Cookie- og Privatlivspolitik

Bigfoot Junior

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående actionfyldt stemning med en humoristisk undertone. Der er dog også scener med voldsomt indhold: Flere gange følger vi hæsblæsende forfølgelser. Hovedpersonen bliver mobbet af en gruppe jævnaldrende. En mand ses med ild i håret. Personer trues med skydevåben. En bjørn rejser sig brølende og truer. To gange ses en person falde fra stor højde, og en tid tror vi, at han er død. En person ses spærret inde i en bil fanget i en skovbrand. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, da filmens hovedperson er handlekraftig, og da handlingen udspiller sig i et animeret univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
27.07.2017
Originaltitel: 
The Son of Bigfoot
Spilletid: 
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

Animationsfilmen 'Bigfoot Junior' handler om teenageren Adam, der søger efter sin far. Snart finder drengen ud af, at han er søn til selveste Bigfoot!

Faren har holdt sig skjult i skoven for at beskytte sin familie fra en virksomhed, der vil udføre eksperimenter med hans unikke DNA.

Myten om Bigfoot (på dansk: Den afskyelige snemand) stammer fra 1800-tallets Nordamerika. I 1967 blev det måske mest berømte billede af den pelsede kæmpe taget, men hvorvidt der er tale om et virkeligt væsen eller en mand i et gorillakostume, er aldrig blevet opklaret.

'Bigfoot Junior' er heller ikke den første film om den abelignende krabat, og bl.a. var en flok tv-folk på udkig efter Bigfoot i komedien Strange Wilderness.

Filmen vises med danske stemmer.

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.