmest uudholdelig at se og høre på. Hold da op hvor har han en irriterende stemme.

Filmen trækkes op på et lille 3-tal af et par ok grin undervejs. Og så er den heller ikke helt så forudsigelig, som man ellers skulle tro ved første øjekast.

Tobias picture
Tobias 4 år siden

HAHAHA!

5

Fantastisk cast og et helt igennem grinern film! Var helt færdig af grin, helt klart en af årets bedste komedier!

Nicoline picture
Nicoline 4 år siden

Sjov nok men ikke noget særligt ..

3

Filmen er underholdende nok, der er specielt 1-2 scener som jeg fik mig et godt grin over og ellers smilede jeg bare af de andre morsomme øjeblikke, mest pga. Charlie Day, han er da bare for sjov. Der var også nogle scener og nogle jokes som jeg synes måske var lidt for meget, som om at de prøvede at være sjove men faktisk ikke var det, bl.a. var der en scene med Colin Farrell som jeg ikke var synderligt imponeret over.
Det var meget sjovt at se Jennifer Aniston i en helt anden slags rolle end hun plejer at spille. Jason Bateman og Jason Sudeikis gjorde det godt i deres roller, de er stort set altid underholdende at opleve på film. Jeg havde ingen forventninger til filmen da jeg satte mig til at se den, men den kan desværre stadig kun snige sig op på 3 stjerner. Jeg var fint nok underholdt men synes lidt den manglede det der med at man sad tilbage og tænkte den skal jeg bare ud at have.

Cecilie Celina picture
Cecilie Celina 5 år siden

Latter kramper til den store guld medalje.

5

Langt om længe fik jeg endelig set denne film. Og den skuffede aldeles ikke. Jeg skreg af grin, så tårene trillede under største delen af filmen. Helt klart en af de bedre film i lang tid. Jeg er vild med den :-)

Wayne picture
Wayne 5 år siden

Årets bedste komedie.

5

Fede gags, hylende sjov. Bedre end Tømmermænd i Vegas/Thailand. Længe siden jeg har moret mig så godt til en film.

Dani picture
Dani 5 år siden

Irriterende

Ham tandlægeassistenten er da pisseirriterende at høre og se på! Hans klamme skringrende stemme gør mig syg! Ellers meget god film :-)

Kristine picture
Kristine 5 år siden

www.minadspredelse.blogspot.com

3

Jeg har anmeldt filmen på min blog :)

/Kristine

Nicole picture
Nicole 5 år siden

Ret god!

5

Jeg havde jo forventet at den ikke var meget "rørende". Men den er virkelig sjov! -Jeg har ikke grint så meget over en film i lang tid! Den er overhovedet ikke seriøs eller noget. Bare sjov :) Jeg blev faktisk lidt trist, da den sluttede. Jeg ville gerne anbefale den til dem der godt kan lide at få et godt grin i biffen, eller der hjemme!

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film