Cookie- og Privatlivspolitik

Darkest Hour

Tilladt for børn over 11 år
Filmen er roligt fortalt, men har en tiltagende konfliktfyldt stemning. I store dele af filmen ligger filmens konflikter og det dramatiske i dialogen mellem filmens figurer, hvilket også kommer til udtryk i ophidsede skænderier, men i enkelte sekvenser ses også situationer fra krigen, bl.a. sårede soldater, der jamrer i smerte, bomber der falder over de allerede sårede og hvad der tilsyneladende er en død persons blodrøde øje. Da filmen imidlertid ikke er præget af ydre voldsomhed og det voldsomme generelt ikke er blodigt udpenslet, vurderes det, at den kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
25.01.2018
Originaltitel: 
Darkest Hour
Genre: 
Spilletid: 
1 time 54 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

Filmen ’Darkest Hour’ er et historisk drama om Storbritanniens premierminister Winston Churchill, som vil lede et angreb mod Hitlers hær i de første år af Anden Verdenskrig.

Nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa og truslen om invasion er nært forestående, og befolkningen er uforberedt, kongen er skeptisk, og Churchills eget parti konspirerer imod ham.

Premiereministeren står nu over for sin mørkeste time, da han skal samle en nation og forsøge at ændre forløbet af verdenshistorien.

Skuespilleren Gary Oldman skal portrættere statsmanden og har tidligere arbejdet med samme produktionsselskab på spion-thrilleren Dame, Konge, Es, Spion, som han modtog en oscar-nominering for.

Mere omtale af ’Darkest Hour’ følger...

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.