Comic Con 2017: De største nyheder

Superhelte, spioner, robotter og androider
Billede
(© Warner Bros.)

San Diego Comic Con (SDCC) er en sand nørdefest med alt godt fra filmens verden. Eventet er entop afsluttet, og her er de største trailers, der har ramt nettet siden. (se også den første trailer til Steven Spielbergs 'Ready Player One')

Klik på titlerne for at se premieredatoer mm.

Pacific Rim: Uprising
Den første teaser til fortsættelsen på Guillermo del Toros robotter vs. monstre-film har John Boyega (jep ham fra Star Wars) i hovedrollen. SDCC gav en forsmag på actionfilmen, der får premiere næste år.

Kingsman: The Golden Circle
Om titlen på efterfølgeren til den veloplagte spionfilm skal hentyde til slutningen på netop etteren, ved vi ikke. Vi ved dog, at Taron Edgerton vender tilbage sammen med et hav af spændende tilføjelser som Channing Tatum og et kærligt gensyn med Colin Firth. 

Thor: Ragnarok
Chris Hemsworth, Tom Hiddleston og Cate Blanchett ser ud til at levere en superheltefilm, der med solid 80er-tidsånd låner fra såvel 'Stranger Things' som 'Guardians of the Galaxy'. Og hvorfor skulle de ikke det? De nordiske guder passer perfekt sammen med kitsch, humor og blød heavy metal. 

Blade Runner 2049
SDCC fik også besøg af holdet bag Blade Runner-fortsættelsen, '2049'. Her fik publikum præsenteret en featurette, samt afsløret spillængden på filmen. 2 1/2 time kan vi se frem til i selskab med Harrison Ford og Ryan Gosling.

Justice League
Weekenden bød på nyheden om, at Batman højst sandsynligt forlader DC's udvidede superhelte-univers, da Ben Affleck ikke vil mere. Han når dog at medvirke i 'Justice League' og den kommende 'The Batman', som skulle være den første af en trilogi. Hvordan de så får ham ud af resten af filmene, er stadig uvist. 

Warner Bros. valgte alligevel at udsende nyeste trailer til 'Justice League' og helt fornuftigt er fokus rettet imod Wonder Woman, der stadig har momentum fra den succesfulde solofilm.