A Bad Moms Christmas

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder enkelte hektiske og let dramatiske scener, hvor mennesker farer febrilske rundt, og hvor hovedfigurerne bliver fulde, råber og skriger eller skændes. I én voldsom scene kommer en datter og en mor og at skændes og slås, og de ødelægger en del af inventaret i datterens stue. Da filmen indeholder meget humor og varme, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
09.11.2017
Originaltitel: 
A Bad Mom's Christmas
Genre: 
Spilletid: 
1 time 44 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Supreme, Babybio, Seniorbio
Billetter
4.3
1.7
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (75 votes)

Resumé

Komedien 'A Bad Moms Christmas' handler om tre mødres forsøg på at opretholde den gode julestemning, selvom deres egne mødre kommer på besøg.

Filmen er fortsættelsen til Bad Moms, hvor mødrene beslutter sig for at lægge den perfekte facade på hylden og frigøre sig fra forældreræset.

Amy, Kiki og Carla gør alt, hvad de kan for at skabe rammerne for den perfekte jul. Men da deres egne mødre kommer på besøg i helligdagene, knækker filmen. 

De overbebyrdede og underværdsatte mødre vælger at give slip på idéen om en fejlfri jul og vil i stedet nyde festlighederne, som det passer dem bedst.

'A Bad Moms Christmas' indeholder temaer, som også kan ses i komedien Daddy's Home 2, hvor det til afveksling er fædrene, der kommer på besøg og forstyrrer julefreden.

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... som den første 'Bad Moms' er filmen fyldt med gode skuespillere, hvis kræfter spildes." (Michael Lind)

  • Jyllands-Posten

    "Det er svært for alvor at overgive sig, når man hader hele udgangspunktet for en film. Der kan selvfølgelig ske det overraskende, at man alligevel bliver underholdt [...]. Filmen [er] bare langt værre end frygtet." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "... [Filmen] lægger ud som et oprør mod forbrugerkultur og kønsrollemønstre [...]. Så hvad gør de tre veninder? De går på druktur og stripbar [...]. Og det er åbenbart nok." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

Pernilleuser/714825

Jeg må indrømme, at jeg havde en forventning om et godt grin eller flere undervejs, men vi blev godt nok skuffet. Filmen var så ringe, at DET nærmest var morsomt. Jeg syntes idéen er god, men det hele falder desværre på gulvet på grund af dårlige replikker, karikerede og overspillede karakterer, alt for mange floskler og banaliteter. Vi gik efter en time...

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Natascha

Sjov, men lang og til tider lidt kedelig.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
jeanette

Med stripper og bad moms og det hele... :)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Ghita

Kedelig og humorforladt.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter