Cookie- og Privatlivspolitik

Baby Driver

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning, Der er mange vilde biljagter og skud- og kampscener med eksplosioner og drab, samt en voldsom lydside. I en scene genoplever en hovedfigur sine forældres død i et biluheld. I flere scener trues en hovedfigur med, at hans nærmeste vil blive udsat for vold eller blive slået ihjel. Filmen indeholder mange scener med voldeligt indhold og i enkelte scener er volden udpenslet, f.eks. da en figur får sit hoved kørt over af en bil eller da en person skydes i kropsdele. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 11-15, og den får derfor en 15års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
29.06.2017
Originaltitel: 
Baby Driver
Genre: 
Spilletid: 
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
Billetter

Resumé

Action-komedien 'Baby Driver' følger en ung flugtbilist, der går under dæknavnet Baby.

Chaufføren arbejder for den kriminelle Doc, som sender ham på forskellige røverier med forbryderne Buddy, Darling og Bats.

En dag møder han den smukke Debora, og de bliver forelskede med det samme. Men bedst som Baby tror, at det er slut med den kriminelle levevej, så afpresser chefen ham til en sidste tur bag rattet, og det går ikke helt som forventet...

'Baby Driver' er en bilfilm, der vækker mindelser om The Fast and the Furious og har elementer fra heist-genren som Ocean’s-serien. Samtidig bruges der aktivt et soundtrack til at understøtte plottet ligesom i instruktørens forrige film Scott Pilgrim mod verden.

Hovedrollen spilles af Ansel Elgort, som udforsker sine musikalske talenter i filmen, da han selv er DJ, sanger og musikproducer. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... filmens gimmick [fungerer] upåklædeligt." (Kristian Lindberg)

 • BT

  "'Baby Driver' er utvivlsom [...] årets bedste actionfilm og positive overraskelse." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Fotografering og klipning er ganske enkelt i spitzenklasse - tilmed uden overdreven brug af computergrafik, hvilket gør 'Baby Driver' til en decideret fysisk oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Politiken

  "... et af de mest forfriskende bud på en opdatering af actionkomedien længe set." (Kim Skotte)

Kommentarer

Freyauser/15873

Denne film prøver at være cool og stil-skabende men det lykkes ikke. Den er kun form og zero indhold. Synd for skuespillerne som gør deres bedste med et meget tyndt set-up, et søgt plot og et kedeligt manus.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Oliver Andreasen

Baby Driver var min 4. mest forventede film i år 2017. (Min mindst forventede film) Jeg kan huske at jeg så traileren og havde lidt blandede tanker om den. Da jeg først kom ind og så den var jeg fuldstændig lamslået. Filmen overraskede mig så enormt meget. Humoren er virkelig god, skuespillet er top notch, karakterene er fucking awesome. I min mening er det både en komedie, action, romantik, thriller og en krimi film. Alle genre rullede så godt i et. Indtil videre min yndlingsfilm i år 2017!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Henrik Vinther

Jeg tror ikke jeg nogensinde har set en actionfilm benytte sit soundtrack så kreativt. Filmen er filmet og klippet til musikken, og det fungere strålende, det skaber friskhed og intensitet. Mega lækkert! Man kunne dog ønske at plottet var ligeså interessant som stilen. Vores protagonist Baby er egentlig udmærket og hans drøm om at slippe væk fra hans kriminelle miljø med hans nye kæreste er charmerende nok, men det bliver aldrig til så meget mere end det. De fleste af karaktererne i filmen er desværre fuldstændig en-dimensionelle og til tider endda ulogiske. Desuden er konflikterne i plottet ret uinteressante.

Det ændrer dog ikke ved at Baby Driver er en vellykket actionfilm, som er utrolig underholdende

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Benjamin Vang

Jeg har på fornemmelsen, mange godt kunne komme til at køre lidt over fartgrænsen på vejen hjem fra biografen efter at have set den her vilde køretur af en film.

Baby Driver er en nytænkende action-komedie, og når jeg siger nytænkende, er det ikke i plottet, men i alt andet. Vi følger den her unge fyr kaldet Baby, der fungerer som getaway-driver for Kevin Spacey, som iscenesætter røverier. Han vil egentlig gerne ud af det kriminelle liv, men han er så dygtig, at han simpelthen ikke får lov til at quitte. Det der ydermere er specielt ved Baby er, at han har tinitus og hører derfor hele tiden musik til at drukne hyletonen, og det aspekt er SÅ genialt.

Hele filmen igennem er musikken inkorporeret i det visuelle, og specielt når der er action er det fænomenal filmkunst. Filmen fanger også virkelig følelsen af at gå ned af gaden med musik i ørerne og bare føle sig uovervindelig.

Det er dog ikke kun filmisk at filmen lykkes; den er også spændende og mere uforudsigelig end man kunne regne med givet dens præmis. Den har endda nogle sjove øjeblikke uden at det bliver unaturligt eller malplaceret. Den har en speciel tone og den holder den sig til.

Dog vil jeg gerne sige, at Ansel Elgort ikke er min yndligsskuespiller. Det er nok bare en personlig præference, men der er et eller andet stift over ham, der bare ikke rigtig er min kop te, men det er dog ikke noget der trækker filmen voldsomt ned, selvom han er hovedrollen. Resten af castet er virkelig dope til gengæld. Jeg var stor fan af Keven Spacey, Jamie Foxx og Jon Hamm, og deres tegneserieagtige væremåde, der bare passede så godt. Lily James var også super sød i hendes rolle, men man kan vel kun forvente gode ting, når éns navn basically er en fusion af Harry Potter's forældres'.

Filmen var måske dog også liiige 10 minutter for lang, og også lidt for urealistisk her og der, men det må en actionfilm også godt være en gang imellem. Der var virkelig også trukket speederen i bund på det punkt, hvor alle biljagter - eller hvad der nu var - var intense og adrenalinpumpende.

Jeg var stor fan af den her film, især for den friskhed den bringer i en tid, hvor mange film begynder at ligne hinanden. Den har sine kreative finurligheder og den måde musikken var indarbejdet, så selv skudene fra maskinpistolerne var i timing med beatet, var virkelig f*cking cool.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Iben

Rigtig god og spændende action film. Både med både humor, action, og kærlighed i en fantastisk blanding. Selve soundtracket er også det bedste jeg nogensinde har oplevet. Kan kun anbefales!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Poul Wegener

Jeg gik i bio lidt usikker, uden de store forventninger. Men så startede bilen / filmen og musikken, så varede det ikke længe før jeg tænkte WOW, og den effekt havde filmen på mig lige til den sluttede, for hurtigt..
Den kan ses flere gange.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Anton Berg

En actionfilm der tilbyder det bedste fra den genre. Blasfemi hvis man kan tillade sig at kede sig undervejs. Romantikken bliver til tider en anelse cheesy, og så alligevel ikke fordi kemien mellem karakteren er så stærkt tilstedeværende at man tror på det. Treje akt er noget af det bedste jeg nogensinde har set og klart højdepunktet i denne nær perfekte film.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
David

Baby Driver er en møggod film. Jeg var helt igennem underholdt (næsten) hele vejen igennem. Den gør nemlig rigtig mange ting skidegodt: fed action, endda med stunts istedet for dårlig CGI (Fast and Furious...), dens humour rammer plet - selvom man efterhånden ikke kan forvente andet af manden bag Cornetto-trilogien og Scott Pilgrim - og så formår den rent faktisk at have en abstrakt antagonist, men stadig holde spændingen stram. Helt teknisk er filmen osse fantastisk, ikke bare helt visuelt og klippeteknisk (som alle Edgar Wrights andre film), men osse i den måde, hvorpå filmen formår at inddrage musikken.

Det var alt det gode. Nu til det mindre sjove: 2. akt og kærlighedshistorien mellem Baby og Debora. Den er mildest talt langtrukken, kedelig og ikke synderligt engagerende, endda uhyggeligt klichéfyldt. Hvilket er en skam, når resten af filmen holder så skidegodt - og når Edgar Wright allerede før har bevist, at han kan skrive og instruere kærlighedshistorier med den originale, og helt igennem fantastiske, Scott Pilgrim vs the World.

Men se den - det er en kæmpe anbefaling, det der trækker denne film ned kommer ikke i nærheden af alle de ting der trækker den op!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Spidermanuser/166287

Jeg forstår ikke alt den omtale af filmen som en af årets bedste. Fandt den halv irriterende og ikke så gennemspillet, men det er min holdning.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
fie meyer

Det første jeg tænkte seriøst?...men seriøst nok er den strøget direkte ind på min top ti af film, jeg vil anbefale folk at se.

Stunts, som er så godt lavet...
Musikken følger så godt med....
Cast...super fedt
Handling, ja du bliver underholdt!

Den her film er så fantastisk! Værd at se....

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.