Assassin's Creed

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en dramatisk og actionpræget grundstemning og er fortalt i et højt tempo. Den indeholder mange voldsomme kampscener, hvor folk skades eller slås ihjel på brutal vis. I en scene henrettes en angst mand med en giftsprøjte, og i en scene finder et barn sin mord dræbt. Da volden imidlertid ikke er blodigt udpenslet og desuden tager udgangspunkt i et urealistisk science fiction-univers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
05.01.2017
Originaltitel: 
Assassin's Creed
Genre: 
Spilletid: 
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, Babybio 2D, Seniorbio 2D

Billetter
4.2
2.2
Din bedømmelse: Ingen (405 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I filmen 'Assassin's Creed' bliver Callum Lynch fanget af en magtfuld organisation kaldet Templar. Han opkobles til en maskine ved navn Animus, som skal bruges til at genskabe minder fra hans forfædre.

Lynch oplever sin forfader Aguilars' bedrifter i 1400-tallets Spanien, og det går samtidig op for ham, at han nedstammer fra et hemmeligt broderskab, The Assassins, og besidder utrolige evner samt en imponerende viden. Egenskaberne gør ham i stand til at tage kampen op med nutidens magtfulde Templar-organisation.

'Assassin's Creed' er baseret på Ubisofts populære computerspilserie af samme navn. Spillene er solgt i over 93 mio. eksemplarer siden den første udgivelse i 2007.

Spilfilmatiseringer har traditionelt set været udskældte, men enkelte har skilt sig ud enten pga. gode salgstal (Lara Croft: Tomb Raider og Angry Birds) eller en vellykket overført æstetik (Silent Hill).

'Assassin's Creed' blander flere parallelle verdener i en science fiction-ramme, hvilket har medført, at filmens fortællemæssige struktur er blevet sammenlignet med The Matrix. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "Godt nok er der mange rutinemæssige overflyvninger af middelalderen tilsat tordnende trommer og højstemt hviskende mandestemmer [...], men den slags har for nogen sin helt egen charme ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  1

  "For computerspil-fans er filmen [...] en omgang forvrøvlet gammelmandsvås. For filmfans mangler både substans og rytme." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "... larmende actionsekvenser, der da er skruet ganske fermt, men også uhyre ensformigt sammen." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  2

  "Æstetikken er overdrevet [...], og stilen mimer spillets mekaniske, umelodiske staccato-rytmik." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  Politiken

  2

  "... man [ville] kede sig ihjel uden de effektivt klippede kampscener." (Joakim Grundahl)

Martin picture
Martin 1 dag siden

Lyt ikke til anmeldere

5

Helt igennem gennemført film, anmeldere som giver denne film dårlig anmeldelse, burde ikke være i det erhverv de er i.

Spænding fra start til slut. Fantastiske scener, helt igennem gennemført redigering som bare holder!
Super gode skuespillere!

Helt klart et kig hver, lad vær og lyt til hvad anmelderne har at sige!

Jacob picture
Jacob 4 dage siden

Spilforbandelsen bliver næsten brudt

3

I århundreder har Tempelriddernes Orden ihærdigt jagtet Paradisets Æble, der rummer kimen til menneskehedens syndefald, eller på moderne sprog den genetiske kode til vores frie vilje. Ligeså længe har Broderskabet forhindret dem i at overtage verdensherredømmet, men nu har de opfundet en maskine kaldet Animus, og med manipulation narret den tilsyneladende henrettet fange, Callum Lynch, til at gennemleve sin forfaders minder, som var den seneste person der havde det mystiske artefakt. Broderskabet er dog bestemt ikke uddødt, og forsøger at overbevise hovedpersonen om at vælge deres side.

Den berygtede spilforbandelse er en udfordring mange har brækket nakken på, og hellere ikke her er det noget som lykkedes 100 procent. Med min begrænsede viden om historien fra selve spillet lader den del til at være i orden, men det er for tyndt til en dyr Hollywood produktion. Og nu må det ikke lyde som om Dan Brown har patent på genren, men det føltes som en wannabe udgave af 'Da Vinci Mysteriet'. Værst var dog lydsporet der var alt for højt, ja nærmest skrattende. Michael Fassbender og de andre store navne løfter opgaven så godt de kan, men vi må endnu engang kigge ud i horisonten efter den helt store succes. Måske den kommer med garanteret forsættelse, for de har altså fat i noget af det rigtige.

Mie picture
Mie 4 dage siden

Ok, men lidt langtrukken handling

3

Selve historien er god. Føler mig udemærket underholdt, men synes der er nogle lidt lange sekvenser i filmen.
Den starter meget fængende, især fordi jeg har et indblik i dødsgangen i Texas, men derfra synes jeg ikke den holder helt igennem.

Kent picture
Kent 4 dage siden

Holder 100 %

5

Jeg har spillet spillet og der mangler selvfølgelig en masse...
Men med det sagt, er filme SUPER godt lavet og spillet!!!!

Glæder mig fisme til, at se den igen, på Blu. :P

Mark Fischer picture
Mark Fischer 6 dage siden

Ikke som forventet.

2

Jeg har spillet alle spil af Assassins Creed og man kunne have forventet langt mere end hvad man så på filmen.
Små detaljer gør spillet netop så godt, som det er - De små detaljer er glemt, helt og aldeles i filmen. Super ærgerligt.

Michael picture
Michael 6 dage siden

virkelig dårlig film

1

spild af tid.ingen sammenhæng i filmen...puhaaa

Henriette69 picture
Henriette69 6 dage siden

Hvornår kommer 2'eren :)

5

Lad mig først sige jeg har aldrig spillet Assassin's Creed... jeg er en 47 årig quinde, men jeg synes filmen er feeeeeed :)
Fantastisk action med suveræne visuelle oplevelser. Total drengerøvsfilm :)
Håber ikke der går flere år før en 2'er er på lærredet. Kan forstå på mon lokale biografpusher i Biocity Hillerød, at der er 7 - 8 spil, med hele 2 separate trilogier, så der burde vel være materiale nok, til flere film

Mark picture
Mark   →   Henriette69 5 dage siden

"Money talks"

Åbne slutninger og en film hvis historie kan bygges videre på, er altså ikke det der medføre efterfølgere, når det kommer til Hollywood. Det er de penge den ene film kan hente hjem, der medføre om der kan/skal bygges videre på historierne.

'Assassin's Creed' har et budget på $125 mio. Hvis den skal kvalificeres som værende en succes, skal dette budget hentes hjem (og mere til). Hvilket er noget (iflg. Boxofficemojo.com) 'Assassin's Creed' har vanskelige problemer med at gøre.
Så fremtiden for denne filmserie ser virkeligt ikke lys ud.

Mikkel Poulsen picture
Mikkel Poulsen   →   Henriette69 6 dage siden

Henriette69,

Nr. 2 af Assassin'S Creed filmen skulle eftersigende udkomme i 2019! og den skulle handle om den kolde krig! har instruktøren udtalt sig om! der skulle i alt udkomme 3 film så vi får hele 3 Assassin'S Creed film!

morten picture
morten   →   Henriette69 6 dage siden

kom igang

hvis jeg var dig, ville jeg prøve at tage i en gamestop og hører hvad de kan hjælpe dig med af spillen. også bare gå igang. eller gå ind på https://assassinscreed.ubi.com/en-DK/home/index.aspx

håber det måske kan hjælpe dig lidt videre.

p.s. håber også snart der kommer en 2er

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film