Filmen om Kaptajn Underhyler

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk grundstemning. Den indeholder dog flere let dramatiske scener, hvor der indgår lettere uhyggelige og truende figurer. I en fantasiscene går de to hovedfigurer forandrede og triste rundt i et indkøbscenter, hvor der er robotter, som skyder på hinanden, og hvor en stor, monstrøs figur pludseligt vælter igennem en væg med eksplosioner til følge. I en anden scene ser man et stort toilet, som raserer i gaderne, og som tager de to hovedpersoner til fange. I en afsluttende og lettere dramatisk Cliff hanger-scene ses et mylder af levende toiletter med skarpe og selvlysende tænder, og filmen afsluttes således uden egentlig positiv og rolig forløsning. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn, og den får derfor en 7års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
01.06.2017
Originaltitel: 
Captain Underpants
Spilletid: 
1 time 21 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D - dansk tale, Babybio
Billetter
4.4
3
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (61 votes)

Resumé

Animationsfilmen 'Filmen om Kaptajn Underhyler' handler om de to spilopmagere Jimmy og Otto, der går i 4. klasse på en skole styret af en ondskabsfuld inspektør.

Drengene mangler heldigvis ingen fantasi, så da de en dag får muligheden for at hypnotisere den ubehagelige rektor, forvandler de ham selvfølgelig til tegneseriehelten Kaptajn Underhyler. En karakter de helt selv har opfundet. 

Den klodsede superhelt bliver snart god at kende, da den lumske fysiklærer Professor Prutpotte ansættes på skolen.

DreamWorks' 'Filmen om Kaptajn Underhyler' er baseret på tegneserien af Dav Pilkey, og instrueret af David Soren, der tidligere har lavet familiefilmen Turbo. De danske stemmer leveres af Jonas Schmidt og Malte Milner Find som henholdsvis Jimmy og Otto, mens titelhelten spilles af Caspar Phillipson.

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... både børn ned til fem-års alderen og voksne, der stadig har en lille rod indeni sig, vil more sig fortrinligt i biografen." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "'Filmen om Kaptajn Underhyler' er [...] enormt underholdende." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Smilet stivner lynhurtigt, og alt er derefter forstemmende galt i halvanden time med denne anstrengte larm ..." (Søren Vinterberg)

Kommentarer

Lukasuser/526558

Anmeldelserne her er latterlige, når man holder dem op mod dem, man finder på amerikanske/internationale websites, som IMDb og Rotten Tomatoes.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
PaLasse

Jeg elsker animationsfilm, selv de af dem, der måske har børn som den primære målgruppe. Jeg var godt underholdt, men følte indimellem, at handlingen var lidt rodet og lidt for overgearet.

Mindre børn vil dog være ellevilde med den.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Lukasuser/526558

Der er kommet en trailer nu! https://www.youtube.com/watch?v=zs2SrqLum1M

Jeg kan slet ikke vente! Jeg håber, at oversætterne ikke laver ged i det. De skal læse bøgerne igennem på dansk, og få det til at passe! Det var nogle børnebøger, som jeg dog læste efter, at jeg var blevet ældre end målgruppen. Men jeg fandt dem skidemorsomme. De var virkelige gode til at lave satire om superhelte og børn, der ønsker at være kreative, måske fordi de vil slippe ud af en verden af voksne, som virker som control-freaks. Men uden at være for dybe. De var underholdende. Og det ser ud til, at filmen også vil være det. Dog, selv om jeg elsker de fleste skuespillere, der er med på det engelske spor, synes jeg godt, at de kunne have fået nogle rigtige børn, til at lægge stemme til de to hovedpersoner. Selv om, jeg elsker Kevin Hart! Kan vi få nogle (talentfulde) børn på dansk?

En anden ting, som jeg glæder mig til, men som intet har med Captain Underpants/Kaptajn Underhyler, er den nye sæson af Mystery Science Theater 3000. Ville ønske, at vi kunne få det på den nordiske Netflix! Lige meget hvor obskurt det er. Den har også en trailer. Se den her! https://www.youtube.com/watch?v=5ct0Z2bQndM

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.