Alle for to

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
31.01.2013
Originaltitel: 
Alle for to
Genre: 
Spilletid: 
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
4.6
2.4
Din bedømmelse: Ingen (1109 stemmer)

Buzz-o-meter

Resumé

De fire barndomsvenner fra 'Alle for én' er spredt for alle vinde.

Martin er ikke længere en del af firkløveret, mens Nikolai (Jonatan Spang) er på prøveløsladelse og vil starte på en frisk.

Brødrene Ralf (Mick Øgendahl) og Timo (Rasmus Bjerg) planlægger et kup, der i bedste Olsen Banden-stil involverer usaltet smør, en slankekur og et stykke snor.

Nikolai er af kommunen blevet indlogeret i et meget belastet område, hvor han umuligt kan invitere sin nye date, Ane, med hjem. Men da Ralf og Timos usandsynlige kup rent faktisk lykkes, øjner Nikolai chancen for at låne penge til en ny lejlighed.

Men da de alle tre bliver snydt af bankdirektøren William Lynge, må de stå sammen om et nyt kup - ligesom "i gamle dage".

I efterfølgeren til succeskomedien 'Alle for én' (2011) genforenes de ikke altid lige smarte småforbrydere i skikkelse af Mick Øgendahl, Rasmus Bjerg og Jonatan Spang.

Kim Bodnia slutter sig til filmens rollebesætning som den kalkulerende Lynge, og på manuskriptsiden har Mick Øgendahl fået kvalificeret assistance af instruktør og manuskriptforfatter Anders Thomas Jensen (Adams æbler).

'Alle for to' er instrueret af Rasmus Heide, der også stod bag den første film.

Mikkel Munch-Fals interviewer Mick Øgendahl og instruktør Rasmus Heide - se klip

Mediernes anmeldelser

 • Berlingske

  Berlingske

  3

  "Udover at lade Anders Thomas Jensen skrive en endnu større del af manuskriptet næste gang, vil jeg anbefale, at man tør gå planken ud og satser på en smallere form for humor. Det ville gøre filmen mere morsom..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  BT

  2

  "... et par sporadisk vellykkede stand up-jokes opvejer ikke en konsekvent mangel på filmiske kvaliteter i alt fra de kedelige billeder til de decideret sjuskede sidehistorier og biroller." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  2

  "... rigtig sjovt eller skarpt bliver det aldrig. Dertil er indsatserne simpelthen for slatne hele vejen rundt. Men synes man, at skøre grimasser, babylort, bare patter og mandestrip er topmålet af dansk humor anno 2013, vil man sikkert more sige." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  2

  "Anders Thomas Jensen er ellers blevet indkaldt for at skabe mere tyngde i manuskriptet, men filmen er kun blevet tung i røven. Derimod er den ualmindeligt tynd i toppen - der er ikke engang åndfuldheder nok til at sprede sig som fesent hentehår over den hjerneløse pruttekomedie." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  3

  "'Alle for én' blev trods sine indlysende mangler en massiv publikumsuccess, og uden at man bliver svimmel af kvalitetsniveauet, er 'Alle for to' på alle måder en bedre komedie." (Kim Skotte)

kim picture
kim 2 år siden

fed film

6

andet er der ikke at sige

Wayne picture
Wayne 2 år siden

Beklager,

2

men jeg havde forventet mere. Eneste lyspunkt er Mick Øgendahl's herlige mimik, som alligevel får et enkelt svedent grin frem. Sjældent har jeg set så dårligt et manuskript - der er ingen gags som bliver ført til ende.

Mest af alt ligner det en film, skrevet til børn.

Nogen har sagt Olsen Banden. Skam jer.

Cecilie picture
Cecilie 3 år siden

Rigtig god film

6

Jeg syntes at det er en rigtig sjov og god film, som de igen har fået lavet. jeg håber at der kommer en 3´er.

mads picture
mads 3 år siden

ekstremt dårlig(20)

1

virker lidt som en flok komikere i overgangsalderen som prøver at genopfinde film-komik men som miserabelt ender i et forfærdeligt tomgangsprojekt.

filmen er forfærdelig langtrukken og selvom humør er objektivt, har jeg svært ved at sætte mig ind i hvorfor der er så mange der har set denne film i biografen. måske siger dette mere om den generalle befolknings gennemsnits intelligens end hvordan man laver en god film.

Anette picture
Anette 3 år siden

klasse

5

klasse film med masser af humor og godt skuespil

Anita picture
Anita 3 år siden

Skide sjov

6

Overskriften siger det hele!!

Michelle picture
Michelle 3 år siden

Super sjov film

5

En af de bedste danske komedier

Michael picture
Michael 3 år siden

god humor

Super god underholdning

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Brugernes Top 10

Anmeldernes Top 10

Mest ventede Film