3

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
08.12.2011
Originaltitel: 
Drei
Genre: 
Spilletid: 
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
3
3.3
Din bedømmelse: Ingen (15 stemmer)

Buzz-o-meter

Navne

 

Instruktør

Resumé

Filmen '3' er et tysk trekantsdrama, der foregår i den tyske storby Berlin.

Parret Hanna (Sophie Rois) og Simon (Sebastian Schipper) er moderne storbymennesker. De bor i Berlin, hvor de færdes i kreative kredse og ønsker ingen børn til at ændre på deres liv.

Men efterhånden begynder sprækkerne at vise sig i forholdet, og parret glider længere og længere fra hinanden. Uafhængigt af hinanden begynder de begge en affære med Adam (Devid Striesow), men da Hanna bliver gravid, opstår der naturlig forvirring omkring, hvem der er far til barnet.

'3' er instrueret af Tom Tykwer, der stod bag 'Lola rennt' (1998) og de to internationale storproduktioner 'Parfumen - historien om en morder' (2006) og 'The International' (2009).

Mediernes anmeldelser

 • Ekstra Bladet

  Ekstra Bladet

  3

  "... de mange filmiske demonstrationer af fremmedgørelse og det noget anstrengt konstruerede forløb gør desværre ... '3' til en delvist frustrerende oplevelse." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  Jyllands-Posten

  3

  "... lider under sin alvorsfuldhed, selvom pinligt-sjove scener ind i mellem dukker op og bryder isen - både for karaktererne og publikum. Så på trods af, at '3' nok tilbyder et dejligt udfordrende syn på kærlighedsforhold-traditioner, rummer filmen som et hele ikke store udfordringer." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  Politiken

  4

  "... det eneste problem med 'Drei', der er noget så sjældent som en intelligent, stærkt seværdig, morsom og underholdende romantisk komedie, [er] at der males med lidt for brede pensler." (Erik Jensen)

 • Weekendavisen

  Weekendavisen

  "Det er ikke en film, som man lever sig ind i. Til gengæld er der en sval, fornem nydelse forbundet med at glide ind i Tykwers dybe bystemninger og give sig hen til hverdagslyset, summen af menneskers livsenergi." (Bo Green Jensen)

Dating picture
Dating 5 år siden

Gode kvaliteter

4

OK film med gode kvaliteter. Synes generelt at karakteren Simon måske overspilles lidt. Underholdende uden at blive sådan en film man sidder og tænker over bagefter - men det prøver den nu heller ikke at være.

Anmeld selv filmen

Glemt‌ adgangskode?
Har du ikke en profil? Opret en profil.
Anonym picture
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse

Mest ventede Film