Anger Management

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.08.2003
Originaltitel: 
Anger Management
Genre: 
Spilletid: 
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3.4
0
Din bedømmelse: Ingen (22 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

Det der skulle have været en stille flyvetur tur for den fredelige og forsigtige Dave Buznik ender ved en misforståelse som et mareridt og snart er han af en dommer sendt i gruppeterapi, for at lære at beherske sit temperament.
Terapeuten, Doktor Buddy Rydell, har en facon, der er både påtrængende og nedladende, og da retten beslutter, at Buddy skal flytte ind hos Dave, for at kunne hjælpe ham af med de indre dæmoner, begynder de at gå rigtig skævt af hinanden.

Wayne picture
Wayne 4 år siden

For en gangs skyld,

4

er det ikke Sandler som er helt overgearet - men derimod Jack Nicoholsen, og det er faktisk ret sjovt at se. Selvfølgelig er det urealistisk, men det er USA - så helt skævt er det nok ikke.

Jeff picture
Jeff 4 år siden

Angry

2

I just wasn’t buying any of it, so couldn’t find it funny.

Mugga picture
Mugga 6 år siden

Kort lunte

6

Jeg har virkelig svært ved at se sådan en film, da jeg ironisk nok ikke har temperamentet til det. Jeg kan slet ikke klare det, hvis jeg var i lignene situation, ville jeg have gået fuldstændigt amok, men det viser jo også bare, at filmen virker. Way to go.. Men hey, den er faktisk rigtig fed, og du får noget med i tasken. Se den og få prøvet dine grænser og grin of corse :D

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film