Chevalier

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
06.04.2017
Originaltitel: 
Chevalier
Genre: 
Spilletid: 
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Billetter
3.6
4
Din bedømmelse: Ingen (7 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Skuespillere

Resumé

Komediedramaet 'Chevalier' følger seks mænd på en luksuriøs fisketur i Det Ægæiske Hav, der beslutter sig for en særlig leg ombord.

Under legen skal der tages blodprøver og synges karaoke, slås på tæven og grædes salte tårer uden grænser for nederdrægtighederne eller det maskuline hykleri.

Ved rejsens ende, vil kun én mand kunne kalde sig Chevalier - den bedste mand.

Græsk film er ikke længere en sjældenhed i de danske biografer. Yorgos Lanthimos har været aktuel med Dogtooth og Alperne, og nu følger Athina Rachel Tsangari op med sin første spillefilm siden Attenberg.

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  4

  "... en film, der på underholdende [...] vis tager pulsen på hankønnets konkurrencementalitet og det græske samfunds klasseskel - og samtidig fungerer som en skarp satire over samtidens mange realityshows ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  4

  "Der er bevægelighed i det absurde drama, der tager temperaturen på det moderne menneskes egocentri." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "En menneskelig komedie kvik på tankens fødder og rig på idéer. [...] 'Chevalier' er bestemt en sejltur værd." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "'Chevalier' er ikke for praktiske sjæle. I afsættet ligner sejladsen en herretur på linie med John Boormans 'Udflugt med døden' (1972) [...], men der er intet narrativt payoff og derfor ingen katharsis til sidst." (Bo Green Jensen)

Katharina picture
Katharina 1 uge siden

Kedelig film

1

Chevalier er den mest kedeligste og dårlig film jeg har set. Hvorfor at det har været vigtig for en filmskaber at lave en film om 6 mænds sammensvær på en båd hvor de både er barnlige,pinlige og ikke særlig sjove det er mig en gåde.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film