Alle for tre

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk, men også lettere konfliktfyldt grundstemning. Den indeholder flere scener med skænderier, trusler og mild dramatik: En bombe eksploderer pludselig, dog uden at nogen kommer til skade. En mand får noget galt i halsen, så han kan ikke trække vejret. En ældre mand falder om på gulvet, gisper efter vejret og dør, hvorefter en slægtning kortvarigt græder desperat. De dramatiske scener forløses imidlertid hurtigt og afbødes af komik. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
02.02.2017
Originaltitel: 
Alle for tre
Genre: 
Spilletid: 
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Danske undertekster, Babybio, Strikkebio, Seniorbio

Billetter
4.3
2
Din bedømmelse: Ingen (677 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

I komedien ’Alle for tre’ er brødrene Timo og Ralf stadig i gang med små fupnumre for at skaffe lidt kontanter her og der.

Situationen ændres dog markant, da deres far pludseligt stiller træskoene, og muligheden for en stor arv dukker op. Men arven er tiltænkt en hidtil ukendt søster.

Derfor tager Timo og Ralf til Italien, hvor både arven og søsteren befinder sig. Men hun har sin helt egen agenda, og det indebærer både flere liter grøn maling og en grisk pelsmillionær. Ralf er ellers glad for det nye familiemedlem, men Timo har svært ved at opgive sine lumske planer.

’Alle for tre’ er fortsættelsen til hhv. Alle for én og Alle for to. Begge film var instrueret af Rasmus Heide og blev store publikumssucceser. (copyright: kino.dk)

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  2

  "[Har hverken] en god historie eller er fuld af sjove situationer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  BT

  2

  "... det kunne nu alligevel være rart med nye og originale ideer, der ikke allerede går på krykker i Udkantsdanmark." (Birgitte Lorentzen)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  1

  "Der var langt mellem snapsene i de foregående film, men de var der dog, hvis man var tålmodig. Det er ikke tilfældet denne gang." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  2

  "... først og fremmest er 'Alle for tre' bedrøveligt uambitiøs komik, der nægter at træde ind i et spejlkabinet og fordreje virkeligheden på en ny og skæv måde, sådan at vi lærer noget, bare et eller andet, gennem de grin, der måtte være." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "Filmens første del er i det hele taget sjov. [...] Men som i de to forrige film går cirkusset i stå, når Heide skal trække en historie ud i spillefilmslængde." (Joakim Grundahl)

Laila picture
Laila 2 dage siden

Hylende sjov film

6

Jeg var lidt usikker på om den var god, efyer at have set TV2's filmanmeldere sable filmen ned. Men jeg blev heldigvis ikke skuffet. Jeg og min familie synes at den var p.... god og p.... sjov. Pengene var givet godt ud og vi kan varmt anbefale filmen.

Jonas picture
Jonas 4 dage siden

Overraskende meget på hjerte

5

For hvad de var, kunne jeg godt lide de to første film i serien. Alle for tre fortsætter i samme stil med en blanding af platte jokes og dansk heist film. Kunne du lide humoren i de to første, vil du garanteret også kunne lide denne. Filmen byder dog alligevel et par overraskelser eller to.

Det er ikke en rigtig Alle for-film ud et par gode kup, og de er virkelig i topform i denne film. Kuppene er vildere end nogensinde før, og især det sidste kup i filmen oser af kreativitet. En anden positiv overraskelse er tilføjelsen af den tredje Lieberman-søskende Kim, spillet af Sonja Richter, der både er handlekraftig dyreaktivist og kan give den kæphøje Timo (Rasmus Bjerg) modspil. Jonathan Spang vender også tilbage som Nikolai for en kort bemærkning, men fokus er især på Ralf (Mick Øgendahl) og Timo og deres familieforhold.

Den absolut største overraskelse er dog, at filmen fokuserer meget på det at være i familie. Især Kurt Ravn har en fantastisk scene, hvor han i bedste socialrealistiske stil formidler sine erfaringer om familie videre til sine ret ligeglade sønner, hvilket ret tragikomisk kommer i spil senere i filmen. Forholdet mellem Ralf, Timo og Kim giver både grundlag til en masse gode jokes, men viser også, hvor splittet man nemt kan blive i en familie og vigtigheden i at holde sammen. Alt dette var meget overraskende, da jeg slet ikke havde forventet, at en Alle for-film ville tage så alvorlige emner op, men det gør Alle for tre godt det meste af vejen.

Filmen har dog især to punkter, der er med til at trække den ned. Det første er humoren, der både bygger på kreativt ordkløveri og de små detaljer, men også kan være for plat for nogens smag. Det andet er stemningen i den første del af filmen, som bare virker alt for kynisk. I starten af filmen er der et rimelig betydningsfuldt dødsfald, som ganske vidst er meget effektivt, men bliver udført på en lidt usober måde. Igennem det meste af filmen er Timo ufattelig egoistisk. Det er ikke så meget som i de andre film, hvor han bare var bedrevidende - her er han bare et kæmpe røvhul. Alt dette forløses dog i slutningen af filmen, men det er bare en meget stor pille at måtte sluge, før man for alvor kommer til alt det gode, filmen har at byde på. Gør man det, er resultatet en ganske underholdende oplevelse med overraskende meget på hjerte.

David picture
David 4 dage siden

Grineflip

6

Mest morsomme film jeg har set i løbet af de sidste par år.

HeleneColor picture
HeleneColor 4 dage siden

Gakket okay

3

Helt ærlig..
Du behøver ikke at forvente dig et giga plot, eller have de største forvetninger til filmen. Det er pjattet. Det er gakket... Det er Mick Øgendahl skørt

Jamen, filmen fik mig til at grine, kan jeg ikke lyve mig fra. Havde det ganske dansk plat underholdende sjovt :)

Jacob picture
Jacob 5 dage siden

Olsen Bandens arvtagere gør det igen

4

Den egocentrede Timo befinder sig i livets nødspor på andres bekostning, alt er andres skyld og det hele ryger af sporet, da hans og den knap så kloge lillebror Ralfs far går bort. Han efterlader sig en kostbar veteranmotorcykel, der ganske overraskende overgår til deres ukendte bror, som bor i Italien, der så viser sig at være en dyreelskende søster. Med Ralf som den eneste forsonende faktor i en umage alliance, så skal de tre nu bryde ind på en chinchillafarm, der ejes af en skruppelløs pelsbaron. Men det er her at Timo efterfølgende må tage sine prioteringer op til alvorlig genovervejelser.

Rasmus Heide har med garanti skabt endnu en publikumssucces, og tiden må vise om serien er langtidsholdbar, som sit forbillede Olsen Banden. Det er endnu en vanvittig tur med grove, skæve og latterkrampende indfald. Absolut en anbefalingsværdig film. Så må vi som om vi griner ligeså meget om 20-30 år. Det er dog ærgerligt at Jonathan Spang nu er reduceret til en birolle på bekostning af familiedramaet.

Pernille picture
Pernille 6 dage siden

Hylende morsom

6

Endnu engang, fed underholdning. De er sgu for go'e.

Rasmus picture
Rasmus 1 uge siden

...

2

Charmen og humoren fra de to første er væk. Første akt er utrolig kedeligt, og forudsigeligt. Filmens højdepunkt er Rasmus Bjerg der stikker oliven op i næsten.. behøver jeg at sige mere?

Marianne picture
Marianne 1 uge siden

Tjaa

3

Det er ikke en film jeg vil se igen. Har sine øjeblikke, men så heller ikke mere. Måske det ikke bare er for min aldersgruppe. (70 år). Mine børn morede sig.

Rene picture
Rene 1 uge siden

Rigtig underholdende

5

Rigtig underholdende film for hele familien , og med et par gode budskab om familien og forhold til penge og så Mick fantastiske humor

Peter picture
Peter 1 uge siden

Med pøblen i biografen

4

Så kom jeg endelig ind og se "Alle for tre" og er nu en del af pøblen der er så "dumme" at de vil se denne film.
Jeg morede mig dog ganske godt omend filmen ikke er seriens bedste.
Skuespillet er i orden og med Sonja Richter som nyt familiemedlem er der lagt op til "Alle for fire".

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film