Skriv for kino.dk

Vær med til at udfylde kino.dk's kartotek af skuespillere, skriv et blogindlæg eller en artikel til 'Oversete favoritfilm'

Skuespillerprofiler
Som bruger kan du opleve, at der mangler en profiltekst over en særlig skuespiller eller instruktør. Vi på kino.dk vil meget gerne have et opdateret og indholdsrigt skuespiller-kartotek, så derfor kan du som bruger selv være med til at skrive og sende os en profiltekst over din yndlings-skuespiller eller instruktør.

Tjek om en skuespiller mangler en profil ved enten at søge på dem eller følge linket fra profilen på en film, de er med i.

kino blog
Du har ligeledes muligheden for at bidrage til vores kino blog, hvis du brænder for at dele din viden om et film-emne med de andre kino.dk-brugere.

Oversete favoritfilm
Vi har også artikelserien 'Oversete favoritfilm', som du kan skrive dit eget bidrag til.

Kontakt
Du er altid velkommen til at skrive en profiltekst om en eller flere af dine favorit-stjerner, hvis der ikke er nogen profiltekst om dem. Vi tager også gerne imod blogindlæg og artikler om 'Oversete favoritfilm'. Skribenten vil naturligvis blive krediteret med navn, så husk at opgive dit fulde navn, når du sender din tekst ind.

Send en mail til stine@kino.dk hvis du vil høre mere.

Modtag kino.dk's nyhedsbrev

Mest ventede Film