Emoji Filmen

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en tempofyldt og lettere actionpræget grundstemning, og der er kun få rolige pauser. Den indeholder flere let dramatiske og lettere uhyggelige scener, hvor hovedfigurerne jagtes og er i fare. Hertil kommer scener med eksplosioner, ild og pludselige ødelæggelser. I flere spændingsprægede scener trues hovedfigurerne fx med at blive tilintetgjort af ondsindede robotter med lange fangearme, og i én dramatisk scene undslipper 2 hovedfigurer med nød og næppe tilintetgørelse, mens en 3. hovedfigur ikke når at undslippe, hvorefter det er uvist, om han klarer sig. Da filmen foregår i et animeret og humoristisk univers, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
03.08.2017
Originaltitel: 
The Emoji Movie
Spilletid: 
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale, Babybio 2D - dansk tale, 3D Babybio
Billetter
3
1.8
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (176 votes)

Resumé

Animationen 'Emoji Filmen' følger humørikonet Gene, som er den eneste emoji, der er født uden et filter, og derfor kan udtrykke flere grimasser.

Humørikonet kommer en dag til at lave det forkerte ansigt i en tekstbesked og bliver udvist til stedet, hvor ubrugte emojier hænger ud. Her møder han Hi-5 og Jailbreak, der vil hjælpe Gene med at finde sin sande plads.

Sammen tager de på en rejse, hvor ingen har været før, nemlig Skyen, for at finde den kode, der kan fikse Gene.

Men en større fare truer alle humørikonernes skæbne inde i telefonen, så de tre venner må nu redde deres verden, før den bliver slettet for altid!

Instruktøren fik sin inspiration til de animerede humørikoner ud fra ønsket om at lave et eventyr, der minder om Toy Story. Samme tilgang ser man i Lego-filmene, hvor de små byggeklodser og plastikfigurer er blevet til animationsfilm.

'Emoji Filmen' vises med dansk tale. (copyright: kino.dk)

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det samlede indtryk er forudsigeligt, fladpandet, fantasiforladt ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "'Emoji Filmen' er slet og ret et lavpunkt for animations- og familiefilm, og får kun én pølle-emoji herfra." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "... indimellem kan [man] ane kimen til en langt bedre film et sted derinde. Som altså aldrig får lov til at folde sig ud i dette grundlæggende ret tarvelige produkt." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke man går fra biografen med en sur smiley i fjæset, så kan man vel højest få mundvigene op i et ”tja” :-/." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... [Filmen] åbner som en mellemting mellem 'Vilde Rolf' og 'Inderst inde', men kun formår at planke deres ideer uden at nå deres niveau." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

Victor

Alle der har været involveret med denne film bør bandlyses fra filmbranchen.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Mogens

Så den sammen med mine 2 ældste børnebørn - 6 og 9 år - og følte mig godt underholdt. Forstår ikke de nedsablende anmeldelser.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
DJN

I har før droppet film, der har fået dårlige anmeldelser ved den amerikanske premiere.
Pt. har Emoji Filmen 6% på Rotten Tomatoes, og på IMDb har den er gennemsnit på 1.4, der gør, at den er nr. 16 på listen over de 100 dårligeste film.
Så hvad med, om I for en gangs skyld ser jer lidt omkring, og gør det rigtige?
Kom ind i kampen med at få de ordentlige film på programmet.
Har f.eks. lige set Colossal, der aldrig kom op herhjemme, og det var en både sjov og dramatisk film, der - på trods af et tosset koncept - virkelig fungerede og havde en dyb symbolisme.

Damn, det er nogle gange stramt, at være filmfan i lille Danmark.

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Bo

udfra hvad de mener kan få folk i salen.
En film som Colossal er muligvis god, men det er en speciel film, en film som ikke er for alle og bestemt ikke en film som kunne trække folk i biografen.
Emoji behøver ikke være god for at få folk afsted, for det er en animationsfilm, så den hiver automatisk mange afsted med de små som gerne vil se den.
En film som ANGRY BIRDS fyldte biograferne og helt ærligt, den var da mere eller mindre også en langgaber i dårlig animationsfilm.

Så ja, de kunne godt satse og sætte en film Colossal i biografen og risikere at INGEN kom og købte billetter selvom det er et godt produkt, eller de kan satse på at sætte et dårligere produkt i handlen, men som er garanteret at fylde salene... Som forretning, hvad ville du så vælge ?

Vis du gerne ville ha' set Colossal, så kunne du jo ha' taget nogle af de mindre biografer som kørte den.

Just my 50cent.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
DJN

at det handler om penge og bagdele i sæderne.
Men nu er der jo enkelte biografer - i hvert fald i København - der godt tør tage chancer med film. Jeg har i mit lange liv været inde at se en del skæve sager. Og jeg tror stadig på, at hvis der blev gjort nok reklame, ville man godt kunne få folk ind at se dem.
Jeg var så ikke klar over, at Colossal overhovedet havde gået i nogen biograf herhjemme, ellers havde jeg gerne støttet den. Var det på CPH Pix sidste år? For da den kørte, var jeg slet ikke i landet.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Er fuldstændig enig med hvad du siger. Jeg blev godt nok også skuffet over at en film som Colossal aldrig nåede Danmark. Jeg mener dog ikke at IMDb kan bruges som begrundelse, da 90% af stemmerne (især på en film så hadet som denne) stammer fra folk der egentligt ikke har set filmen.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
DJN

er så én ting, men når den så på Rotten Tomatoes (en side, der kun samler anmeldelser, og ud fra dem giver gennemsnit) har 7%, så kan vi vist godt se hvad vej lokummet vælter ;)

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167

Bestemt også sandt!

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Mogens

Jeg vil tillade mig alligevel at glæde mig til at se den på fredag med to af mine børnebørn på hhv. 6 og 9 år.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
marieuser/669483

Værsågod, men du og dine børn kommer til at kede sig. Kom ik og brok dig her på siden om at den er spild af penge senere

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter