Wonder Woman

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående actionmættet stemning. Der er talrige scener med kampe og krigshandlinger med spyd, pile, sværd, skydevåben, bomber og giftgas, lige som der ses drukning og et stort antal eksplosioner. En del kampe udkæmpes også ved hjælp af magi. I mange af scenerne ses mennesker komme til skade og blive dræbt – herunder enkelte af de centrale figurer. Da de påførte skader imidlertid ikke er skildret udpenslet, da filmen foregår i et superhelte-univers præget af magi, hvor det er let at skelne mellem "de gode" og "de onde", vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.06.2017
Originaltitel: 
Wonder Woman
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
3D, 2D, Babybio 2D
Billetter
5
3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (535 votes)

Resumé

Superheltefilmen 'Wonder Woman' tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Men da piloten Steve nødlander i sit fly uden for øens kyst, bringes balancen i uorden. Steve fortæller om verdenen udenfor, der plages af rædslerne fra Første Verdenskrig, og Diana beslutter sig for at hjælpe den amerikanske soldat med at vinde kampen mod den tyske fjende.

Selvom hendes kræfter er mennesket langt overlegne, må amazone-prinsessen se sin hidtil ukendte skæbne - og værste fjende - i øjnene.

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Figuren har været skildret i både tegnefilm og som tv-serie, men at der skulle gå 76 år, før en egentlig film med ikonet som hovedkarakter ser dagens lys, er ubegribeligt.

Den nuværende inkarnation med Gal Gadot som krigerprinsessen så første gang dagens lys i sidste års Batman v Superman: Dawn of Justice, hvor hun generelt blev anset som filmens bedste indslag.

Wonder Woman er også en del af heltegruppen Justice League. (copyright: kino.dk)

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Anden del er den absolut bedste i filmen. [...] De gode takter slutter imidlertid med et gevaldigt brag i tredje del ..." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "... en positiv overraskelse, og Gal Gadot er et rigtig godt valg som Diana." (Michael Lind)

 • Ekstra Bladet

  "Det er muligt, at man hvis man pudser brillerne rigtig godt kan finde et par feministiske pointer undervejs, men det ændrer ikke ved, at 'Wonder Woman' er en elendig film." (Henrik Queitsch)

 • Filmland P1

  "... det lykkes [Gal Gadot] at være hovedperson i en nogenlunde anderledes superheltefilm, én hvor vi lærer superhelten at kende fra bunden og ser hende udvikle sig [...] det er i hvert fald underholdende." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "'Wonder Woman' [...] er den naive kærlighedskriger. Det er absolut sympatisk, men som så ofte med DC’s filmatiseringer vægtes det ydre [...] over det indre ..." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jævn action, generiske effekter og charmeforladte karakterer." (Joakim Grundahl)

Kommentarer

Lukasuser/526558

Jeg synes det er en større skam, at alle hjemmesider under himlen skal angribes af misindristaske tåber som dig selv, som sikkert tror på, at et patriarki eksisterer, at ligeløn ikke findes og at en såkaldt "pink tax" skulle være der på grund af diskrimination. Der er andre grunde til, at de eneste anmeldere, du læser her, er mænd. Måske skulle du tænke dig om en ekstra gang?

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Hannah

Vil bare lige fortælle dig, at ligeløn ikke findes i mange dele af verden - bl.a. i USA, hvor mange kvinder bliver betalt 20% mindre end mænd i samme stilling.
Læs evt. mere om det på: http://www.aauw.org/research/the-simple-truth-about-the-gender-pay-gap/

Så stik piben ind, åben øjnene og hjælp i kampen om ligestilling -- ikke fordi mænd skal ned, men fordi kvinder skal op på samme niveau uanset hvor i verden eller hvilken profession og situation vi befinder os.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Daniel

Ja man forstår ikke de anmeldere. for en helt igennem fed film og det hele :-)

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Fauzia

Endelig en kvindelig Marvel helt..!
Det er en fed action film, hvor man også får forhistorien med om Wonder Woman's bagland. Den er smuk, billederne er flotte og musikken er rigtig god.
Den kan kun blive bedre i de efterfølgende film.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jonas

Wonder Woman er fra DC, ikke Marvel. Hvis du vil have en kvindelig Marvelhelt, bør du tage og se Jessica Jones på Netflix. Noget af det bedste, Marvel har lavet til dato.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Fauzia

Ja, du har ret i at hun er fra DC.
Sjovt at du lige nævner Jessica Jones, har flere gange overvejet om den var værd at se. Den må jeg give et forsøg.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Jeg er ikke overvældende WOW over WW, synes den er langtrukket og kedelige langt stykke hen ad vejen, den sidste halvdel er dog okay, men det er ikke en film jeg vil eje..

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Segoyuser/116755

Herligt der er plads til alle udsagn om film, det er jo netop derfor de som har lyst lægger en skrivelse!
Så har du set Mummy? Mon den så også for 1 stjerne at gå på :-))

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Jimmy

Tak :D
Mht. til Mummy, så tror jeg at jeg springer den over, da de sidste par Mummy's ikke har sagt mig noget..
Men man kan aldrig vide..

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Louiseuser/521087

Den bedste film jeg har set længe, den er super spændende og en rigtig god historie! Kan klart anbefales

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.